44

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са опасни за вашето здраве! Твърдоглави, некомпетентни, но пък кресливи.

43

Анонимен

преди 2 години

До 51 ... Защо се самоописваш?

42

Анонимен

преди 2 години

До От Израел до 47 - На твоето състояние му се казва "самопромиващ се мозък". Гледа фактите, информацията, и въпреки че противоречат напълно на нещата които казва - не може да си позволи да го осъзнае. Толкова се е фиксирал към някаква измишльотина, че я прожектира върху реалността.

41

От Израел до 47

преди 2 години

Пич, да миналата година е така, но след като скочиха забошвшите и умрелите и излезе ваксината нещата се нормализираха. За какво ли се занимавам с вас въобще!

40

От Израел До 47

преди 2 години

Само дето данните показват друго!! Значи 10 трола са ми прочели постинга!! Много се радвам! Но нямат нищо за казване!

39

Анонимен

преди 2 години

От какво и с какво са защитени 70 процента от двойно ваксинираните понеже все не го изричат по наименование и съдържание,като що за болест,що за ваксина с 99 процента съдържаща графен в нея за връзка с кислород в организма за оксид срещу болест неизвестна от тип зараза,че инфекциозна от туй,че вируса бил заразен понеже се знаело,а може отрова,която също се знае,като зараза,но без инфекция поразяваща частично елементи в детаили функциониращи и съществуващи съвместно за ритъма на органите в цялост

38

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Израел - Израел има СТО ПРОЦЕНТА ИДЕНТИЧНА заболяемост и смъртност през същия период на миналата година. Тогава с 0.000% ваксинирани. А най-колосална заболяемост имаха по време на ваксинационната кампания - 10 пъти повече заболели за ден, сравнено с предходния период.

37

Ф32

преди 2 години

Професор от БАН... звучи като виц !

36

Израел

преди 2 години

Има 0 случай на смърт от Ковид от 7 дни! Те имат и науката и разузнаването да си направят изводите! А вие - вие скъпи *** и антиваксъри сте просто едни жалки и вредни!

35

За БАН и Дим. Пасков

преди 2 години

Щом е бил ръководител на сектор, д-р Дим. Пасков трябва да е бил ст.н.с. в Института по експериментална медицина. Вече като признат специалист заради създаденото от него лекарство, той става професор във ВМИ. Ако се беше родил 45-50 години по-късно, на него щеше да му се наложи да замине за чужбина. Може би и там, в някоя лаборатория, той щеше да има щастието да създаде нивалина. Само че тогава България нямаше да разполага с лекарството, а българите с достъп до него щяха да бъдат шепа щастливци.

34

Анонимен

преди 2 години

пореден пропагандатор на отровните ваксини

33

Анонимен

преди 2 години

Да поправя на професорчето манипулативното изказване... "Имаше и силна пропаганда срещу ваксинирането" С НЕТЕСТВАНИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ, ВОДЕЩИ ДО ИЗОБИЛИЕ ОТ ТЕЖКИ ЕФЕКТИ. "Като цяло хората смятат, че ваксините са нещо вредно", НО ГОВОРИМ ИМЕННО ЗА ВРЕДНИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ПРЕПАРАТИ, които доказано са вредни! И смъртоносни в неприемливо голям процент от "ваксинираните". Професорче, заври си манипулациите... където китайския тест за ковид

32

Ok

преди 2 години

Е голям разгарна тоя вариант! Стотина болни дневно , установени със съмнителни тестове

31

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Измислената съчинена "делта вариация" доведе до стремително намаляване на активните случаи в Индия (откъдето тръгва) и до рязко увеличаване на случаите в Англия, където са масово ваксинирани. Извод - ваксинирайте се! Логика - вече не се ползва.

30

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Ефективност/ефикасност на имунната система срещу обикновения сезонен грип, наречен "ковид" - 98% (доказана с изследване при 172 милиона човека). Ефективност на псевдоваксините- 90% до 94%, доказана с нагласен резултат при 0.3% - 0.4% от тестовите индивиди. Мдаа виждам смисъл от "ваксините".

29

ъъъ

преди 2 години

Вчера във фризьорския салон една лелка сподели, че е дошла "тайно" - дъщеря й, която била лекар и в момента била заета с васинации, й била забранила да ходи на фризьор, кафе и т.н. Попитах я, защо тогава не я е ваксинирала - ми нямало защо да се бърза, казала й да си се пази и толкова.. Така де, бързата работа..

28

до 33 от славянин

преди 2 години

А защо мислещите хора се ваксинираха!? Май пак от страх!? От ''страшно страшния'' вирус!?

27

ВИЦ

преди 2 години

БАН са ВИЦ

26

????

преди 2 години

Защо от БАН не излезе нито един нобелов лауреат.........по химия или физика???

25

Анонимен

преди 2 години

Мислещите хора отдавна се ваксинираха и с двете дози. Останаха неваксинирани страхливците страхуващи се и от сянката си.