24

1

преди 2 години

Съдията за това не а пуска!

23

Анонимен

преди 2 години

oт това направо Йогурт може да се наточи в 4 буркана тип Омония. Който кяри тази жена да му роди дечицата никога за хумана, състявки и формули няма да се реди на опашките. Евала красива девойко. Намери си мъжага и дорде си млада си раждайте дечицата. На слука!

22

Анонимен

преди 2 години

Секси парче

21

Анонимен

преди 2 години

Това момиче с дебели джуки ли е?

20

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 23Тотално ще ги забранят - да знаеш колко са се оженили пипайки ги колко са се развели сваляйки ги и колко са починали тичайки подире

19

Анонимен

преди 2 години

А бе в ареста да не са забранили сутиените

18

Анонимен

преди 2 години

Колко много е галила ритона на черепа за тия далаверки?

17

Анонимен

преди 2 години

Тая лека красавица, черепа я вози на мотора с кошовете затова се е замигнала така. В нормална държава със закони и работещо правосъдие, престъпниците влизат бързо в панделата, тяк само малко парлама за през хората и ги пускат.

16

Зърната на Лилана

преди 2 години

Много са са настръхнали зърната на снимката ;-)

15

Снимката

преди 2 години

Вижте как от КЕФ и превъзбуда са и НАБЪБНАЛИ зърната на снимаката на Лиланчето. Може да гепи още пари ако успее да изкара държава виновна за далаверките.

14

Анонимен

преди 2 години

На тази толков и дреме че чак хич. Без сутиен, ехидна усмивка, някаква си причесчица все едно идва от парти. Тази колко ли моркова е разбила

13

Анонимен

преди 2 години

Неявяване на адвокат на единия от подсъдимите стана причина за отлагането на делото. Пак номерата на адвоката, и така с години и години и години. Тази дано докато стане на 60 поне да се реши делото. Следват разболяване, отпуска, после пак разболяване, после пък може нещо с вируса и така драги ми смехурко

12

Anonymous

преди 2 години

Е хайде да изчакаме да докажат в съда, тези твърдения, че са откраднали това или онова. Родната прокуратура ги доказва такива по-скоро по изключение и до сега изглежда, че такива са обвинявани защото не са слушкали Баце или каскета, а не защото има право в тази страна...Същото и за Гешев - ако изобщо има пари зад граница, редно е съда да се произнесе, другото са дребни плюнки.

11

Анонимен

преди 2 години

1 Тези млади хора и стоящите зад тях техни родители, с благословията на Божков, сами си съсипаха живота. Представили са чужд проект и с измама са придобили 4 млн европейски средства.

10

Анонимен

преди 2 години

Чакат Божков да се върне след изборите да ги измъкне. Затова гласувам за Боко

9

Анонимен

преди 2 години

При управление на комунистите, съдът е на тяхна страна. Не само протежетата на Божков но и самият той ще бъдат оневинени. Божков купува съди, политици и медии, които публикуват платени от него статии/24chasa.bg/, независимо, че е в списъка на САЩ.

8

Dhalia

преди 2 години

Верно ли тази се е пуснала пак без сутиен и то в съда? По зърна ? Хахахаха

7

Евро корупция

преди 2 години

99% от проектите за "иновации" са за софтуер, който потъва в небитието след окончателното плащане по проектите. Последващият контрол е нулев както от нашите инстутиции, така и от страна на ЕК. Как може да дават по 400 хиляди лева за мобилни приложения, които не се качват нито в App Store, нито в Google Play?

6

Пореден провал

преди 2 години

На Гешев.Но някой очаквал ли е други?За 20 години работа в Прокуратурата Гешев няма нито едно спечелено дело.Всипките са завършили със споразумения с престъпниците.От там са му парите в задграничните сметки.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен1 А не, не. Тези млади хора, сами си съсипаха живота като крадяха. Сега трябва да бъдат съдени за деянията си. Всеки сам избира - ще работи честно или ще краде. Правосъдието да си свърши работата. Ако са невинни, да ги пуснат. Но ако се окаже че са крали пари - да ги осъдят. Това е. Няма вече "Дай тези пари тука". Като искаш да имаш, ще работиш. Ако крадеш - нямаш право да се оплакваш че те хванали и те съдят. Вие така се научихте, ама няма, свърши вече.