660

Анонимен

преди 2 години

"Бившият премиер заяви, че това ще бъдат първите частни избори в България" - Обърнете внимание че става на въпрос за частни избори, което е едно, а вие пишете за честни, което е съвсем друго бе хора.

659

Анонимен

преди 2 години

До Иво МИ ПОДКРЕПЯМ ТЕ НО СЛАГАМ ПЛЮС ОТИВА МИНУС НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТАКА...

658

Анонимен

преди 2 години

"Бившият премиер заяви, че това ще бъдат първите частни избори в Българи"....ЧАСТНИ НЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА ИЛИ НЕ ПРАВИТЕ БЕ ХОРА...

657

ХОРАТА ОКОЛО НЕГО?

преди 2 години

Винаги, когато чуя този човек си мисля за Ал Капоне, който в съда съвсем неподправено се възмущава Но, аз съм невинен!. Осъден за неплатени данъци, най-известният мафиот в модерната история, поръчал убийствата на десетки себеподобни, паралелно щедро предлагащ дарения за бедните, дори създава кухня за бедни - та, попаднал в затвора, болен от сифилис и гонорея, великият Ал Капоне става известен с подчинителното си добро поведение и послушание. Това е великият Ал Капоне. Борисов ми го припомня.

656

Boris

преди 2 години

Здравейте.за да се оправим трябва цялата пасмина да влезе в затвора,заедно с костовистите в Пазарджишкия при ***,повярвайте ми там всичките ще се згодят.

655

Анонимен

преди 2 години

Я па тоя какви ги плещи !

654

Червенко Резли

преди 2 години

Помните ли 90-те как извличаха хора от колите, а полицията не те спираше за липса на поставен предпазен колан?!!!!!!Кога спря това беззаконие?! Около 2008г.! Всеки процес иска време.Когато преди скачахме на прощадите през 90-те беше същото както сега. Използват младите, които не помнят с тяхната енергия и желание за промяна и отново се мултиплицират! Научете им историята на новите политици!!!!!Не вярвайте на приказки.

653

Червенко Радев

преди 2 години

От Кремъл си назначиха пионка чрез БСП и така се върнаха без да ги е избрал никой!Който помни знае, че корупцията през 90-те беше по-мракобесна от днешната и това не я оправдава.Нека чрез незнанието на младите и касата памет на съвременниците ни не връщаме речвените олигарси и техните внуци.Койко Прашков е по-старо ченге от Тиквата!!!!!!!Мая М. е сестра Галева и буташе Шиши за шеф на ДЕНС with me, Танчето Д. е Мултаче както и адвокат Баджигенов, а Не-културния Мистър е резил!

652

Иво

преди 2 години

Който е *** става полицай/ милиционер/ който е много *** и не става дори и за милиционер/ полицай/ става пожарникар. Когато умре пожарникар го погребват прав защото по цял ден лежи на работа. А като прибавим че Боко тиквата е и партиен член всичко е ясно. Но и ние сме дебели, защото го търпяхме толкова много време. Сега го е страх и реве като вдовица за Х........

651

Анонимен

преди 2 години

БСП както винаги алчни за власт, царе на манипулаициите, няма нито един от тях които да работил нормална работа, всички са бутани, назначавани по партийна линия през целия си живот. На приказки са номер едно, на практиката са кръгла нула. Освен да опитат да излъжат хората за пореден път, друго не очаквам от тях.

650

Стефка

преди 2 години

Ти си най-голямата и крадливамутра в държавата!

649

Костадинов

преди 2 години

бойко,точно тези избори ще бъдат честни ти много добре го знаеш,но не искаш да приемеш истината каквато е .Твойте кражби и лъжи и геноцидът ,който ти упражняваше в продължение на 12 години над българският народ свърши.На 11. 07 България ще ти покаже червен картон гад ***.

648

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ БУДА ИЗИГРАЙ СКЕЧА С УБИТИЯТ ДЯДО.

647

Анонимен

преди 2 години

До Българин. Гласувай за който си искаш но другото което си написал не е верно.

646

Българин

преди 2 години

Браво Борисов ще гласувам с бюлетина 5 макар че комунистите купуват гласове в цала България по *** махаюи

645

Анонимен

преди 2 години

МИМИКРИЯТА НА МУТРИТЕ: БЯХМЕ ГАНГСТЕРИ - ПРЕКАРВАХМЕ ВЛАКОВЕ С ГОРИВО КЪМ СЪРБИЯ, СТАНХМЕ БИЗНЕСМЕНИ С БУХАЛКИ, СЪЗДАДОХМЕ КОМПАНИИ, ПОДКУПВАХМЕ ПОЛИТИЦИ, СТАНАХМЕ ПОЛИТИЦИ,ТОЧЕХМЕ ЕВРОФОНДОВЕ И МАЧКАХМЕ ОПОНЕНТИТЕ, КОВЯХМЕ ЗАКОНИ - ЕСТЕСТВЕННО НЕСКОПОСАНИ, ОБЩЕСТВЕННАТА ПОКВАРА ПОКРИВАШЕ СТРАНАТА КАТО МАННАТА НЕБЕСНА - И ВИЕ ИСКАТЕ ДА НИ МАХАТЕ, КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ БЕ ГАДЕН ***??!

644

Анонимен

преди 2 години

Борисов искам да те попитам каква е ползата за народа че доведе тука големи западни вериги за хранителни стоки. Продават се основно вносни стоки на високи цени но не на високо качество, обслужването е лошо, наема се много малко персонал, който изнемогва, изобщо цари шок и ужас и не се подпомагат българските производители. От миналата година има картел на олиото но няма реакция на твоя кабинет но то откъде да започнем...

643

Софиянка

преди 2 години

Ох Бойко, виждаш, че си отиваш и другите какви били. На калпав ........, .........му виновни. Народа го разбра, въведоха машинно гласуване и Бойко веднага обяви, че ще има измама. Досега той и неговите мамеха . Но те могат, другите не. Милия как няма да е министър председател. Има си проблем.

642

Анонимен

преди 2 години

"Това ще бъдат първите частни избори в България." казал ББ а ние сме без коментар.

641

фори

преди 2 години

Не сме забравили как мачкаше опозицията и инакомислещите хора. Сега върви в Банкя пасеш трева.