22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 -------------------правилно.

21

Не!

преди 2 години

Честита ваксинална свобода!

20

Анкета 14

преди 2 години

Отношението на умни и образовани срещу неумни и необразовани в този форум е 0 към 10 и расте в полза на последните. :-)))

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

18

Калерги

преди 2 години

Нации от Ме Ле Зи са неконкурентно способни срещу нация от Чистокръвни Китайци, каквато е Китай! Из размислите на ЖиЖинПин за Бъдещето на САЩ и Европа!!

17

Анонимен

преди 2 години

Не си си направил тест, когато си се заразил, за да можеш да си хойкаш и да заразяваш другите - няма сертификат, което е много правилно

16

Анонимен

преди 2 години

Тоест ЕС вече не съществува. Преди време нали брюкселските зелки казаха, че затворим ли границите за свободно придвижване, значи това е краят.

15

Анонимен

преди 2 години

Е ахти жалките смеш ници. Да си заврат смешните сертификатчета в задните си части.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо е толкова трудно на вакситата да си пуснат BLE едно приложение или директно с блутута на телефона ако са с по стар модел телефон да си видят gps сигнала който излъчват има приложения които дават в метри отстоянието!Отидете на село или къде няма хора и вижте ако сте сам един сигнал ще има а ся да видим

13

Не се заблуждавайте

преди 2 години

Издават сертификат на умните и образованите. На следващите избори - с Ковид сертификат.

12

Анонимен

преди 2 години

Една 5G клетка около КПП-тата ще свърши автоматично работата по разчитането на ваксината. Сега пък трябва да се разнасят хартии, QR кодове...

11

Анонимен

преди 2 години

До 5 И графата за преболедувал е лъжа, защото за преболедувал се счита само този, който е имал пср положителен тест. Ако си бил с обикновен тест и си го изкарал, въпреки че имаш антитела не те считат за преболедувал и не ти издават сертификат. И никой не желае да каже защо? Защо за Бога преболедувалите се делят. Защо не може да докажеш че си го изкарал с един тест за антитела и да имаш сертификат? Нали това е целта на ваксината. Ей за това хората смятат, че се прави нещо задкулисно!

10

А

преди 2 години

Време беше, трябва да се изолират плиткоумниците без ваксини. Разбира се има хора, на които здравословното състояние не позволява поставяне на ваксина. За тях трябва да се измисли някакъв вариант.

9

Шопо

преди 2 години

Чип,чип,чип,чирип... Бухахахааааааа

8

Дедо Пенс

преди 2 години

Орсън Уелс 1984

7

Анонимен

преди 2 години

А аз питам защо преди никой не ми искаше ваксинационен паспорт, че имам ваксини срещу шарки, коклюш и дифтерия. От тях се умира 10 пъти повече, защо е тоя сертификат сега? И то само за ваксинирани. Сигурни ли сте, че целта не е друга от тази, която ни обявяват?

6

Анонимен

преди 2 години

Дааа, сертификат за ваксинирани, а не за изкарали ковид. Нали идеята на ваксината е да има антитела. Същото се постига с преболедуване. Защо няма графа за пребаледували? Какво всъщност правят с тоя сертификат? Следят тия с ваксините, правят проучване в световен мащаб, какво всъщност става? Защо се смята че антителата на преболедувал са различни от тези на ваксиниран? Какво проследяват тия хора в действителност? Сега още по-малко им вярвам!

5

x

преди 2 години

А защо преди нямаше Грип Сертификат? Защо ковид стана медийна звезда, а на грипа никой не му обръщаше внимание. И от двата вируса се мре еднакво.

4

Аха

преди 2 години

В сила, друг път. Въпреки уверенията, към днешнадата няма добавено поле за негативен тест от какъвто и да е тип. Остава само ваксина или преболедуване...Отново *** работа...

3

Анонимен

преди 2 години

А на паспортите отгоре коя държава ще пише? Фаши интернешанъл?