307

Анонимен

преди 2 години

Непризнаването на Антителата е много подозрително. Също така ваксаните защо нямат антитела?

306

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н...Мисля че ходят по сто пъти да си правят тестове въпреки че пандемията се крепи точно на тестовете които са нещо доста съмнителни и аз им нямам доверие. Това са общи тестове и нямат конкретика, точно за това изчезна и грипа....

305

Анонимен

преди 2 години

Доктора ви обяснява но първо не четете и второ не разбирате. Има много видове имунитети ако мога така да обобщя. Всичко което е казал до сега доцента е точно така. Тези които се опитват да опонират нямат познания и гледат само по повърхността. Тази пандемия е подготвяна много отдавна и има мощна медийна пропаганда, толкова мощна че смазва всякакви научни аргументи и обръща истината на точно на обратната страна. Въпроса е кой и защо пусна вирус на хората и кога ще понесе отговорността ......

304

Веско

преди 2 години

До До ВескоВъпроса ми беше на коя дата и ТВ Мангъров каза, че ще си скъса дипломата за да го изгледам. Подозирам, че имало някаква условност, ама никой не помага. Колкото до царя, заявката е има в мрежата и ако може да цитирате в коя минута казва че ще "оправи" някого. Няма такова нещо, но поне ще си го припомните.

303

Анонимен

преди 2 години

Мангъзов опс Мангъров е психично болен неговото място е в психиятричната клиника Карлуково да го вържат здраво с въже за да не избяга..Такива като тоя Мангъров са много опасно вредни за България и за нас българите.

302

Анонимен

преди 2 години

До 326 Василев ////////. Василев, в контекста на написаното се пише коректно на български не който, а които (множествено число), иначе си прав, дори и да си седнал!

301

Василев

преди 2 години

По изказването на доц.Кунчев.Който не се ваксинират да заплащат допълнително,при лечение. И изниква въпроса. Тези който са пушачи и развият белодробно заболяване или злокачествено на гърлото (устната кухина),трахеята.Те ще си доплащат ли за лечението в Българска болница.

300

Анонимен

преди 2 години

Този "доцент" е не просто невежа, той е престъпник

299

Edin888

преди 2 години

Интервюто е качено в Ютуб. Ако някой желае да го гледа за да види цялата информация Доц. Мангъров: Ще се ваксинирам, само ако насочат пистолет към главата ми Събуди се...

298

Анонимен

преди 2 години

Когато го гледам този как се опитва да мисли дори и само на снимката и образувам ди.ария.

297

Анонимен

преди 2 години

До 316Да, така е, този вирус повтаря, а не създава траен имунитет. Също както и вирусът на хремата повтаря, а не създава траен имунитет. И прекараното заболяване НЕ пази от другите щамове. Този самоуверен "специалист" дрънка опасни глупости, само могат да му вярват

296

Анонимен

преди 2 години

"Ако човек в прекарал COVID-19 той няма нужда да се имунизира. Той няма да се разболее дори от новите варианти на вируса".Написаното е една ВЪРХОВНА глуупост, срамота е специалист да каже такова нещо.

295

ддт

преди 2 години

Мангъров е пич и си отстоява позицията . Пратиха го в ковид отделение (щото много говореше...)- отиде да работи там без да мрънка ! Колко от другите ковид-клакьори работят в ковид отделениея?!

294

Сат Н

преди 2 години

Мене и веднъж не ме хвана, еие кво праите, за да ви повтаря?

293

Анонимен

преди 2 години

Мангъроиден ***, прекарах тежко Covid през декември 2020. Имах много антитела. В края на април бяха вече под 30. В средата на май изкарах две седмици с брутална кашлица, кръвохрак и ужасни болки в гърлото. ОТНОВО Covid. Доказан с PCR и в момента отново с над 100 антитела. Повтаря, лъжецо. Повтаря! Нагъл лъжец.

292

Анонимен

преди 2 години

Колко много вирусолози имало.Спокоен съм с вас.Както се казва-"Не знам как е,но не е така"джангър да става.

291

Анонимен

преди 2 години

Да не идват пак избори, че тоз цъфна по медиите?

290

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е мошеник и печалбар. Направи си реклама, явява се по тв и по "турнета". Вие му вярвайте, и ходете да му плащате в частния кабинет х 200 лв.

289

Анонимен

преди 2 години

Клиничните проучвания се извършиха и приключиха миналата година. От края на декември започна масовата ваксинация. Не сте в експеримент, не сте тестове. Аман от тая параноя!

288

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 308 Да ,прав е човекът и ти пишеш верни съждения но ''прозорецът на Овертон'' е в действие и като гледам човечеството се тика в едни глухи линии,които ако не се надигнат мислещите хора,може да настане заличаването му!