10

АНАЛизатор

преди 2 години

По скоро Борисов и Радев ще се помирят.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Това е...добър знак за България и тук ще настъпи политическа стабилност и...просперитет,а...лошоте ще бъдат...натирени завинаги.

8

брат

преди 2 години

Какви мъже са щом не могат да се помирят?!

7

Анонимен

преди 2 години

Меган дали е съгласна?

6

Боже

преди 2 години

Първо тези двамата не са Братя...тоя рижавия е син на някой от любовниците на мама Даяна (коняр,градинар,или някой милионер.) Целия Свят и Великобритания го знае тоя факт,но мълчат...

5

Ха-ха

преди 2 години

Дали са се псували на майка, Като се скараха ?!?

4

българин

преди 2 години

А! Верно бе! И аз ги видях да откриват заедно паметника на майка си!Сега, ако трябва да правя задълбочен анализ на кралската драма, принца Хари винаги си е бил особняк. Значи, навремето (някои са забравили) пак имаше скандал с него. Папараците бяха публикували негови снимки от купон, където той е облечен в униформа на Вермахта и лента с нацистка свастика на ръкава! Сега, много ми е интересно какво мнение има за тази снимка жена му, която е с чернокожи родители?

3

ПроСоТо

преди 2 години

До Киро Рамбото Симпатяго,ако помирението е "поведение между истински мъже",то КАВГАТА им "поведение" между..какви мъже ще да е била?

2

Киро Рамбото

преди 2 години

Браво! Това е поведение между истински мъже.

1

ПроСоТо

преди 2 години

а,много мило!..Обаче докато не вида "Мирния им договор", подпечатан от едната страна с Кралския Печат и от другата страна с Кралския Печат,вяра не фатям!