81

Коприва

преди 2 години

Господа политици, вземете кажете на вашите господари, че експеримента със социалния геноцид го караме отдавна. Да вземат да мирясат поне с медицинския.

80

Анонимен

преди 2 години

Вдигат Парно, Ток, Тех. Преглед на Колите ..... Е те това е Вирус !

79

Анонимен

преди 2 години

Потребителската ми Кошница да е по- пълна е това е имунитет срещу всички бацили и вируси .... Спокойствие и топла храна, а Не Ваксина !

78

Комунист

преди 2 години

Щом не е задължителна пропагандата ЗА ИЛИ ПРОТИВ ваксината трябва да е забранена.Хората негодуват защото само се пропагандира ЗА ВАКСИНИРАНЕ.Има вече случаи на ослепяване-малък страничен ФОКУС пердон ЕФЕКТ

77

Комунист

преди 2 години

Без пари се не ваксинирам,нито гласувам.

76

Анонимен

преди 2 години

Пука ми. Вълните ще ги има, докато шефовете ви решат. Нямат общо с експеримента, наричан "ваксинация".

75

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън. След като в БГ влиза всеки от всякъде. Другото, което е - вирусът и при ваксинираните продължава да се разнася, просто не се кара тежко, това не изключва обаче развититето му в други мутации. Стига сте лъгали хората и стига сте ги подтиквали към някакви тестови препарати.

74

Анонимен

преди 2 години

Докато не спрете да лъжете, няма как хората да ви вярват и да се ваксинират - нито ще паднат маски, нито мерки, виждаме какво става в Израел и Великобритания. Единственото вярно в статията е , че най-накрая някой обърна внимание на безхаберното отношение на личните лекари, но те са си такива по принцип, не си вдигат телефоните, не им пука за пациентите, първото провалено звено на здравната система!

73

Анонимен

преди 2 години

И така, ако не се ваксинираме, няма да избегнем новата вълна. А ако се ваксинираме, ще избегнем ли новата вълна? Ваксината не предпазва от заразяване. Всеки ваксиниран с положителен тест също ще бъде карантиниран. Ваксината не предпазва и от безсимптомно боледуване, дори помага на такова боледуване, така че заразеният ваксиниран без да подозира ще предава заболяването. Но ваксината помага срещу тежко заболяване, това е вярно. Писна ми от пропагандата им.

72

Дрън

преди 2 години

Да прехвърлят парите от изборни гласове за пари за ваксинирани и в махалата ще стане работата и тях като ваксинират тамън ще излезе колективен имунитет на едни 70%

71

Анонимен

преди 2 години

В тази държава нямаш право на собственост и върху живота си. Трябва да живееш насила, за може с данъците, които плащаш, да се издържа една самозабравила се в лъжите си банда от робовладелци, начело с медиците. От самото начало лъжеха: и за чувалите лъжеха, и за якото измиране лъжеха, и за предпазването с маски лъжеха, и за всичко лъжеха. Че и смърт надписваха. А когато авторитетът им се срина до състояние, че хората повръщат от погнуса, като ги гледат, вземат назаем авторитет от други.

70

Анонимен

преди 2 години

а да допълня ако си с нов модел телефон изтегли файндър за блутут LE ако си с стар модел преди 2018 ням проблем принципно но на новите това е скрито д не се вижда нарочно

69

Анонимен

преди 2 години

До Мен....Хубо че си се ваксинирал ама вземи си пусни блутута на телефона или си изтегли един блутут файндет BLEndrgy и отиди сам за риба далеч от хора устройства без смарт гривни и часовници и пусни блутут лоу енерджи и виж какво ще излезе на екрана ;)

68

vbvggg

преди 2 години

До Анонимен 86 - не знам Вселиндкия закон. Може би говориш за конвенцията от Овиедо, която е ратифицирана в България. Така, че тогавашните ни политици са били достатъчно далновидни и са мислели за народа си, за разлика от настоящите.

67

Анонимен

преди 2 години

Вселиндкия закон не им позволява да ви убият, ако сами не го поискате. Затова се подписват декларации. Неподписвайте, защото по каква логика след това здравната каса ще ви лекува? Вероятно цялото ви лечение ще е платено.

66

hgbfvb

преди 2 години

Ваксинирах си кучето и хамстера и умряха. Нали трябва да е първо безвредна за животни? Лъжат!

65

Анонимен

преди 2 години

Еми ще си караме на вълната, кой оцелял оцелял, ама няма да се ваксаме

64

Анонимен

преди 2 години

1400 смъртни случая след ваксинация в Англия и около 5880 в Америка! Това се казва марш на безсмъртието!

63

Анонимен

преди 2 години

До Мен никой никога не е писал за "чипиране" . Това е инструмент на пропагандата - за осмиване и неглижиране на реалните възражения.

62

Анонимен

преди 2 години

До До 73 - със нищожно заразния, незабележимо смъртоносен вирус ли го плашиш? Леле страшно. Ковитата щяхте да имате много повече полза от успокоителни хапчета, отколкото от вакса.