20

Анонимен

преди 2 години

Мда. Излиза че цяла Европа са ***, овце, роботи, ***....не помня всички определения. Но българинът е най- умен и е разкрил световния заговор против нищожната си душичка. Нищо че е беден, мръсен и живее в най мизерната държава, той ЗНАЕ, това което другите не знаят. Осъзнавате ли колко е нелепо това! Поне не заблуждавайте старите си родители и ги оставете да се ваксинират за да се радват още дълго на внуците си.

19

ако

преди 2 години

Ако някой следи брътвежите на т.нар. професори никога повече нямаше да се допитва до тях, зашото са по-зле и от тия дето гледат на кафе. Врели-некипели, стаден имунитет, не знам си какви глупости. Защо нямаме стаден имунитет срещу грип? Почвам да си мисля, че вирусологията е псевдонаука, заради повечето "специалисти".

18

Анонимен

преди 2 години

Тия всеки ден си пишат противоречиви статии, стаден имунитет, после нестаден щото малко ваксинирани, последно кое е?

17

Германец

преди 2 години

"Явно ще оцелеем щото не мислим като целия свят." -- Блажени са верующите :)

16

Анонимен

преди 2 години

Освен че вируса мутира от само себе си ваксините го принуждават да мутира допълнително за да ги преодолее...за това за 40 години не можаха да създадат ваксина за HIV и за това всяка година има нова ваксина за ГРИП опитвайки се да предвидят новите щамове...

15

Анонимен

преди 2 години

И как точно станаха развъдник на мутации? Южноафрикански, бразилски, британски мутации дойдоха много преди ваксините. Индийския възникна когато в Индия бяха ваксинирани по малко от 1%. Не струва теорията ти, издиша отвсякъде. Измисли следваща лъжа да видим каква ще е.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Ваксинираните трябва да се изолират, защото те са развъдник на мутации. Добре че в бг има само 10% фенове на генна терапия. Явно ще оцелеем щото не мислим като целия свят.

13

Анонимен

преди 2 години

Добре, треперете от страх пред ваксините и не протестирайте на локдаун на есен. Целият свят се ваксинира, само вие не! Умниците. Файн. Не ми пука

12

Анонимен

преди 2 години

Ами 6000 смъртни случая от ваксини в Америка. Като това е 1% от докладваните случай. Дори създателя на иРНК казва, че трябва веднага да се спрат!

11

Анонимен

преди 2 години

Европейците да, но България ще остане изолиран остров, огнище, което ще генерира корона и ще ни изолират от Европа и от света. Тогава да не се сърдите, че ще ви искат тест за навсякъде. И стига вече с тези заплахи, първо ще хванем тромбоза, после миокардит до дне след ваксината. Като се видя, че е лъжа, почнаха с автоимунни заплахи до 6 месеца. Като и това не стана, заплахите се преместиха във времето до 2 години. После почнаха да заплашват за след 10 години......Аман от вас и от заплахите ви.

10

Ужас

преди 2 години

Ваксинираните ГМО мутанти са развъдници на все по нови щамове на вируса!В тях вируса мутира и вече изобщо никой учен не знае накъде ще избие работата!Шаш и паника!

9

1234

преди 2 години

Страничните ефекти ще се разберат след 5-6 години. Това първо. Второ още поне 10 години ще минат преди заключенията дали са навредили действително. Трето ваксинираните пренасят вируса не по- малко от тези без ваксина. Защо тогава са с преференции. Четвърто и за тези сертификати ще се намерят вратички. Но ако имате инфо, че ще спрат да пускат нови версии, тоест мутации - ето това вече е новина.

8

Анонимен

преди 2 години

'свободното движение на хората което им е изконно право' ---- кой те излъга, че имаш права? като господарите ти под егидата на политици ти кажат скачаш, скачаш, като ти кажем клякаш, клякаш; като ти кажаш плащаш, плащаш, като ти кажат ***, ***

7

Мнение

преди 2 години

Еврожендерята продължават да наричат черното-бяло!Тия паспорти не са улеснение а са ограничение за свободното движение на хората което им е изконно право!

6

Анонимен

преди 2 години

В Европа ще е така, но не и в България с тези 13% ваксинирани с поне една доза досега. България просто ще я изключат.

5

Не!

преди 2 години

С тези "ваксини", заради които щамове никнат като гъби, европейците вървят към вечна пандемия.

4

Анонимен

преди 2 години

До казвам от опит Ами, нека оставим неваксинираните да не се ваксинират. Така е по-добре за всички.

3

Анонимен

преди 2 години

ние не сме такива и не искаме да бъдем

2

казвам от опит

преди 2 години

До Анонимен1За неваксинираните не е късно - те още имат шанс да лепнат вируса и след 20 дни 3 антибиотика на ден ...с увредени бъбреци доживот.

1

Анонимен

преди 2 години

Така е ама за ваксинираните е късно вече!