98

Случаен минувач

преди 2 години

Бил съм в Единбург. В шотландския Лидъл един хляб беше 44 пенса! Това прави по-евтино от 1 лев! А техните заплати да поне 4 пъти по-високи! Е не може така! Особено при тази пандемия маса народ е останал без доходи или с мизерни доходи, а те увеличават цените на стоки от първа необходимост!

97

Анонимен

преди 2 години

Независимо кой ще управлява, България винаги ще е на дъното и българите винаги ще са от бедни по бедни. Толкова правителства се смениха през годините и какво? Още сме в тинята и там ще си останем.

96

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах ,че това ще се случи още преди 5-6 месеца,но никой не вярваше.ГЕРБ и ВМРО и донякъде БСП са виновни за тези високи цени.Надявам се някой от разумните хора да излезне и да обясни,защото това е абсурдно.Все едно крадеца да протестира срещу кражбата извършена от него.

95

Анонимен

преди 2 години

Та тези които протестират са част от този проект за вдигане на цените заедно с ГЕРБ.Хирата в КЕВР са избрани от ГЕРБ и ВМРО.

94

Анонимен

преди 2 години

Нека някой да излезне и да каже кой е избрал КЕВР и кой е гласувал законите за настоящите цени.Зашо никой не обяснява.Или можеби за да имат такива шествия.Патриотите и ГЕРБ са на 100% виновни за тези цени.

93

Анонимен

преди 2 години

Патриотите и ГЕРБ вдигат цените ,а сега протестират срещу това.Много са добри и уникални.

92

Банкер

преди 2 години

Сега много хора няма да могат да обслужват ипотечните си кредити и банките ще си вземат жилищата.

91

Банкер

преди 2 години

Сега много хора няма да могат да обслужват ипотечните си кредити и банките ще си ги вземат. Ха наздраве машала

90

Анонимен

преди 2 години

Абсурдистан в действие,тези които вдигат цените протестират срещу вдигането на цените

89

Анонимен

преди 2 години

По-абсурдна държава от нашата няма.Та нали патриотите бяха на власт и те са виновни за законите ,които довеждат до тази ситуация.Патриоти ***..от...ти.КЕВР е избрана от тях заедно с ГЕРБ.За разтрел сте апаши,крадци и манипулатори.Този път обаче няма и 1% няма да имат.А ГЕРБ и 4% ако имат трябва да са щастливи.

88

еха

преди 2 години

автошествие протест, много умно, явно всички са доволни от цените на горивата, значи ни трябват бензинови генератори на ток и да се топлим на горива. Гении

87

Анонимен

преди 2 години

Свиквайте! Това е само началото. Докато ни управляват чалгари, хунтаджии и мутри цените ще се вдигат прогресивно.

86

не разбрал

преди 2 години

Защо само срещу високите цени на тока и парното, горивото също пълзи НАГОРЕ?!

85

Анонимен

преди 2 години

Учете за програмисти и сте без кахъри - commit!

84

Анонимен

преди 2 години

До Диана---------забрави да споменеш кой ни докара това пълно разрушение! и кой в момента се опитва да направи същото!!!

83

избирател

преди 2 години

Отдавна спрях да пиша тук,но чета по някога...Мъката си е все същата!!!Статията,за цените в България,а основния спор,за различни държави...Странно,само за България не иде реч?!

82

Христо Христов

преди 2 години

До ДианаЯ кажи, ти да не си дайнов - аонсу-то?! Личи си партийнопропагандната закваска, съпроводена с примитивното ниво на мислене.Конкуренция в ес, ама защитена... ми то при бкп беше същото - може да се конкурираш колкото си искаш с другите партийни секретари, изпълнявайки волята на Партията.

81

Христо Христов

преди 2 години

До Диана, Ц. В Амстердам, на Дам имаше протести ТОЧНО СРЕЩУ ЛОШОТО ВРЕМЕ.

80

Истината

преди 2 години

Просто хората трябва да свикват. Така е винаги когато управляват руски матрьошки като Радев!

79

Диана

преди 2 години

До Христо ХристовПо-голяма конкурентна среда за нас без да си счупим вратовете от ЕС ние няма да намерим! ЕС може да ни позволи да развием пазарната си икономика в една много защитена среда ако използваме правилно тази възможност!...