20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Тук важната дума "руската ракета носител "Союз-2.1а" с трима космонавти в кабината на ПИЛОТИРАНИЯ космически кораб "Ю. А. Гагарин". Естествено само с руски космонавти.

19

ПроСоТо

преди 2 години

До българин..Само още нещо малко,макар че не знам дали си заслужава..Викаш:-"Силната светлина от двигателите ЗАСЛЕПЯВА камерата"..?..ДОБРЕ,но виж 14-тата секунда:..-СЪЩИТЕ ЯРКИ ПЛАМЪЦИ,но о,чудо!..-ВСИЧКО НАОКОЛО СЕ ВИЖДА!!!! ..Нема заслепяване,нема нищо!...Па виж и двадесетата секунда:-Въпреки че двигателите са ИЗВЪН КАДЪР,тъмнината продължава да властва!!!!..И БЕЗ "заслепяване"!..Ще повторя :-Смущава ме ВИДЕОТО,за изстрелването нямам НИКАКВИ "съмнения"!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Ами..... който може - изстрилва. Другите само "планове " за бъдещето разясняват и плюват по тия дето не си губят времето с празни приказки.

17

Остава въпросът

преди 2 години

Бай Найлон кога ще изведе и една ракета в орбита за МКС?

16

ПроСоТо

преди 2 години

До българин...Първо:-Ти НЕ си БЪЛГАРИН!!!!!..Да не мислиш,че не си известен с плювните си тука?!..Второ:-Стартове на ракети сме гледали С ДЕСЕТКИ!!!!!..Вкл. и на америчките "Совалки",които имаха много по-мощни /но не казвам "по-ефективни"!/ двигатели!..НИКОГА камерите ,заснемащи излитането НЕ са били "ЗАСЛЕПЕНИ" до такава степен,че небето да изглежда НЕПРОГЛЕДНО ЧЕРНО!!!!../пусни си некои стартове,има ги в изобилие!/.Аз НЕ се съмнявам в СТАРТА!..-Просто ми направи впечатление ВИДЕОТО!..АНАДЪМУ?

15

българин

преди 2 години

До: номер 16 Ти си наистина като ония задръстени любители на конспиративните теории, които не вярват че американците са кацнали на Луната. И всичко си обясняват с това че не се виждали звезди в Космоса и т.н.При изстрелване ракетата буквално "ослепява" камерата с ярката светлина на пламъка от дюзите. Небето изглежда на изгрев слънце, тоест не е съвсем светло, и така на фона на пламъка небето изглежда черно. Като снимат ракетата тя вече е далече и пламъкът не пречи да се види небето.

14

ПроСоТо

преди 2 години

МОИТЕ АДМИРАЦИИ,но...нещо не ми е ясно:..-Във видеото ракетата стартира при тъмно време..Явно се вижда абсолютно ТЪМНОТО небе,на фона на което блестят двигателите на ракетата..Веднага след това дават кадри на хора,които в ДНЕВНАТА СВЕТЛИНА снимат събитието с телефоните си..?!?!...Некой има ли обяснение?

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен _2__Прав сте. _ ЗА СВЕДЕНИЕ НА ЖЪЛТУРКОВСКИЯТ САЙТ ""Восточни" на космодрума Байконур" СЕ НАМИРА В ПРИАМУРИЕТО НА ДАЛЕЧНИЯТ ИЗТОК, А БАЙКОНУР НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ км. НА ЗАПАД И ПО-НАЮГ. ДА БЯХА НЯПРЯВИЛИ ЕЛЕМАНТАРНА ПРОВЕРКА НА ФАКТИТЕ,АМА НЕ... А ИЗСТРЕЛВАНЕТО НА РАКЕТИ КЪМ МКС Е ТРИВИАЛНА ДЕЙНОСТ,ТАКА ЧЕ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

12

Анонимен

преди 2 години

Браво, браво... Адски прогрес... Добре, че нямаме други проблеми тука на Земята...

11

Анонимен

преди 2 години

12, след един месец руснаците ше изведат на орбита първото и основно звено "Наука" на новата руска орбитална станция "РОСС".

10

Анонимен

преди 2 години

Още две години и руснаците спират да поддържат МКС.

9

Анонимен

преди 2 години

А кола кога ?..то па и да я измислите няма да иска никой да я купи,освен потомствените русофили продажници.

8

Поп Грую

преди 2 години

Texasec, сееляндyp cм0тан, Русия е на първо място по добив на пшеница, а американците една тоалетна не могат да направят за МКС. Аре, потапяй.

7

Texaseca

преди 2 години

Браво, голямо постижение.. сега ако се научат да сеят и отглеждат жито за да не гладуват... както и някой така по-семпли стоки за бита да произвеждат.. тоалетна хартия например :)

6

Анонимен

преди 2 години

Апарата Прогрес има за цел да носи храна и други необходими продукти до МКС. Всички мисии Прогрес са такива.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Само да допълня един от тримата космонавти бе американец.Защо ли?

4

Анонимен

преди 2 години

"Вече изстрелват, но само руско карго."...............................................................................Прочети пак последния абзац. На 9-ти април, руската ракета носител "Союз-2.1а" с трима космонавти в кабината на пилотирания космически кораб "Ю. А. Гагарин", беше изстреляна от космодрума "Байконур".

3

Анонимен

преди 2 години

На космодрума "Восточни" руснаците започнаха изграждането на стартов комплекс под ракетата-носител "Амур СПГ".

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам как успяхте да съвместите стартовия комплекс "Восточни" и космодрума "Байконур"?

1

Анонимен

преди 2 години

Вече изстрелват, но само руско карго. Останалото го транспортира Мъск на далеч по -изгодни цени. А насокоро порчетох, че "руснаците са проявили интерес към това да си "сътрудничат с Китай на тяхната станция". Смятай докъде са я докарали. ))))