40

Една майка

преди 2 години

До Момчето И неграмотен, като Вас... Накрая ще останете само мъже и ще обърнете резбата!

39

Момчето

преди 2 години

Според мен раждаемостта ще се увеличи само с дадените права на мъжа.Мъжа трябва да е свободен, властен и горд!!!

38

Мюмюн

преди 2 години

Горд съм,че тази конвенция е Истанбулска!И Турция да излезе от нея-тя никога няма да излезе от Турция. Иншалла!

37

Сюлейман паша

преди 2 години

...с линийка и пергел...

36

Сюлейман паша

преди 2 години

Ее,отказахме се от конвенцията,и какво?! Ще ни накажете ли,както сте правили векове наред сьс смятаните от вас ,,неандерталци"?!Не,няма да можете!Отдавна отминаха времената,когато с пури в устата,насьбрали се около крьглата маса като чакали,с линейка и пергел в рька по кеф очертавахте границите а успоредно с това и сьдбите на хората!Вече ви остава само да сумтите от яд !

35

Анонимен

преди 2 години

Мале, мале, Ердоган го е страх и от жени вече. Ако първокласниците решат да протестират, сигурно и на тях ще им прати жандармерията. Голям мъж излезе. Клати се лодката вече, няма връщане назад.

34

Германец pomaklar

преди 2 години

В турция жените си имат достатъчно права.

33

Сюлейман паша

преди 2 години

До 22(Ценете Европа):Не знам доколко си турчин,но щом не ти харесва морала на страната,верни се в бг,бе-кой те спира?!Ама после да не ревеш,че там ,далеко в европата някой опьвал дьщеря ти или жена ти в малиновите и ягодовите ниви...Ти май скоро не си ходил в *** и не знаеш дереджето с морала там...

32

Сюлейман паша

преди 2 години

Я да не се правите на нищо неразбиращи и да изкривявате нещата!!!Ако Истанбулската конвенция сьдьржаше само ,,Договора за превенция на насилието над жените",окей,наистина може да се осьди решението на Турция...Защо не споменавате и другите точки от конвенцията,например за преврьщането на нормалните деца, бьдещите семейства в джендьри и в *** по техния си,западния план и образец?!Брейй какьв лош човек е бил тоя Ердоган-да поощрява насилието над жените в дьржавата си!!!

31

От бореца

преди 2 години

Българските мъже също се срамуваме от теб, въпреки, че сме те ползвали навремето, след достатъчно пиене, мамут.!.

30

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецТи се радвай, че чичко Сталин не стигна до река Рейн. Сега Германия щеше да е на същото дередже с олигархия, крадливи политици. И бЕгащи.

29

Германец

преди 2 години

"Топим се защото мигрираме." -- Е що мигрирате от здравословното беге общество и бягате към гниещия Запад? Хммм... къде ли съм го чувал това... А, да, още по соца беше почнал да гние Запада. Голямо гниене пада :)

28

Анонимен

преди 2 години

30, не, просто те е яд вътрешно, че си се хванала с мохамеданин. Толкова ти е акъла.

27

Анонимен

преди 2 години

Омъжена съм за турчин,за мен те са истински мъжкари...и макарче съм българка се срамувам от родните псевдо мачовци!!

26

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецТопим се защото мигрираме. А швaбите се топите без да мигрирате и въпреки, че приемате МИЛИОНИ хора. Смятайте какви гейове сте. :)))

25

Германец

преди 2 години

"Германия е една от най-застаряващите нации, нация от пенсионери, чиято икономика се крепи от труда на милиони мигранти като теб. Това им доведе феминизма и *** обpазованието (изп3д3растяването)." -- Хахаха... по тази логика бегето е най-изпeдeрaстената нация в Европа (може би и света). Вие се топите като лански сняг бе :)

24

до 19

преди 2 години

До АнонименВ този живот нищо не трябва, Набий си го в кухата глава.

23

Германец

преди 2 години

"Не искам да имам нищо общо с извратените от западна Европа." -- чемодан, вокзал, Москва :)

22

Сбирщайн

преди 2 години

До Германец Германия е една от най-застаряващите нации, нация от пенсионери, чиято икономика се крепи от труда на милиони мигранти като теб. Това им доведе феминизма и *** обpазованието (изп3д3растяването). Те не могат да се възпроизведът и да създадът здравословно общество, а тръгнали да дават акъл на другите.

21

Анонимен

преди 2 години

Джендърите от ЕС са на ход. Да видим как ще завърши заигравката. Защо европарламента е копие на кулата във Вавилон? Не искам да имам нищо общо с извратените от западна Европа.