14

До Чичо Митко

преди 2 години

Защото всичко е измислица, това са на Рашков похварите. Пускат някаква новина и чакат балъците да повярват, а като поиска някой доказателства, набързо измислят друга още по абсурдна глупост.

13

Избирател

преди 2 години

И у нази додаха,ама ние не сме за сто лева , повече,пет хиляди на глас тогава.

12

Анонимен

преди 2 години

В Хаскьой е" дрийм тийма "на Д.Добрев Бобъра.

11

Гербер

преди 2 години

До бай Миле. Е, и сам не си вярваш на тия проценти, ама нейсе, така като те е обладала огромна омраза. Само че с тия акции по-скоро ще го отнесе черепа и кюстендилската сливва.

10

Гражданин

преди 2 години

Има "подозрения", парите "вероятно" са за купуване на гласове. Ами браво на МВР, и аз мислех, че са "умни", ама май...

9

бай Миле

преди 2 години

Ей.. отиде вота за гроп... с тия акции, на предстоящите избори може и 10% да не вземат...

8

Анонимен

преди 2 години

Подозират го. А доказателства нямат. Иламо пари. Но човека е трафикант на дрехи и други стоки. Много ясно, че ще има пари- с тях купува стоките менте. Тръгнали еднин селянин да подозират в купуване на гласове, а големите корпоративни вотове няма кой да тръгне да ги търси. С по един селянни тук там хвърлят прав в очите за дейност на служебното на Божков.

7

Анонимен

преди 2 години

Който насъсква хората и ги противопоставя неминуемо всичко се обръща срещу него.Сега хората имат големи очаквания, само някой от новите да кривне и тежко му горко, няма да има втори и трети шанс както с Бокича.

6

Българин

преди 2 години

И ние българите подозираме, че калинките на Радев са пълни некадърници и мошеници ама наглеците си управляват и изобщо не им пука!

5

Чичо Митко

преди 2 години

Интересно ми е,защо никога не казват,като хвана някой да купува гласове за коя партия ги купува...?

4

Биг Г

преди 2 години

Да кажат за коя партия поне.Ама най вероятно е за Божков изнсилвача

3

Анонимен

преди 2 години

Ало, Четвърти, ти не можеш да смяташ. С 1000 лева можеш да купиш само 20 ромски гласа. Или само 10 гласа вече. За 200 ромски гласа ти трябват 10 хиляди лева. Не е толкова лесно и евтино. Само големи и силни партии с голяма държавна субсидия могат да купуват гласове..

2

А, сега

преди 2 години

От сегашната власт разни рашковци и комити докато ще боравят с думи като вероятно, говори се и известно е? А и какво купуване на гласове след като благодарение на Радев и промяната на избирателния кодекс от шоумените тази практика е безвъзвратно изкоренена. Нали така казаха. Сега ако намерят в мен хиляда лева винаги може да кажат, че купуват с тях 200 ромски гласа. То така половината народ може да задържат.

1

Анонимен

преди 2 години

Първите честни избори без Химикалката на Тотев.