27

Анонимен

преди 2 години

I кола на Фантомас беше демонстрирана във филма с Жан Маре и Луи де Фунес - "Фантомас се развихря". Съветчаните веднага създадоха кавър версия на летящ съветски ЗАЗ (Завод Автамабильний Зверей) и заявиха, че е техен секретен патент. Казват: "Светът е оцелял, защото се е смял." Lol

26

ЦИНИК

преди 2 години

Бря,бря кво измислия.Сагъ остана и въздушен КАТ дъ има.Или ДАИ. Инак кък жа *** проверът дали иам пилотска книжка или съм пил?

25

Къде?

преди 2 години

Къде утре има снимки с Буцата. Искам да се снимам с него, на изпроводяк. За архивите искам да ми остане. Да разказвам на внуците, че съм живял по това време.

24

Лети в Небесата

преди 2 години

Някои политици сериозно летят над облаците, обаче много бавно - само с 200.

23

А така

преди 2 години

А ние строим сгради за колцентрове и евтини женици, мазачи и чистачи.

22

Гражданин

преди 2 години

Кога ще започва гражданската война на ГЕРБ с 30-те им лелички, влюбени в Боко, подкрепени с 10 дилъри на хероин + българския Навални - Стъки? Дата и час ми трябват?

21

ГЕРБ

преди 2 години

Карайте каруци - летящите коли са зло! От 3 летящи коли, само една влиза в централата на ГЕРБ - другите влизат в централата на ИТН. МАНИПУЛИРАТ ВИ!

20

излетял

преди 2 години

изглежда решението на бнб и министерство на финансите от 30.06 за въвеждане на еврото от 2024 не е новина.

19

Какви летящи коли

преди 2 години

Тука ГЕРБ искат да гласуваме на хартия.. машините били зло - Ха-ха-ха. Гениални в малоyмието си.

18

АБЕ??

преди 2 години

Боко като щракне по Магнитски догодина Май месец (ако е в България), Биков ли ще го защитава в съда или Каназирева със сините очи? А БЕ?

17

Идва

преди 2 години

Ей сега американците като сменят държавата, Боко ще си го вземат при Ел Чапо, в Ню Йорк - в хубавия затвор. Боко ще лежи горд - доживот. Жалко, че няма да има на кого да се похвали - това може да му е терсене.

16

Пето:

преди 2 години

Мафията в България така както я мислите за всемогъща едва ли не може да бъде смазана от държавата за месец два ....ГДБОП и ДАНС и гледаме кой какво пари има и собствености и ще лъснат веднага и после не е сложно да се сетите ....

15

Гадни номера

преди 2 години

Че кви гадни номера може да ти направи една нимфоманка, когато и биеш шута? Да ме чуе как пъpдя сутрин ли кво. Монтирала ми микрофон. Леле мале. Мързи ме да го търса тоа микрофон, че после трябва да се съдим в Страсбург - по-добре ми слушайте пръднята. Може и да ви опсувам няма да се плашите. Аз съм си вкъщи - хахаха.

14

Ей палячо

преди 2 години

Какво означава това "царски ***", Глупакoв?

13

Анонимен

преди 2 години

Господин - президент,...Моля, до- 24 часа , да- обясните, на- колегите- сй,...Защо, на- 29 Юни 2021 година,..Има, доклад- във- СРС ,..За, нередности ....

12

Живота

преди 2 години

Живота ми се подобри РЯЗКО с падането на диктатора от Банкя. РЯЗКО. И то не финансово. Просто средата стана много по-добра ... РЯЗКО

11

журнаГлисти

преди 2 години

Да бяхте сложили поне една реална снимка, рбийш

10

Трето:

преди 2 години

За мафията - ти не знаеш какво говориш ... Най-голямата мафия в България са царските *** на Симо сложени на ключови позиции за кеф на Симо и за наше разорение и свещениците непозволяващи и малко размисъл върху същността на нещата.И вие много, ама много бъркате за мене като цяло ... Че със саботажите върху моята работа поради причини неизвестни за мен вие всъщност помагате на мафията!

9

Няколко неща:

преди 2 години

Много не харесвам:Първо: да ме разиграват в стил пиян морков ... И да си играем на сляпа баба ... Нема да свършите добре, защото не бавите мен, а един много светъл човек.Второ: За това как е възможно Младене от торбата с правилните избори да извадите грешния избор - царската ***. За незнаещите *** наричат жените дето не са про.стит.утки да предлагат сексуални услуги за пари, а такива леко стил нимфоманки, които това правят и за пари и без пари, но правят и гаднииии номера ...

8

Млад Гласоподавател

преди 2 години

Може ли адрес на следващата среща на ГЕРБ? Искам да разгледам всички гледни точки. Искам да отида на среща на ГЕРБ. Към кое село да паля колата?