14

Тина

преди 2 години

Горкото дете! Страхотна придобивка с цел да омилостиви журито за предстоящия процес и за PR. Очаквам в най- скоро време да почне и него да го шамари, замеря с каквото й попадне и да му се изтропка в креватчето...

13

Анонимен

преди 2 години

пази си инструмента за препитание от повреди.

12

благороден

преди 2 години

Аз за без пари щях да и направя!

11

Blondie

преди 2 години

До до 6 BlondieКакъв ? И кой точно учебник. Искам автор и страница

10

анонимна

преди 2 години

Купила си е поредната глезотия. Нито го е носила, нито ще го гледа. Само ще се фука в социалните мрежи. А и баща очевидно няма. Дано детенцето бъде щастливо.

9

Анонимен

преди 2 години

Чесно казано, аз хич не съм за сурогатното родителство-въобще не го разбирам и не е нормално. Първо тази, която се явява инкубатор няма да я комнентирам (да си даваш матката под наем и да си продадеш детето, защото чиято и яйцеклетка да носи, то расте в твоето тяло и излиза от него, тази връзка е неописуема), второ тая кокошка Амбър, за да не си рзвали фигурата и за по-лесно ще си купи дете?!? Луди хора. По-добре да осиновиш, от колкото да купуваш живот пък било и с твои гени-извратено е.

8

Зевзек

преди 2 години

Щях да се изненадам ако беше станала татко!

7

Анонимен

преди 2 години

демек някоя друга жена е станала майка , а тя си е купила бебе... Това не е за кой знае хвалба. А ако е вярно и половината от това, която казва Джони Деп за нея, то горко му и на детето

6

до 6 Blondie

преди 2 години

май наистина си Руса Блондинка, я прочети един учебник по медицина да се запознаеш какъв процент от жените влизат в менопауза на възраст 35 до 40 години!

5

House M.D.

преди 2 години

От статията излиза, че и тази е обърнала резбата.

4

Dhalia

преди 2 години

До Ку - напротив, тъкмо обратното. Майка е само тази, която полага грижи.

3

пенсионер-ветеран

преди 2 години

на 35 години трудно се става майка по естествен начин, менопаузата вече *** на вратата! иначе, Амбър е страхотна, вярвам че с достатъчно опити, мога да я направя майка и на 35!!

2

Анонимен

преди 2 години

Не си майка моето момиче, взела си си домашен любимец.

1

Ку

преди 2 години

Аз мисля че майка е тази дето го е родила. Нещо не ми се връзва тази хвалба.