186

Анонимен

преди 2 години

Прочетете, за да разберете поне един учебник по инфектология! Ваксинирането по време на епидемия създава ~супервирус~, защото по слабите вирусни варианти умират/отпадат и остават по силните ~съпервируси~! Вижте напр. ~ Lehrbuch Infektionsepidemiologie, Huber Verlag, Broschur, 1. Auflage 2006, 275 Seiten~!

185

Никк

преди 2 години

Ня ся говори за преболедувалите, сякаш ги няма

184

До 203

преди 2 години

Науката е едно, интересите на фармацевтичната мафия са нещо съвсем друго!!!Ваксините не са това, което бяха...............никой няма право да налага решението си на друг човек.............всеки носи глава на раменете си да решава сам!!!

183

????

преди 2 години

И откъде да сме сигурни, че в Станфорд са най-добрите специалисти по генетика и вирусология???

182

БайХ

преди 2 години

С други думи хайде всички кокошки да бегат да се ваксинират така ли?

181

Анонимен

преди 2 години

делта иде и не подбира.естественно ваксинираните ще умрат по-лено от новия щам, защото антивакърската им кръвоносна система ще се запуши окончателно.

180

Анонимен

преди 2 години

.... за ваксинираните. Според Public Health England делта вариантът убива 2 пъти повече ваксинирани във възрастовата група над 50г. От 109 регистрирани смъртни случая с делта вариант 71 са ваксинирани, а 38 неваксинирани.

179

ДО 200

преди 2 години

На хората вредят най-много болните ви мозъци и безсмислиците, които повтаряте като папагали. Все едно живеете в средновековието, не вярвате на науката, а вярвате на безумни глупости.

178

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани трябва да се изолират за да спрат мутациите!

177

Анонимен

преди 2 години

Маските не само, че не помагат , но вредят на хората

176

Анонимен

преди 2 години

Как се казва този вирус по кокошките, как се казва заболяването? Никакви данни. Някакъв си вирус, някакви си кокошки и болести по тях... Второ, господине, дайте линк към официалната документация за мишите опити в Станфорд. Тези опити се провеждат в лаборатории с клас на достъп поне 2, а там някакви си опити с някакви си мишки без надлежна документация, включително и за резултатите, просто не вървят.

175

Анонимен

преди 2 години

Учените трябва да водят дискусиите си на научните форуми. Излиза някой по тв или ю туб и хвърля някоя бомба, биз доказателства и после простолюдието тълкува и изопачава и накрая става това, което стана тука. Никакво доверие на експертите.

174

Анонимен

преди 2 години

време е да пуснат нещо по-мащабно - заразно като ковид и смътроносно като чума.тогава ще оцелеят само антиваксърите.

173

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Англия обяви за британска мутация през септември. Ноември спряха полетите от Англия, когато се усетиха в Европа. Ваксинацията почна декември. Не ваксините генерират мутации!

172

До 189

преди 2 години

В Индия до днес са ваксинирати 4%. Когато се появи мутацията делта бяха по малко от 1%. Проверих. В Англия току що бяха почнали ваксините, не е това фактора

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Като гледам данните, вероятно става дума само за САЩ? А и там май минаха 6000 умрели, не съм гледал скоро

170

Анонимен

преди 2 години

Когато се появи "индийска мутация" в Индия имаше десетина процента ваксинирани. Знаеш ли колко са десет процента от 1.3 милиарда. Повече от ваксинираните общо в ЕС, вероятно. А когато се появи преди това "английската", точно мушкаха в Англия наред. В Бразилия е тестова зона за "ваксините", така че и там не е съвсем ясно кое е първо, ваксината или мутацията.

169

Анонимен

преди 2 години

Явно сте доста късопаметни. Когото се появиха южноафрикански, бразилски и британски мутации ваксини още нямаше. Когато се появи индийската мутация, в Индия почти никой не беше ваксиниран. Така че не ваксините, а многото заразени генерират мутации. Да не пропуснем и българската мутация , която беше регистрирана през април!!!!

168

Истината

преди 2 години

Мда, има около 10% които имат генетично предразположени да не са възприемчиви към вируса. А ти откъде знаеш дали си към тия 10%? Ами ако си от ония другите 10% които ще умрат, защото са генетично възприемчиви и податливи на тежко протичане и смърт? А останалите около 30% които ще получат хронични увреждания? Докато правите тънки сметки ,полза никаква. Ваксините са единствените които помагат в момента. Не 100% но 95%.

167

Анонимен

преди 2 години

Да бъдем точни 384270 пострадали след ваксина, 4812 умрели, като до час след ваксинация са умрели 700.