24

Анонимен

преди 2 години

Дядка, ти освен парите ,друго нещо харесваш ли ?! Я у лево да си гледаш пенсията !

23

Анонимен

преди 2 години

И ние гражданите и селяните не харесваме толкова машинното гласуване но в либералната демокрация е така партиите натрапват на народите неща за които те и хабер си нямат. Народа като не реагира интелигенцията може само да сигнализира. Това и правиме много от нас напълно безплатно и изцяло идеално по форумите сигнализираме ...

22

Анонимен

преди 2 години

"В Турция има списък от секции, в които ще се гласува с машина." без коментар.

21

Анонимен

преди 2 години

Я СЕГА ДА ВИДИМ КЪДЕ ПО СВЕТА ИЗБИРАТ НАЙ ЧЕСТНО С МАШИНИ- В НЯКОЛКО РАЙОНА НА БЕЛГИЯ, ДРУГАРЯТ МАДУРО И ВЕНЕЦУЕЛА И РАЗБИРА СЕ НИЕ- НАЛИ ДРУГАРЮ ЧЕРЕП- И ТЪЙ КЪТ СИ СЕДЯ И МИСЛЯ И @ЪЗЪТ МИ СЕ ИЗПРИЩВА И МОЗЪКЪТ МИ СЕ ВЪЗПАЛЯВА СИ КАЗВАМ- МУТРИТЕ СЕ ВЪРНАХА- ЗАТВАРЯЙ МАНДРИТЕ, ЗАЛОСТВАЙ БАНКИТЕ ТИА ДЕТО СА НИ КРАЛИ СА ВЕЧЕ НА ВЛАСТ ВИЖ МИСТЪР МУСКУЛ И ВИЖ ТОА ДЕТУ Е СЕДНАЛ НА ЧЕЛО НА МВР, А ГРИПЕН, А ДРУГИТЕ С КОВЧЕЗИТЕ- ЧЕГЪРТАЙ РАДЕВАТА ХУНТА- ЩЕ РАЗСИПЕ ХУБАВАТА НИ РОДИНА- ПОЗОР ЗА БАНДИТИТЕ

20

Анонимен

преди 2 години

Защо винаги за нещо очевидно несправедливо питат някого и той трябва да се произнесе. Защо тогава Герб просто не излязоха на протест между двете четения, ами оставиха Деса и Цвета почти сами да се борят в парламента с чугунените глави. Аз лично не се плаша от машината за гласуване но няма да гласувам заради заповедта за мерене на температурата. В чужбина кой ще я мери. Там ще гласуват с хартиени бюлетини и то законно и ще ни натрапват депутати както и досега беше така. Като не се протестира ...

19

ЕК

преди 2 години

Бг. е един типичен пример на страна член на ЕС, никого нищо не е ясно но дори и да е ясно не се знае законно ли е. Обаче законно или не се приема за миродавно и толкоз.

18

Анонимен

преди 2 години

Решенията не само сега, но изобщо през годините бяха политически и много пъти можахме да се убедим в това. Никога не казват кой как е гласувал и не носят отговорност. Нещо като един друг печално известен институт, който през годините не е понесъл каквато и да е отговорност. Какво не ти е наред българино. Май ти липсва справедливостта. След изборите ще изтрезнееш но ще бъде късно много късно.

17

Анонимен

преди 2 години

Хахаха ... лишените от възможността да мамят на изборите гербери вият от злоба и немощ! Мастро - музика! Истината идва!

16

Анонимен

преди 2 години

КАКТО Е КАЗАЛ МИСТЪР ЧЪРЧА "НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ИЗМИСЛИЛО НИЩО ПО-ДОБРО."

15

Анонимен

преди 2 години

Най добре,дори най най ще е Европейския съд по правата на човека да се произнесе по това решение на Конституционния съд да видим колко струват правните умове на 7-те " високопоставени"съдии,колко високо и ниско,защото тези глупости не подхождат на ранга им и очакванията за правова държава.Да не се ослушват партиите ,а жалбичка немедлено.Такъв бълвоч е лоша переспектива.След като контрола на софтуера е от външно лице,и 100 души да са в комисията те не могат да осъществят никакъв контрол за вота

14

Анонимен

преди 2 години

Той не коментира най интересното в лобиското решение на КС.Че дори и да бъде манипулиран софтуера това не е противоконституционно,т. е. то е конституционно.Чудо на чудесата на правната мисъл..Докато групата с особено мнение писа,че дори с многопартийна комисия за контрол,не е квалифицирана нито за алгориръна,нито за кода, няма високотехнологични познания за софтуера затова не можв да прецени дали крайния протокол съответства на индивидуалните отрязъци ,които се проверяват само по изключение.

13

Плачевно

преди 2 години

Глупави хора, пък и неуки. Хем не могат да смятат, хем на тъч скрийнче ще цъкат. Как по-лесно да ги минеш не е ясно. Щом е екртанче е вярно, като на смартфончето... Квото пише там е вярно... Ама глупави хора и глупави ще си останат.

12

Закон

преди 2 години

Няма никакво значение какво харесваш,има си закон. Ако не ти харесва подай оставка...но не парите не миришат.

11

Анонимен

преди 2 години

Дядо Митю , като всеки дъртак , мрази всичко ново и младо, а и не го крие ! Но истинската причина за мрънкането му е , че усеща залеза на ГЕРП ,не му се ще папкането да свърши и затова по всякакъв начин се мъчи да осуети вота ! Напразно , дядо Митьо , във всички случай - губиш ! Всъщност , не си ли вече пенсионер ?

10

Анонимен

преди 2 години

До Bg *** верно си това което си се кръстило само.

9

Анонимен

преди 2 години

Новата култура демек чалгата иде господа офицеры и вся остальная ***...

8

Анонимен

преди 2 години

Машините ще сменят статук вот и ще доведат напук вот каквото и да значи това значи че този народ допуснал слободиите на герберите сега заслужава и чалга и я получава.

7

Анонимен

преди 2 години

Слави каза 100% електронно гласуване явно се объркал нормално за него прие 100% избор с машини и явно и тук се объркал някъде може другаде не, е много объркан бре господин шоумен вземи направи ЕДНО нещо като хората което си обещал1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началниц

6

Анонимен

преди 2 години

Значи,с изказването на този ГЕРБЕР,това иде да покаже,че във "властта" "присъстват" и множество ГЕРБЕРИ! Е Извинявайте,ама Служебното правителство,няма как ДА ИЗМЕТЕ ЗА 2 МЕСЕЦА Герберската смед от влстта! Нали? Излез и Масово гласувй на тези избори българино! Това е спасението от заразния вирус ГЕРБ на бившето борче!

5

Анонимен

преди 2 години

Машините изглеждат елегантни на фона на моето очакване, че са тромави и старомодни, но все пак мисля, че за честна страна и честни хора няма по добър начин от хартиената бюлетина, ако герберите не бяха опорочили до невъзможност хартиения вариант. Тоест на нечестен народ допуснал герберските слободии и маскарии му се полага екстремно гласуване с машини и идване на власт на чалга алтернативи, ЗА НАГЛО НАЗИДАНИЕ, ПОРИЦАНИЕ И ЗАСЛУЖЕНО НАКАЗАНИЕ.