35

Да живее Чехия!

преди 2 години

Руснаците да не се правят на yдарени, а да плащат компенсации за загубените човешки животи и нанесени материални щети! Чехия е прекрасна държава и руснаците само могат да й завиждат или да правят подобни мepзости.

34

Анонимен

преди 2 години

Нашият народ казва:"Лани баба пръднала, сега й замирисало!" Защо дремахте 7 години бе, швейковци? Боширов и Петров! Гениалните разузнавачи, некадърни отровители, в замяна на това свободно си влизат в складове за взрив, свършват си работата под зорките погледи на швейковците, идват в България, пак некадърно се опитват да отровят Гюбрев.... А майса просто влюбена двойка, както чувам от руснаци... На мен ми писна!

33

Анонимен

преди 2 години

Браво на Чехия! Имат държава хората, а не са като нас - тотално превзети от руската агентура.

32

хахахаха

преди 2 години

До Анонимен 34 Абе не знам кой кого закова)))Гледам,че на рашите нещо не им дреме особено кво приказват ЛГБТ деятелите като тебе и въобще по света))))Гледат си интереса.*** си лаят,кервана си върви,а керванджията си подсвирква весели песнички))))

31

хахаха

преди 2 години

Е сега ,рашите имат повод НАИСТИНА да им думнат това-онова на мекитепишоци,наречени че-хи.Та да има наистина за какво да ги одумват.Апропо,що великите западни сили с техните всемогъщи служби не предотвартиха това нещо????Или просто НЕ ИМ ДРЕМЕ за че-хите,или има нещо гнило))))))))

30

Анонимен

преди 2 години

"Мазанек категорично отхвърли възможността да съществуват няколко версии за инцидента във Върбетице, за каквито спомена по-рано президентът на Чехия Милош Земан." Същия Земан, който буташе за руски ваксини, който правеше проруски изказвания и който напоследък прави хомофобски изказвания. Мдаааа. И Чехия си има Радев.

29

таварищ паПутин

преди 2 години

И дека са доказателствата???

28

Анонимен

преди 2 години

Американците като кацнали ня луната защо не отидат отново?Има стотици филми, че всичко инсценировка. Имат страшен комплекс от Русия и някой по-силен от тях. Зя съжаление позорно лидерите на богати държави са убити. Нарочени за диктатори с мотива ,че тероризират местното население .Междудругото руснаците изпращат пари на сънародниците си в България.Нека им е зле ня руснаците. С евтината рубла хранят цели семейства.А българите мият за..ници по Европа за 1000 евро. Хубаво е дасе видим какви с

27

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА ЧЕШКАТА ПОЛИЦИЯ, СЪБРАХА ДОКАЗАТЕЛСТВА И ЗАКОВАХА ХУНТАТА НА ПУТИН КАТО СКАКАЛЕЦ НА КАРФИЦА.

26

Анонимен

преди 2 години

A къде са спали чешките служби тогава?

25

Анонимен

преди 2 години

БИЙ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ КОГАТО И КЪДЕТО ГИ ВИДИШ!

24

Анонимен

преди 2 години

Руските терористи вън от Европа!

23

Анонимен

преди 2 години

СЕГА ЧЕХИТЕ ЩЕ ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ НА ДВАМА АГЕНТИ РУСНАЦИ И ЩЕ ГИ НАБИЯТ НА КОЛ

22

чарли

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ:Кой изпрати първия човек в космоса ?

21

Анонимен

преди 2 години

Значи, чешката полиция няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинения, но виновните за взривовете са руснаците въпреки липсата на доказателства! Евала, европско правосъдие!

20

Мишо

преди 2 години

Чехите са по-големи балами и от нашите тикви! Да го докажат като са толкова уверени!То и аз мога да кажа с абсолютна сигурност, че комшията ми дължи пари, които съм му дал, а той е взел!!!!Смях в залата.

19

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кухи обвинения,по...баламски от тези на нашите бокоффски русофоби заловили...шпиони.Остава само да кажат,че са ги засекли с...видеокамерите,как слагат тротиловите експлозиви и палят фитила.

18

Анонимен

преди 2 години

До 20 ЧИТАТЕЛ - Ходи се пързаляй за здраве, та да си счупиш главата като Каролев

17

Всички знаят

преди 2 години

Какво има в делото. Нищо!

16

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Руснаците освен стрелба от танкове по граждани, разстрели на интелигенцията, и въвеждане на колхози нищо друго не са измислили за последните 104 г. от т.н. революция от 1917г., от тогава там управлява национал-социализмът, т.е. фашизъм.