25

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимавате с този човек с "параноидна шизофрения". Все едно какво е казал. Държавата трябва да ги прибира тези, защото са опасни и за свои и чужди. Роднините не могат да се справят. Прекопирайте го същото, каквото беше при бай Тошо.И дайте повече оптимистични новини. Горкото момиче.

24

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо когато се коментират много наболели проблеми в обществото ни и е нормално да се изказват различни мнения, но целта да е една, а именно всички да изискваме да живеем спокойно и службите да си вършат работите. Само че се намира някой, който започва да политизира и тези теми. Най-смешното е, че всички, които не идваме от гората, знаем, че тези проблеми се появиха с криворазбраната демокрация. Който не е живял навън само той може би не знае, там за какви закони става въпрос..

23

Луд

преди 2 години

Този е луд кагато му изнася а това с диспансера 100% е заради наркотици така се прави като си беден и нямаш пари за комуна.

22

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че има родители или близки и когато момчето има психично заболяване, трябва някой да се погрижи за лечението му. Какво са очаквали, че ще му мине като настинка? Абсолютно безотговорно отношение към детето си и към обществото. Според мен и близките в такива случаи трябва да носят отговорност. Сега ще го освидетелстват, след което ще лежи в болница и след време отново на улицата.

21

Пълно е с такива

преди 2 години

Ами луд е, то е ясно. Но на кой нормален може да му хрумне, че луд ще осъзнава колко е куку и ще се лекува сам? Пълно е с такива по улиците, трябвало да се интегрират. Как се интегрира такова? Не му е мястото на свобода

20

Койчо

преди 2 години

Аз познавам един много добър лекар който може да го излекува този ***.Казва се бай Ставри

19

Психиатър

преди 2 години

Наложително е да се направи психиатрично изследване на Фигуранта и министрите от служебното правителство!!! Държавата е тръгнала към пропаст и няма спиране с тези некадърници! Вероятно българския народ е "такъв народ" ,който мазохистично иска отново национална катастрофа ! Всякакви политически б.о.к.л.у.ц.и врещят за власт и са жадни за милиардите от Европа! А Европа на тях няма да даде !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Има много мотиви такива *** да не живеят.

17

морски

преди 2 години

Не само е пълно с таква нарьгвачи, ами и туристите взеха да правят каквото си искат.В резултат зверилника тук е 100% джунгла.

16

Анонимен

преди 2 години

Защо човек с параноидна шизофрения се разхожда свободно?

15

Анонимен

преди 2 години

В Бургас е пълно с изпържени мозъци от дрога. Този е просто поредният с шизофренични симптоми. Преди 1-2 години пак в квартал "Изгрев", жена беше брутално изритана в гърба от младеж на автобусна спирка. Примерите са много. Истинска борба с наркоразпространението - няма.

14

Анонимен

преди 2 години

Отново не си вършат работата институциите, да го сложат в психото и да кажат, че е презозирал с хапечета и готово... аман от такива полу-човеци !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Болно и ненормално общество поражда и такива хора.Ваксата ще оправи всички - до пълно заличаване.А разгласяването на подобни случаи ги разраства.

12

Анонимен

преди 2 години

До Погрешен е подходътНеговите родители са си "пазели" детенцето да не иде в специализирано заведение, а сега му вадят епикризите отпреди 2015, за да му помогнат.

11

Георги Г.

преди 2 години

Какво значение има какво са му мотивите. Да го вкарват зад решетките до живот. Такива изверги на свобода не мисля, че са нужни на някой в обществото. Мен ако някой ме пита бих казъл да му се вземат органите и да спасят някой стойностен човек с тях, ама нали не било хуманно, правата на човека ... тъпотии.

10

Анонимен

преди 2 години

И след като този е доказан перко, при това агресивен, защо не е бил в специализирано заведение, а го оставили на свобода, с идеята, че ще прояви разум и ще си пие хапчетата?И колко ли още такива опасни перковци се разхождат по улиците и е въпрос на време да стане нова беля?

9

Има да чакаш

преди 2 години

До Щеше да е по-добре

8

Анонимен

преди 2 години

Експериментите с наркотици водят до шизофрения, която после ти е за цял живот. Най-лошо е ако си податлив на агресия, тогава става страшно.

7

Некъф

преди 2 години

Колко е елементарно, правиш се на луд и се отърваваш от присъда. Бащата да събере 10 000лв и да го плати да му счупят крака, ръце и да стане инвалид за цял живот!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Значи мотива е само един, а другият му е казан, че да го изкарат луд..