22

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 2 години

Цените на природният газ се увеличават, заради предоговорения от Бойко Борисов начин за формиране на цената на газа. Ако Бойко Борисов не го беше предоговорил, сега цената на газа щеше да е с 33% по-ниска. Помните ли как се биеше в гърдите, че ще купуваме по-евтина газ, а то беше ясно още тогава, че ще плащаме повече.

21

Анонимен

преди 2 години

При БСП и румен радев от БСП е така! Забравихте май 1996 та и четирицифрената хиперинфлация!

20

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Комунистите се върнаха на власт и цените стремително се вдигат !!! Долу БСП !!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Лейтенант от запаса Ми че то всички се пребоядисаха бе пич, барабар с любимия ви президент! Мисля, че химна трябва да го подменят на "Аз съм само цвят лилав, люляк съм!"

18

Анонимен

преди 2 години

Явно няма да се доживее до намаляване на цените

17

Анонимен

преди 2 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

16

МЕЧ

преди 2 години

Интересно защо никой не организира протести против тези увеличения,сигурно и Провестърите са от тази схема !!!

15

Елемаг

преди 2 години

Я бе икономисти,да ме светнете.Ние помним най-високата цена до 120 долара за барел.Тогава цената на газта беше с 50% надолу,някъде преди 8 години.Що така сега?Ах ,маймунки мръсниии :)

14

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикНикое нещастие не може да се сравни по магнитуд с най-тежката съдба на света - да си анусолизец на ГРОБ. Живееш презиран и съжаляван от околните, собствените ти деца ще те намразят и обрекат да умреш самотен. Професионалната ти квалификация се състои в най-добрия случай в поцинковане на кофи, а работата - в неграмотно, но ГЕРБоугодно словослагателство по форуми. За няколко сребърника или службица си изхвърлил достойнството и честта си. Не ходиш, а пълзиш, защото си чepвeй.

13

Анонимен

преди 2 години

До 23 пияница мистик - Ако наистина Бойко е намалил газта с 50%, защо ревете тогава, че се вдига с 3-4%. Нали уж хъбове, турски потоци, балкански потоци, диверсификация... Явно само герберски уйдорми.

12

Анонимен

преди 2 години

и кога ББ е свалил цената на газа с 50%? Той ли го казва или е факт? хахаха

11

пияница мистик

преди 2 години

До Христо Христов === Е как да няма връзка бе, цъpвyл, след като комунистите като теб 11 години пишехте, че Бойко Борисов е за всичко виновен и сега дори, когато не е на власт, а е един пp0ст Фигурант пак той е виновен? Само мБойко успя да свали цената на газта от СССР с 50%. Сега слугата Фигурант пак ще я качи, за да засвидетелства на господарите си от Москва вярно подчинение

10

пияница мистик

преди 2 години

Е, друго си е да те управлява Фигурант на мафиота Череп и да ти дудне как вече я няма партията на статуквото ГЕРБ и ще ти осигури достоен живот и много по-безгрижен, евтин и добър :))) Мухахахахаха.....Наздраве, дрогаре пенсионери, да ви е честити Зеления Чорап

9

Анонимен

преди 2 години

Ама какъв е тоя регулатор, бе? Пазарна икономика нямаме ли си да регулира цените? За криви на търсене, предлагане, не сте ли чували? В човешката цивилизация има една константа - хората, които експлоатират масите, рано или късно биват погълнати от последните.

8

анономен

преди 2 години

Цената на парното,тока и газта нагоре с една четвърт. Цената на горивата нагоре с 20%.Важното е че ББ не е на власт.

7

СМЕХ....

преди 2 години

Айде, ДА ВИ Е ЧЕСТИТА "ПРОМЯНАТА"...хахахахааа......"РОТ ФРОНТ"--с юмручен РАДЕВ..!

6

Анонимен

преди 2 години

7 лв. - сериозно ли???? това да не е презичилено от 7000 рубли равнни на 7 лева - аве *** Радев я се разкарай накрая.

5

Анонимен

преди 2 години

Преизчислете и осъвременете пенсиите на хората, работили по 40 години, иначе ги обичате на главна смърт!

4

Анонимен

преди 2 години

докъде ни докара шайката на румбата

3

Анонимен

преди 2 години

До 2: ти ли си този който ще ни казва какво може и какво не. Бегай си у село да дойш пръча