10

Анонимен

преди 2 години

аха чакайте радев да реагира, като с пилота, ще приберат труповете, бсп това може

9

Анонимен

преди 2 години

Нема се пуашите! Ше пуснем още фекалии от тръбата на дъното на варненското езеро и те ше набият каската на петролния разлив.

8

бай Миле

преди 2 години

Само да напомня, че в Констанца се намира огромна натовкса военна база... морски, наземни и ВВС, че даже, ако не се лъжа, и ПВО от онова срещу руските ICBM.Та когато американците ( в случая техните болонки англия и холандия ) ходят да дразнят мечката, плесникът го отнасят други. Ама нормално - лесно е за крав.арите да водят воини на другия край на света, пък дреме им, че Румъния, Украина, България... ще станат военни полета...

7

Am Gyl

преди 2 години

Точно от Морско училище тюфлеците в униформи ще анализират "перфектно" ситуацията и евентуалния риск. Щом са взели парите за финансиране от "Центъра за интегрирано управление" значи всичко е наред и сега всички ние, които познаваме "работливите" рундуци, работещи във ВВМУ, сме уверени в полоцителния краен резултат: мотане по коридорите на училището и търсене на скрито място, далеч от очите на началниците и така до датата за заплати и премии.

6

Анонимен

преди 2 години

Хахахахах не ме разсмивайте бе,България щяла да реагира. Хахахахаахах!Като зрител на трибуна. Хахахахахахах!

5

Анонимен

преди 2 години

това ако не са пак ония двамата петров и боширов те на

4

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми дреме за натовски рафинерии. Интересува ме защо се вдигат цените у нас без причина и стадото мълчи като п..ки

3

Маде в Бугаристан

преди 2 години

Пак чакаме първо да стане най лошото,че тогава да реагираме.Запазена марка за Гай Баню

2

Анонимен

преди 2 години

Във връзка с експлозията в петролна рафинерия на 25 км северно от град Констанца, възниква въпросът мащабното отановско учение "морски бриз" в Черно море няма ли да бъде преустановено досрочно, поради липса на гориво за кораби, подводници, самолети, въртолети?

1

Анонимен

преди 2 години

Еесовците с огромно неудоволствие признаха, че "Газпром" е регулатор на газовия пазар в ЕС.