34

Анонимен

преди 2 години

А бря ,то много държави нали си биели много ваксини ,а тук не си бием и няма )Ко сега напишете че има 2000 болни на ден че СЗО и еврогейския съюз да се успокоят

33

Анонимен

преди 2 години

В Швеция след първата вълна като умряха близо 10 000, мислеха, че поне 30% са го изкарали. Направиха повсеместно изследване на населението и се установи , че само 4% имат антитела. При есенната вълна въведоха строги мерки и ограничения. Видяха, че цената на "естествения" имунитет е много висока. Сега се ваксинират масово и повсеместно. Умните се учат от грешките си. Глупавия (бг) не се учи и от чуждите грешки.

32

Анонимен

преди 2 години

Планувайте си кой каквото иска, но досега всяка една вълна е по-тежка.

31

Realistka

преди 2 години

До РеалистПри мен в колектив от 9 души - 1 установен с ПСР и на домашно лечение, почти всички други болни с различна тежест (1 с пневмония), без болници, без тест - самокарантинирани вкъщи и самолекуващи се; 2-*** почти безсимтомни (леко главоболие и отпадналост за два дни). Всички сме с антитела потвърдени от вълната с британския щам февруари. Това е умален модел на цялостната картинка, която е повсеместна.

30

КЪДЕ Е СПИСЪКА?

преди 2 години

ДА ГО ВИДИМ ПАК СПИСЪКА С УМРЕЛИ ПЕНСИОНЕРИ писани КАТО Ковид жертви. Избирателите на БСП се стопяват и чезнат застрашително трябва да си ваксинират избирателите да доживеят поне до изборите.

29

Анонимен

преди 2 години

Миналата година китаиския на тепа тази година индйския.че измислиха имена от алфа бета да не обиждаме приченителите.

28

Реалист

преди 2 години

Досега заразилите се са 421983 човека, което е 6,1% от населението на България. Няма основания да се твърди, че заразилите се са много повече. За да се види реалния брой на заразилите се, трябва да се направи подходящо статистическо изследване. Лично моето мнение е, че са малко неотчетените случаи. Около мен почти няма заразили се. Може би при платените избиратели на ГЕРБ са много.

27

Активист на БСП

преди 2 години

ГЕРБерски лъжи !!! Чисто е,няма зарази !!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Има и друго.Заразените се увеличават в Европа заради Еропейското по футбол.България не участва и съответно много малко фенове ходят по стадионите.

25

Шамана

преди 2 години

Явно безочието е ОГРОМНО!? Как повече от месец, че и повече бройките на заразените са малко, а на починалите са относително ВИСОКИ?! Феномен!!!!!! ;)

24

Анонимен

преди 2 години

Ще станем единствената държава в света без ограничителни мерки

23

До Не така

преди 2 години

Абсолютно вярно. Докато не се види колко го изкарахме на крак тоя вирус всичко е лъжа. А ние го караме още преди да обяват пандемията. Още по-предишния декември сумати народ се разболя от някаква странна пневмония с губене на вкус. Никой не изследва тогава какво е това и 3 месеца по-късно го обявиха за ковид. Сумати народ то изкара още тогава. Аз за последните 2 год боледувах веднъж с 3 дни температура, а имам адски много антитела. Не съм в ничий списък за преболедували, но съм фул от антитела!

22

Анонимен

преди 2 години

Смъртноста е висока защото неправилно се провежда ваксинацията. Идете по селата и ваксинирайте старците и хронично болните, а не ми стойте в мола на хладничко, дето се разхождат 30 годишните и тинейджърите. Ваксинирайте старците и оставете във всеки град по 1 зелен коридор за желаещите по-млади. Иначе се дъните тотално. И за Бога, накарайте работодателите да организират ваксинация в работните места по желание. Хората взимат пример един от друг.

21

УчудЕна

преди 2 години

До Анонимен 22Охооо, вЕрно ли?!А не може ли такива като теб, в чувал и в планината?

20

Анонимен

преди 2 години

Спадат хората в интензивните отделения. Това е добре!

19

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е подвеждащо! Очаквах рязък скок или спад, а то съвсем някакви трезви 81/16! Липсва драматизма!

18

Не така

преди 2 години

Айде стига с тия ваксини! Да направят проучване колко са преболедувалите, защото статистиката им е далеч от реалността. Специалистите се съмняват, че над 2/3 от населението са се сблъскали с вируса, има някакви ваксинирани т.е. почти няма не имунни хора!

17

УчудЕна

преди 2 години

А, ам'чи то туй нищо ни е!Ама маскирани все още...............

16

Анонимен

преди 2 години

Май българите достигнахме стадния имунитет.

15

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни спрямо предишните седем дни в Европа без Русия увеличението в броя на новите случаи е 54%, от 183134 на 282064 нови случаи. Ако прибавим и Русия, увеличението в Европа е с 40%. Най зле е Великобритания с 155870 нови случая за последните седем дни.