47

Неочаквано тъп

преди 2 години

Требва да нема пенсионери за да е по висока средната заплата. Докато си в трудоспособна възраст си спестяваш пари колкото решиш, работната седмица да е 4дни,другите 3 си правиш кефа. Ей тва му викам пълноценен живот. Се трепиш цел живот да работиш,после сичко те боли, и даваш сумати пари за некви илачи, роптаеш и псуваш за щяло и нещяло че си прецакан от секъде. Гледаш си кефа и кат дойде края да не ти пука.

46

До 51

преди 2 години

Явно не знаеш принципите за формиране на размера на пенсиите. Един пенсионер осигурявал се на максимума и пенсионирал се сега, след 30 години ще е с минималната пенсия.

45

Анонимен

преди 2 години

До 22. Пенсия 361лв наистина е малка, но на какви осигуровки я дават? Защото, ако си се осигурявала на 500лв, то няма как да взимаш 1000. И аз искам пенсиите да са високи, и аз работя не 5 дни по 8, а средно 6 по 10-12 месечно. Проблемът е, че сегашните пенсионери масово са прецакани с безработица и работа на черно. Моето поколение, пък, се очаква да сме по 3-4 на работещ и да няма откъде да ни плащат. Но коментирах изказване, че е нечестно да ти дават 300лв, а други за получават 1000...

44

До 49 izh

преди 2 години

Браво, добра манипулация. БВП на Гърция спада значително, на България леко се повишава и ето ти огромната разлика в процентите. С други думи гърците тичат срещу нас, но пак не можем да стигнем.

43

izh

преди 2 години

Спокойно, не се нервирайте. Една държава представлява то което се нарича Брутен Вътрешен Продукт. Преди 10 години бяхме на 25% от гръцкия /държава съизмерима с нас / За миналата година сме на 50% от гръцкия и то при положение, че голяма част от средствата за производство са под контрола на БИВШИ другари. Понатиснаха ги да плащат данъци и те вдигнаха целия социален *** да крещи и пречи. До сега държавата слезе с 20%. До есента ще са 30% Чака ни гигантска инфлация за да ги компенсираме. Това е

42

Анонимен

преди 2 години

Да, извадете обаче 50те лева добавка, която ще спре, и тогава пресмятайте за колко пенсионери ще има увеличение, и за колко намаляване.

41

Анонимен

преди 2 години

До 45 Как така "служебното правителство намерило пари за пенсии" !?

40

шопендар

преди 2 години

нашите дебелогъзи управници май не са влизали в магазин и в аптека,не са чували за инфлационен индекс,не са зареждали на бензиностанция,И НЕ СА КУПУВАЛИ ХЛЯБ ,СИРЕНЕ,И ДОМАТИ СКОРО.НЕ СА ПЛАЩАЛИ ТОК,ВОДА,ПАРНО

39

Анонимен

преди 2 години

Цяло чудо е, че след управлението на мутродемократите от ГЕРБ, служебното правителство е намерило пари за пенсии.

38

Абсурди много

преди 2 години

До АБСУРД!!!: Не гледаш ли новини? Милиарди са дадени от гербаджийската дружинка авансово на строителни фирми за нещо, което още не са започнали да правят. Там са парите. С това, което е останало - 5% увеличение на пенсиите. За толкова има пари.

37

Еремиеви ревове

преди 2 години

До Анонимен 41: За да не получаваш увеличение, значи получаваш пенсия от поне 1372 лева. Не си за оплакване.

36

АБСУРД!!!

преди 2 години

и тез 5% и то не за всички, за какво ще стигнат на пенсионерите???- за високите цени в магазините- за вдигането на парното с 16%- за вдигането на тока с около 6%Бе вие луди ли сте или така ви е удобно! Мислите си, че правите нещо за народа? Нооооо, както се казва каквото правите ще ви се върне рано или късно!

35

Анонимен

преди 2 години

Години наред,повече от 10 не си получавам изработената пенсия заради някакъв измислен "таван".Щом ми е висока пенсията,значи е изработена,заслужена и са плащани съответните данъци и осигуровки.Ограбването е брутално.Сега Кунчев ми разправя,че въпреки моите осигуровки,трябва да си плащам при нежелание за ваксиниране.Това държава ли е?Интересно-тези ,които нито имат осигуровки,нито се ваксинират-какво ще ги правят?

34

Анонимен

преди 2 години

Комунистите начело с фигуранта и корнела са лишили 1 милион пенсионери от повишение на пенсиите, но не лишиха 7 милиона българи от повишението на парното и тока от днес

33

ПО СТАЛИНСКИ

преди 2 години

ТОЗИ ЛУД ДЕДО ТАРАШКОВ С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ ОТ ОКРАДЕНИ БЪЛГАРИ ОТ 16 ОБРАНИ И ФАЛИРАНИ БАНКИ Е ЗАТЪНАЛ В ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ И МРЪСНИ НОМЕРА ОТ СТАЛИНСКАТА ШКОЛА, КАТО СМЯТА ЧЕ ТАКА ПО ЛЕСНО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ КОНФИСКАЦИЯ НА ОКРАДЕНОТО.

32

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Лъжливи комунисти ни управляват днес.

31

сокол

преди 2 години

Ако се върне награбеното-ще стигне за всичко..Иначе Куба ще бъде рай за бг.граждани,особенно след 2024г.

30

Овчар

преди 2 години

Но парното и токът ще поскъпнат за всички.Блейте спокойно, деца.Де гиди гьостерица неокастрена

29

Мъдрец

преди 2 години

" Тати ще ти купи колело....., ама друг път !" Трагедията на един "такъв народ" започна и уверено върви към поредната национална катастрофа!!!Това,което допускаме сега ще ни тежи на главите следващите 10 -15 г. минимум !

28

Анонимен

преди 2 години

За къв има минимум на пенсията след като 900 хиляди или почти 50% от пенсионерите не го покриват дори и след 5% увеличение ????