155

Анонимен

преди 2 години

И като болниците няма да са търговски дружества, тя ще върне ли Техноимпекс.Като ще е национализация, да е национализация.И заплата 200 лв. за всички. Както си беше.Да върнат Балкантурист и Балкантон. И Бга Балкан.Може би Ама надали.

154

Зозо

преди 2 години

......Борисов е разклатен, но не си е отишъл..... Ама БСП-то си отиде :))))))))))))))))))))) Ако минат 10 % да викат ура :))))))))))))))))))))))))

153

?!

преди 2 години

Започнала е промяната...към какво ? Към Евразия ли?!

152

Странджата

преди 2 години

Еееех ако можех да гласувам за всички партии понеже всички искат да ме направят по богат без много много да се напрегам хо хо хо

151

Въпрос към Курнелия?

преди 2 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

150

Анонимен

преди 2 години

Самата Нинова дава противоречива информация относно сделката за Техноимпекс. Запитана в телевизионно предаване откъде е имала 70 000$ на през 1999 г., когато е на 28 години, тя отговаря Ама няма платени такива пари! Откъде ша взема аз теа пари да платя Техноимпекс!, макар документите да сочат друго.Данните показват, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е успяла да придобие дружество с финансова наличност от над 1.8 млн. лв. и общи активи близо 3 млн. лв. срещу сумата от 70 000$.

149

Анонимен

преди 2 години

Нещо повече към 31 декември 1998 г. паричните средства на Техноимпекс ЕАД възлизат на 1 826 734 лв. От тази внушителна сума по българските сметки на дружеството са налични 669 525 лв. За справка в деня на приватизацията на Техноимпекс ЕАД цената на един щатски долар у нас е била 1665 лв. или 1 лев и 65 стотинки след деноминацията. Тоест срещу своите 70 000$ Корнелия Нинова е платила 116 550 лв., докато само в българските сметки на Техноимпекс са били налични близо 700 000 лв.

148

Demonaz

преди 2 години

Добре нали корона , защо пенцийте и младите объркани са там? Нали е мега,гига страшно. Но, по-голяма чума от тези на снимката няма.

147

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ показа документи, според които активи и пари на "Техноимпекс", на стойност близо 5 млн. лв., са били приватизирани от РМД-то с участие на соцлидерката Корнелия Нинова за 70 хил. долара и компенсаторни бонове.Оказва се, че общата стойност на активите на Техноимпекс ЕАД непосредствено преди приватизацията е близо 3 милиона лева.

146

до 177

преди 2 години

Не е крала, а? Питайте Станишев защо уволни Нинова от министерски пост през 2007! Щото не е крала още на 28г. срещу $70 000 Корнелия Нинова купи "Техноимпекс". От къде е изкопала парите? А? На 28 г. жена да допуснат в политиката на такова ниво беше немислимо ако не е била агент на чужда държава или пусната с парашут.

145

Анонимен

преди 2 години

До СЪВЗЕМЕТЕ СЕ ХОРА 165СПОКОЙНО, ОЩЕ НИЩО НЕ СИ ВИДЯЛ...

144

Словянин

преди 2 години

Не знам за Нинова, но все по-ясно става, че най-вредни за Българско са ДБ и ДПС, които се прегърнаха. Уж Росенец, уж Пеевски, ама Христо Бойкикев клекна на Йордан Цонев.

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168. Пробвай се, може и да се израдваш , гледай само да не усетиш пак нещо отзад.

142

Анонимен

преди 2 години

др.Импексова пак направи голем коментар,ти откога си разклатена но не искаш да падаш,а продължаваш да пълзиш и да молиш за прошка но нема да получиш!

141

Анонимен

преди 2 години

До Trагедия - 172 МЕЧТАЙ СИ... ,, Гладна кокошка , просо сънува,,...

140

пияница мистик

преди 2 години

До 117 === Ти сериозно ли бе, дядо? Ходи се прегледай при доктор Спаски, виден психолог. За на Нинова кражбите си има доказателства и факти. Костов и хариза Техноимпекс за 10 000$, а тя после разпродаде за милиони. Окраде касата на БСП, колко време се чудиха самите комунисти къде са парите. А тя с тях си купи хотел в Халкидики за 20 милиона евро. Даже снимки има колко искаш. А за Бойко има само едно наредено от Фигуранта, отключено шкафче със 100 000 евро и малко злато. Иначе си има каса де :))

139

Съгласен

преди 2 години

171Анонимен Не искаме Нинова и Боко взети заедно,защото са от един дол селски алчни дренки. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Точно така без БСП и ГЕРП! Само като си представя Гергов ми е достатъчно да не искам БСП!

138

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова не е идеална......................но поне не е крала , както са крали ГЕРБ-ерските мафиоти и крадци...............само Томислав Дончев............габровския тарикат и крадец .............стана милионер, откакто е на власт и разпределя еврофондовете...........но ще дойде видов ден и крадците ще идат в затворите, където им е мястото!!!

137

До Ветеринар

преди 2 години

Всички тия, които ти изброи са аматьори....................и не са толкова лоши като професионалните крадци, лъжци и манипулатори от ГЕРБ, СДС и ДПС!!

136

Ветеринар

преди 2 години

След изборите всички ветеринарни лечебници ще са претоварени с работа - ще ваксинират срещу бяс Нинова, Фигуранта, Рашков - клозета ,сестра Галева, Бабишкян, Хаджикян,Минекян ,Копейкин . Отделно са приготвени и намордници за гореописаните. Те трябва да бъдат отделени от нормалните хора !