17

До Грешите!

преди 2 години

А Третият райх е от 1933 г. Ама нищо, целият текст говори за потресаващ интелект. И името едно такова, с македонско звучене...

16

До анонимен 14

преди 2 години

***, знаехме в момента какво стана. Никой не е крил нищо. Вярно, имало е друг, оптимистичен ТВ-материал, но отишъл в кошчето, като разбрали за случилото се! Не ти прави чест да измисляш лъжи, съвременници сме! А ти? Ти май си само на"Хари Потър"...*** - безструктурна органична материя с миризма на скатол

15

Грешите!

преди 2 години

Първият български космонавт са казва Владо Туритски и е кацнал на Луната с германския космически кораб Ханебу 2 като бордови инженер през 1932 година. Това беше съобщено от NASA през 2009 г., когата разкри космическите тайни на Третия райх.

14

ПроСоТо

преди 2 години

Е да,Гочката Иванов немА голем късмет,но пък Сашко Александров си изпълни мисията тотално..Разбира се,статията е за годишнината на "Първия български космонавт",така че е напълно приемливо /?/ да не се спомене другия..И все пак:..-Ако не беше ловчанин /а ловешкото "лоби" в "Партията" беше много силно/,най-вероятно нямаше да бъде "първия"..Но,историята не може да се промени..Жив и здрав да е!../и да не фане да напина опят да фърка като "колежката" му-82 годишната баба американка!./

13

До 14:

преди 2 години

Имаше пълни данни за проблемите с този полет. Проблеми с този вид техника никога не са изключени. Омръзнаха ми нихилистите, които търсят под лупа всяка една подробност за да плюят и за да дадат смисъл на живота си. Проблеми имаше и при полета на Аполо-13, но това не попречи мисията да се определи като успешна след като всички се върнаха живи и здрави, а дори това беше сюжет за един от най-усешните филми на Холивуд, тогава когато там все още се правеше кино.

12

Иван

преди 2 години

...и последния.

11

До 13

преди 2 години

Кое се знаеше бе ***?! Знаеше ли се, че полетът е прекратен и скачването със станцията Салют е отменено? Знеше ли се, че са се приземили по балистична траектория с огромно претоварване? Знаеше се друг път.

10

Анонимен

преди 2 години

Полетът му е провал. Тогава скриха от нас това, но сега се знае. Партията го възнагради богато. Сега е капиталист.

9

Анонимен

преди 2 години

Жив и здрав другаря Какалов!

8

Koi

преди 2 години

Да е жив и здрав ! Истинска жива легенда е този българин !

7

Анонимен

преди 2 години

Жоре туристе.

6

Българин

преди 2 години

Агент на ДС и космонавт.

5

Анонимен

преди 2 години

Мастит бизнесмен с голф игрище.

4

ПроСоТо

преди 2 години

м. му!..Както би се изразил др. Сталин:-:"Има СССР,има български космонавти,няма СССР,няма български космонавти"...Кратко и ясно..И ако пренебрегнем саркастичната нотка-АБСОЛЮТНО ВЕРНО!...ФАКТ!!!!

3

Кирилиметодий

преди 2 години

Бях в детската градина, когато дойдоха с Рукавишников в Ловеч, целият град ги посрещна най-тържествено, голям празник беше! Едно от хубавите неща, с които Ловеч може да се гордее! Господ здраве да му дава на Георги Иванов!

2

Qwerty

преди 2 години

Едно време е имало космонавти, сега ни занимават с паради.

1

Анонимен

преди 2 години

Ч.Р.Д Здраве и късмет г-н Иванов