47

Анонимен

преди 2 години

Поредният българин с илюзии че САЩ е нормална държава, където велоалеите са за велосипеди и където няма опасност да те застрелят на улицата просто за да ти свалят кецовете от краката. Още помня случая от 90-те когато наш студент на бригада е бил пратен да разнася пици в *** гето и съответно застрелян в гръб.

46

Дипломат

преди 2 години

По важно е , че цялата компания Тесла е била блъсната и то не от кола , а от влак ,стегайте се в кръста - от петрол не към електричество , а към *** !

45

Azerty

преди 2 години

Нещо се е била самозабравила. В тия прехвалени американски университети всеки малко над средното ниво изпъква. В бг гледам учила индустриална химия. Изведнъж попаднала в сащ от европата е била съблазнена от american dream. Може и да е убита, не се знае какви проекти имат с тесла. Повярвала си е

44

Американец

преди 2 години

И аз съм работил в Тесла, даже три пъти по-дълго и съм оставил следа като съм им направил система за прозрачен финансов контрол.

43

Анонимен

преди 2 години

Ба си късмета. Дв работиш за Тесла и да те блъсне кола когато караш велосипед...Сигурно е била с ДВГ.

42

Анонимен

преди 2 години

Мир на Душата й! Тази катастрофа е много съмнителна. Пише, че съпругът й има над 200 Милиона, нямат деца. В един сайт питат директно дали той е гей и го отричат, не знам защо пък задават точно този въпрос.

41

123

преди 2 години

Красива и интелигентна жена. Кариера, семейство, любов, деца, пари..., от думите й в интервюта личи, че е била щастлива в живота. Старите са казали, много хубаво, не е на хубаво. Много често такива хора, които са взели много от живота, си отиват рано.

40

Анонимен

преди 2 години

Добра инценировка на убийство!Вместо куршуми ,бомби ,отравяния изценира се пътен инцидент при който ще обвинят починалата за ПТП-то ,и убиецът най -вероятно няма да лежи в затвора!

39

преди 2 години

Това е съдбата.. Жена с всички качества - умна, способна, амбициозна и образована, освен всичко това с представителна външност и достатъчно разумна да сключи елитен брак. А после всичко заминава за миг Съдба.

38

Анонимен

преди 2 години

И други учени, които разработват области, неизгодни на големите печалбари, загинаха съвсем случайно.Жалко за способната млада жена. Съболезнования.

37

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше подобна новина за друг млад българин в Америка. RIP

36

Анонимен

преди 2 години

Сега стана много модно да се кара велосипед в града.А това крие огромен риск.

35

До 47

преди 2 години

Вземи първо се научи да смяташ, после коментирай! Била е на 22г

34

До Ау

преди 2 години

А дано и ти!!!

33

Къде е родена?

преди 2 години

Моля уточнявайте: Родена в Монтана, САЩ, или в Монтана, България (бивша Кутловица, бивш Михайловград)..

32

Жалко за...

преди 2 години

... нелепо загиналата ни сънародничка, нека почива в мир!Съболезнования на близките й за огромната им загуба!И една молба към коментиращите - ако не сте в състояние да проявите съпричастност към отишъл си от живота човек, опитайте се да коментирате нещо друго!

31

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Диана.... май отдавна не си е**на.Ти според мен не си тролл, а просто си природно тъ па! Ако фъргаш някой лев и си под 65кила бих се прежалил да те олабя... Малко да ти минат страстите и да се успокоиш моме.

30

do 36 ВЪПРОС до ДИМО

преди 2 години

Шегуваш ли се? В момента твоя коментар е един от последните и е под номер 36. До новината пише, че са пуснати 92 коментара! Т.е. цели 2/3 от коментарите са ИЗТРИТИ! тези 60 изтрити коментара са точно такива - ЗЛИ; обидни или породени от комплекси. Само не ми казвай, че никога не четеш какво се пише. Основно е така - зли, подигравателни коментари и тролене.

29

ВЪПРОС до ДИМО

преди 2 години

Ти сериозно ли мислиш че коментарите са ЗЛИ ?Хората пишат че живота е такъв - всеки има починали хора , протестират че ни занимават с някава жена умряла в Северна Америка .Кажи честно - трябва ли да я кремираме и да я сложим в Египетска Пирамида .Днес Умря Бакърджиев - човека разрушил Гроба на Георги Димитров -Поруга го .Е ?

28

Диана

преди 2 години

До ДимоДоста е гладко всичко при нея, не мислиш ли? Има сериозен гръб с добро финансиране и сериозни критерии за кариера, голями амбиции, а и е доста красива за да не се съмняваш в качествата й...Не знам! Може и да не съм права - на този свят всичко е възможно, но е малко вероятно за една мездренска култура...Мисля, че нейната думичка е по-скоро : УСПЕХ! Целенасочено, обмислено, ангажирано...Тук няма "Живот", преодоляване на себе си, израстване - тази българска фондация не ми мирише добре някак