24

Гладна Журналистка

преди 2 години

Ердоган може и да не е цвете. Но въпросът е кой плаща на опозицията да съсипе Турция? Или и него искат да свалят с тази фалшива пландемия. Вече е късно. Хората по цял свят разбраха престъпната шашма.

23

Анонимен

преди 2 години

Ердоган лъже. В Турция жертвите са по 600-700 всеки ден като в Русия

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10: "Новината върви в цял свят, измамата се разпада. Медиите манипулират, като насочват мисълта ви, че правителствата са занижавали "жертвите" от ковид. Истината е, че са ги завишавали безобразно много"Те това ако не е простотия, здраве му кажи.

21

Анонимен

преди 2 години

До глупости Да, говориш глупости.

20

Анонимен

преди 2 години

Колегата, който едва оживя от КОВИДа е в състояние да очисти някой антиваксър, който заразява хората около себе си. Едвам го удържаме. Скоро ще стане някоя беля... и някой малоумниииик ще си замине зян.

19

Анонимен

преди 2 години

Нги нема вирусетеееее!Язе ва уча!Никфи ванцине! Оти шъ ва фане Онава *** телефоня!

18

Анонимен

преди 2 години

То ваксина се слага винаги на здрави хора , не на болни или вече умрели :) :)

17

Анонимен

преди 2 години

Всички спекулации приключват като се сравни смъртността по години. Толкова е явно как ковида вдигна смъртността точно когато бяха вълните , няма как да се скрие. И всеки, който омаловажава тежестта на болестта нека да погледне , преди да почне да пише глупости за "грипчето". Защото в статистика влизат само тези, които са тествани и то до определен ден след теста, който е различен за различните държави. Затова смъртността се гледа за годината и месеците.

16

глупости

преди 2 години

Това е лъжа.

15

Анонимен

преди 2 години

Крият и собствениците на фирми. В квартала имаме едно малко семейно хранително магазинче много оборотно. Онзи ден стана въпрос за ваксини отвън има до обед опашка,та се заговориха доста хората.Собственика зарежда отвън равтовете и каза нито антигенни тестове ще правя-нито нищо. Как ли не-да ме затворят и да загубя 8 000 лв заради карантината. От Пловдив съм. В търговията миналата година една позната е работила болна..Каза ако бях затворила никога нямше да отворя.Скенер правят-не тестове и крият.

14

Анонимен

преди 2 години

На здрави хора да поставяш ваксина е все едно на спортист да даваш бастyн за придвижване.

13

ЕС фашистите

преди 2 години

Еесовците въвеждат задължителна ваксинация за всички от 24 до 59 години!

12

Анонимен

преди 2 години

Служебното на Радев също.

11

Явор

преди 2 години

Възможно е. Миналата година имаше спад, защото в почти всички държави са го правили; как няма да обслужат собствениците на хотели. Николай Марков беше казал в интервю, че и нашите управляващи са криели истинските цифри за заразени и умрели през лятото на 2020. Ние нямаме представа какво правят с нас политиците.

10

Иван

преди 2 години

Със сигурност, ще продадат и душата си, за да има алъш вериж!

9

Анонимен

преди 2 години

Самонавивайте се с лъжефакти и отричайте действителността. Щрауса и главата му...... Ако има глупци да се вържат на антиваксърите....

8

Анонимен

преди 2 години

Новината върви в цял свят, измамата се разпада. Медиите манипулират, като насочват мисълта ви, че правителствата са занижавали "жертвите" от ковид. Истината е, че са ги завишавали безобразно много.

7

Луд

преди 2 години

Първо новината за манипулациите тръгна от Англия. След това съда в Лисабон потвърди, че статистиките са манипулирани от правителството, като само 0.9% от "доказаните" случаи са умрели от ковид, тоест - 151 а не 17 000. Това се е случило с петиция на хората, и лисабонския съд е бил принуден на потвърди статистиката. Е, потвърдено е - 151 а не 17 000 души. Как е?

6

Не!

преди 2 години

Никой, никога и никъде не е крил жертви на ковид. Бройките се завишават (многократно), а не се намаляват.

5

Анонимен

преди 2 години

Не се свършват неумните тук , бре!