68

Аз

преди 2 години

В Северна Корея се притесняват да не останат без единствения си дебел човек.

67

Илиев

преди 2 години

Ким Чен Откачен.

66

Анонимен

преди 2 години

*** той бил от нашия клуб бе! Пушел и пиел много!

65

пецата

преди 2 години

никой не знае какво е в Сев Корея, днеса са последните на които ще им дадът истинска информация, има нареждане да се пише анти пропаганда и те изпълняват така че никога няма да научим истината, има обаче ютуб и там има видеа че хората си живеят нормално и дружно както ние при соца , всичко им е наред имат работа, имат храна имат забавления , нямат наркомани, клошари и престъпници

64

пецата

преди 2 години

защо не пишете за една демократична държава Ливан че имат хиперинфлация и че нещата са много зле , СЕВ корея са 100 пъти по добре от нас , скоро тая хиперинфлация ще удари и нас другата или по другата година ще бъде същото като 97ма

63

Правете си изводи!

преди 2 години

Ето техния Пеевски се казва Ким и са го сложили да ги ръководи.Не смеят да гъкнат.Гладуват и мълчат иначе лагер.Който има ориз се води богаташ там!Ядат корени,които изравят от земята.Мизерия страшна е там.Обаче братята им от Южна Корея изнасят КИА в цял свят.Откривате ли разликата как живеят тези дето са русофили и Москва заедно с Китай казва какво да се случи и другите където САЩ казва какво да се случва?!

62

Жиб.

преди 2 години

Като свалиш 20 пласта червена кир от това джуд же ще откриеш, че под нея се крие гладен изнемощял старец на около 40 години

61

Борсата!

преди 2 години

Абе еййй ! Северна Корея е топ 10 на световните износители на плодове. Къде го намерихте тоя глад? Я огледайте борсите а не новинки от тук-там!

60

Бе де да знам

преди 2 години

Само се сещам, че 1990-та са около 10 милиона, а днес отиват към 30 милиона. Според СЗО живеят около 8 години повече от българите.

59

Далай Лама

преди 2 години

Комунистическият рай на Северна Корея е много красив , но в замяна на това е много гладен ! А най-охраненият и дебел човек е Генералния секретар на Корейската комунистическа партия! Само от огризките след обяда на Ким могат да се изхранят 8 големи корейски града , 3 месеца.

58

Факт

преди 2 години

На снимката се вижда , че знамето на Северна Корея е червено с преплетени ч.ук , сърп и фалос. Е, какво да мислиш за такива червенотиквеничковчета ?

57

Alex

преди 2 години

Тоя пък 34 номер пие безалкохолна бира и купува глупости от китайските магазини. Тия мацки с маркови клинове такива като мене ги дерат, са ги драли и ще ги дерат.

56

Alex

преди 2 години

Да живее КНДР!

55

Хе хе хе

преди 2 години

До Анонимен Мятате ли Райкин боб? Мятаите ,мятайте ! И да не забравите, че хрупат тревица .

54

Анонимен

преди 2 години

Те *** като мухи от глад и болести. Пък и ги убиват за нищо, я си погледнал накриво, я са ти сложили въжето. Оня е дебел и много го е страх от ковид, явно решил да отслабне.

53

Хе хе

преди 2 години

До това е нормално ....за пидерската клоака виж ЕС ,с неините ценности и еднополови бракове ...

52

АнонимеН

преди 2 години

КИМ ЧЕН ГРУХ СЕ ИЗХОДИ ПУБЛИЧНО ПРЕД КАМЕРИТЕ И КАЗА, ЧЕ КАТО НЯМА ХЛЯБ, НАРОДА ДА МУ ЯДЕ ПАСТАТА!

51

Роза

преди 2 години

Само тези,които живеят в СК,знаят какво става там.животът в БГ не е прекрасен,но СК е страна,в която със сигурност не бих искала да живея.

50

Анонимен

преди 2 години

България е вече в 3 години корона криза с 200-300 хиляди жертви при население 30 милиона на КНДР и чака делта + през август.

49

Анонимен

преди 2 години

Мадагаскар го забравяте, а Северна Корея все е в новините с лъжлива западна пропаганда.