63

f

преди 2 години

как не са се сетили наШте учЕни да закачат на свой ред една сонда за астероида - така хем ще ползва безплатен транспорт, хем и ние ще ги котра-разузнаваме :)

62

Qanon

преди 2 години

До 64Поизнася се "нашА" (nasha), като ударението пада на втората сричка и означава заблуда.

61

Анонимен

преди 2 години

Астероидът следи плоските мозъци на ***. Какви извънземни, какви 5 лв? Авторите на тези абсурдни теории имат ли си представа колко огромен е космосът. Знаете ли колко пъти е по-голям Нептун от Земята? А можете ли да го видите с просто око на небето и да го различите от звездите? А си представете как се "вижда" нашата миниатюрна планета. Хайде сега да помислим, че някъде там на 1 милиард светлинни години има измънземни и те ни вижат... сериозно?

60

Анонимен

преди 2 години

Да. Секс сутрин четат днес феке

59

Вогон

преди 2 години

Вогоните идат, за да разрушат земята, която пречи за построяването на космическа магистррала - рожба на хиляди петилетки. Прашчай Земля!

58

Optimus

преди 2 години

Вижте, земляни, на вашата планета преди милиони години се е разбил кораб на десептикони. Това са малки роботчета, но заедно, те са непобедими. Ние, автоботите, ги издирваме и ги събираме, за да не попаднат в ръцете на злият робот Мегатрон, който иска да завладее вашата галактика

57

Анонимен

преди 2 години

Извънземни едва ли ще се крият от нас с какво ще сме опасни за тях, Те просто ще дойдат,ако ги има.

56

Смотан

преди 2 години

Дреме ми да носят бира и скара

55

Анонимен

преди 2 години

НЕ НИ ЗАНИМАВЙТЕ С ГЛУПОСТИ, НЯМА ИЗВЪНЗЕМНИ НА НАШАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА, ЗАЩОТО ЛЪЖЕТЕ И БАЛАМОСВАТЕ ХОРАТА, НЕ РАЗБИРАМ! ЗАЩО ПРАВИТЕ ХОРАТА НА ***?

54

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 49А бе приятел Oumuamua / Оумуамуа / Умуамуа / Маумуа... то на Нелито само ЛГБТ мамули и Тръмп и е в главата ти за правопис и нещо смислено написано от нея питаш!

53

У

преди 2 години

Този сценарий е досуш като от "Среща с Рама"-Артър Кларк. Цилиндричен обект навлиза в Слънчевата система....за повече прочетете книжката, има я и в нета

52

Японец

преди 2 години

Искат да му вземат голфа нов внос и да го внесат на техната планета да покажат на инженерите си как не трябва да се прави кола.

51

Германец

преди 2 години

Народ, който вярва в рептили, илюминати, кемтрейлс, ХААРП, 5 джи чипове във ваксината и прочее дивотии, защо да не повярва, че го следят и извънземни отзад някакъв астероид. Сигурно искат да му вземят гоуфа, нов внос.

50

Lorda

преди 2 години

До noname - Ти *** ли се роди или ходи на курсове?

49

Петко

преди 2 години

Следят ги. Особено тези с алуминиевите шапки дето се пазят от 5G вълни.

48

КАКВО ДА СЛЕДЯТ

преди 2 години

Едни ПРИМИТИВНИ маймуни и ***-подобни хора с глупави държави Нищо интересно заслужаващо каквото и да било наблюдение от извънземни.

47

Анонимен

преди 2 години

Не се крийте, като се видя колко антиваксъри се навъдиха сигурно поне на половината от тях директно извънземните им снасят информация.

46

Анонимен

преди 2 години

Следят ни, да. Според снимката с LED фенерче.

45

noname

преди 2 години

Споко, тия са на курс по крадене при гербаджии.

44

Шоп аристократ с БМВ

преди 2 години

Аве, тоа Ави Льоб мноо леб има да еде уе. То извънземно ко има да дири у нашта слънчасала система уе еййй? Тва е се едно да паля беемвето да гледам ко праат у Горно Нанадолнище... Никога нема да стане това, брат, сеш ли се?