189

не се засрамихте, ей

преди 2 години

Това съвсем не са реални цени такива, каквито би трябвало да бъдат, ако отразим всички разходи...........................а ако отразим и нашит разходи ???????????.............изобщо не разбирам защо се изплащат заплати и пенсии............направо всичко да ходи във ЧЕЗ....ВиК.....ТОПЛОФИКАЦИЯ........ЗДРАВНА КАСА ............И В СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ !

188

Анонимен

преди 2 години

199 Анонимен оди в Испания бе пророк!

187

пияница мистик

преди 2 години

Малко е! Още трябва, да се стигне до увеличение от 100% на всичко! И комунистите да започнат да приказват както доскоро казваха: "Ееееех, какво хубаво си беше при Тодор Живков", ама сега ще викат: "Ееееех, какво хубаво си беше при Бойко Борисов".

186

ЛАМБЕВ

преди 2 години

ЧЕСТИТО ВИ РАДЕВО УПРАВЛЕНИЕ !МНОГО СТЕ ЗА.ХЛУ.ПЕНИ ЧАЛГАДЖИИ !!!!

185

ля ля

преди 2 години

аз въобще не ги разбирам - щом като не може 30% да си позволят да се топлят защо ги вдигаме цените - за да може не 30 ами 60% да не могат да се отопляват!!!къде е равноправието!!!!!а какво е повече птреблението!?!?!?

184

Анонимен

преди 2 години

По ТВ казаха че следва повишаване на цените на хранителните с 10-15%. Яйца, хляб, сирене, кашкавал и това е началото. Щом ще скачат и зимата отново а то е сигурно, ще е многоооо интересна зима да знаете.

183

Анонимен

преди 2 години

В Испания тока за едно жилище от около 80 кв .м. е до 60 евро през лятото. Климатици плющяm заради жегата, а заплатите са над 2000 евро.

182

Гражданин

преди 2 години

Ясно, зимата ще има грандиозни протести и ще гоним с камъни новите диктатори.

181

Анонимен

преди 2 години

Само споко, другаря, слави, МАЯ МАНОЛОВА И ТАТЯНА ДОНЧЕВА, Христо и останалите ще оправят нещата преврат взет преврат даден и ще мирише на рози и карамфили само гласувайте с машините всичко ще е ок нема да се плашите

180

Кики

преди 2 години

Ваня Григорова , "Подкрепа ,Димитър Манолов , толкова бързо ли забравихте угодническите тиради на тези герберски д ържанки?

179

Анонимен

преди 2 години

Коя е тая красавица на снимката

178

аз

преди 2 години

Такова крадене е падало в енергетиката и земеделието,че ако хората знаят истината не ще ги изчегъртат,но няма да се сетят да гласуват за тези крадци.Който краде от народа си скъпо ще плаща!Всичко се връща по един или друг начин!

177

Анонимен

преди 2 години

preletnite ptichki zimata sa v afrika ;) debelite sa si dobre, imat si slanina.

176

Никога повече герп

преди 2 години

това е резултата от управлението на тулупа и неговите калинки. дано в следващите 5 години успеем да излезнем от блатото в което ни навряха тези некадърници.

175

тоягата

преди 2 години

Герб окопа своите хора в енергодружествата и резултата ще го видим зимата,ако новото правителство не ги изхвърли от там.Не съм доволна и от временните на енергетиката ,земеделието и туризма.Браво на тези на икономиката, на финансите и на евросредствата и строителната.Дано останат!

174

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 2 години

Сега повишението на цените е заради управлението на мутрите от ГЕРБ. Има ли някой, който още не го е разбрал?

173

Стан

преди 2 години

Ваня Григорова премиер!

172

Анонимен

преди 2 години

Ваня Григорова е една от малкото умни хора в тези среди. Засега не е покварена като останалите.

171

Реалист

преди 2 години

За по-високите цени на газа благодарете на Бойко Борисов. По-високи са защото предоговори начин за определяне на цената на газа, като лъжеше, че цената ще е по-ниска. Е, ако не я беше предоговорил, сега щяхме да купуваме с 30% по-евтина газ.

170

Да отсеем

преди 2 години

Защо се чудиш бре моме, нали и ти си протестърка, нали управлявате? Ама то се знаеше, че от всяко дърво *** не става! Нали си борец за благото на социално слабите и срещу изедниците капиталисти. Хайде сега спри цените ако можеш и ако разбираш!? Лесно се руши, трудно се гради, още по трудно се управлява! За тая работа си трябва пипе! Жалкото знаеш ли кое е, че сме в една лодка, а брегът е химера! Такива, като тебе обръщат лодката! Честно ли е Господи! Да отсеем житото от плявата!