6

Анонимен

преди 2 години

Коментарите са плачевни както винаги в този сайт...

5

Да бе!

преди 2 години

През 2009 г. NASA разсекрети космическите тайни на Третия райх, от което се разбра, че през 1932 г. първият космически кораб, кацнал на Луната, е немският Ханебу 2 с бордови инженер българина Владо Турицки. Така че американците да не фукат много... бг.

4

Слабоумие

преди 2 години

Е ПА ВИЖТЕ ОТ СЛЯПО ПОДРАЖАИЕ НА САЩ ДО КЪДЕ СЕ СТИГА СНИМКАТА ПОКАЗВА

3

ЗАЩО

преди 2 години

ТОЯ КОШЛУКОВ СЕ ГАВРИ СЪС ЗРИТЕЛИТЕ

2

Додо

преди 2 години

NASA е масонско гнездо на кланящите се на слънцето отрицатели на Спасителя. Лунните кацания, пътешествия, карания на дюнни бугита по кратерите и приказките по телефона от Луната с Овалния Кабинет на Никсън са просто лъжа - клиповете са снимани в студио, а режисьор е Кюбрик. Дори от НАСА вече не отричат това активно и признават, че се надяват в следващите 10 години на излязат от ниска орбита, което е около 200 мили. Цялата теория на Хелиоцентризма е масонска лъжа. Четете Библията, там е истината!

1

Анонимен

преди 2 години

Toя петър Бозаков май още бозае! Атлантиче малко, България има двама КОСМОНАВТИ! А третият, който може и да е астронавт, ще ползва тоалетна на руснаците, защото "великите" инджинери от наса не могат един keнeф да сковат. А миналата година брадърушките умряха от кеф, гордост и злорадство, когато истреляха свой содствен кораб. Нещо, което руснаците правят от 60 години...