17

Тъпчо

преди 2 години

А кой уби пилота на хеликоптера, дето обърса носа на една ***. Едва не утрепа и екипажа заради хулиганщината си да покаже колко е супер-пилот на кугър. Разликата, че тук пилотът е държал да покаже какво може и трябва за да се порази целта - дълг или недоценка на възможноситите - не своите, а на тези на законите на физиката.

16

Frog

преди 2 години

Лека му пръст на човека.Изпълнил е дълга си като Летец.Да лети в Рая Душата му.

15

ПроСоТо

преди 2 години

А имало ли е ковчег?..Жилетката на пилота била ли е там?..Или са "отдали последна почит" на шлема му?..Дали са положили в празния ковчег и "черната кутия" на МиГ-а?..Колко трогателно "възпоменание"!!!..Ще му уредят ли гроб?..Ще има на него епитафията.."Ти жертва падна в неравна борба"?...Изобщо въпроси,въпроси,но..БЕЗ отговори..Защото.."Разровиш ли го /случая/ ще мирише и ще горчи като отрова"../познайте кого цитирах!/

14

Ами,да....

преди 2 години

Погребаха го човека и червените плъ хове се изпокриха зад бюрата си.А, СЕГА ФИГУРАНТА ШЕ РАЗДАВА МЕДАЛИ...ХАХАХААА...

13

Анонимен

преди 2 години

Така се прави ... убиват те публично без отговорност.Всичко и всеки участвал в смяната на Майор Терзиев се крие . Истина няма да има , как моли съд и затвор за тез който са наредили товя бойно учение !!!Дори в "Новините" не казват че е бил на бойно учение.... Моралът на Българина днес се брой под масата в банкноти !!!!Почивай в Мир ..

12

Анонимен

преди 2 години

Прилича малко на Том Круз в Топ Гън.Поне не е плешунгер.Смелчага,но на такива обикновено им падат самолетите.

11

аз

преди 2 години

Съболезнования на семейството!

10

Анонимен

преди 2 години

Жертва на военщината.Каквото е търсил го е намерил.Спи спокойно вечния си сън.

9

Анонимен

преди 2 години

Ударен от вражеска ракета в мирно време.

8

радев е виновен

преди 2 години

Кръвта на този пилот лепне по ръцете на Фугурната и хунтата му

7

Анонимен

преди 2 години

Браво на съпругата на майор Терзиев. Задава най-точните въпроси в своите постове във Фейсбук. Правилни предложения предлага. Личи и, че е знаеща за проблемите във ВВС. Чакаме реакцията на Радев, Панайотов и колегите на майор Терзиев.

6

Васил

преди 2 години

Това е подигравка с паметта на майор Терзиев.Такава парадност и показност от страна на президента и министъра на отбраната.Вместо да излезнат и да кажат, кой (нашите мили съюзници - Американците) свали самолета, но както се разбра черната кутия, която я намериха едва на 10тия ден е компроментирана и няма да има запис на случилото се.

5

Го убиха

преди 2 години

Некачественият ремонт на Перукан и хохолите го убиха.

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВ: Воините винаги изпълняват в мирно време учебно-бойни задачи,които крият определен риск.За това инструкциите са достатъчно подробни при различните видове учебни стрелби на полигоните и регламентират параметрите при които риска е сведен до минимум.Решил е пилоте да стреля по мишена извън параметрите,а е можело и да не стреля да я пропусне.Така че,никой не го е...убил,а сам е предприел рискована маневра със стрелба,както се разбра успешна,но с фатален изход за пилота и самолета.

3

Анонимен

преди 2 години

Тя кутията на Украйна !!и от там ще кажат че е повредена ,и всичко преключва ,но тук има бивши военни ,говорят ще знаят как да е разчетат ,но и това правителство и предишно то са от един дол дренки

2

Анонимен

преди 2 години

Лека му пръст на човека. Поклон и съболезнование за близките

1

Анонимен

преди 2 години

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА МАЙОР ТЕРЗИЕВ. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЩЕ ОБЕЗЩЕТЯТ СПРАВЕДЛИВО СЕМЕЙСТВОТО НА ЗАГИНАЛИЯТ ПИЛОТ, А НЕ САМО С МОРАЛНИ НАГРАДИ!