15

Русенец

преди 2 години

Всичко това е излишно. Достатъчна е телевизията. Вчера гледах някакъв диспут между Д. Дариткова и някакъв "проф" Георги Михайлов. Беше смешен в злобата си срещу НОЩ и всичко което се постигна в борбата с ковида. Нима мисли, че сме забравили. Хем ревяхме срещу мерките, а сега говорят че били политически. Нямало ваксини, а сме единствената държава в която избираш ваксина. Било грешка, че започнали ваксинацията с лекарите, аптекарите, социалните. Трябвало с пенсионерите. Те щели да пълнят бюджета.

14

извод

преди 2 години

Политиката е "наркотик". Опиташ ли веднъж, няма отърване.

13

Дедо

преди 2 години

Когато електората е от блеещи офтси, политиката е цирк. Хляб и зрелища да има...... и ракийка за пpocтолюдието.

12

Сланина и дзурла!

преди 2 години

Аа...двама напълно непотребни ........а!Ааа,тоя дебелия дето орева че хванал ковид ,чак от болницата рва хахааа...

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Власати туууулууууупиии дъвчат дъвка втора употреба, колкото да сложат нещо в уста.!.

10

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 13Ся, пич, принципно си прав, би било добре да е така, но не е и затова аз ще се съглася (за съжаление!) с Нидал. Умните хора в БГ са твърде малко, а електоралната статистика се помпа от останалите. Хубаво-лошо, това е положението - ИТН и чалга. Това слушат ученици и студенти, дори от елитни гимназии - "Ще те скъсам", "Ще те поря" и т.н. Ооф, кофти, ама тва е.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонименумните хора доколко ги има в тази държава не гласуват и съответно не слушат политиците...останалите са просто в чужбина.така че евалла на пиарките на политиците,те знаят,че колкото по-гнусна е една кампания толкова по-добре.

8

Анонимен

преди 2 години

решението е отново да се организира гей прайд в софия така отново центърът на града ще се задръсти от хиляди почитатели на еднополовата любов...преди две седмици шареното множество щеше буквално да помете шепата бабички на митинга на бсп и десетината клошари събрани на митинг на герб както и петимата алкохолици на вмро митинга.

7

Мис мокра фанелка

преди 2 години

От ПРки и *** какво да очакваш култур???Менюто днес трудоваци?? Руска салата в чиния омерта или развален суджук на сухарче ..... Глад и мизерия в Мисиркистан ... ,на всяка ПР ка политикгарджето и е най хубаво ..!!

6

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Боже докъде я докарахме братче....Арменското шимпанзе и рок орангутана да коментират политиката....Ама кво ли да се чудим щом чалгаря влезе в парламента... Азис,Коцето,Фънки и Преслава да не чакат, Ами да правят и те партия.

5

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да привлекат вниманието с нещо, което да е така нареченото "морковче". Артисти, писатели, инфлуенсъри, - няма с какво друго да привлекат избиратели", каза Алгафари. Колко добре се Е описал Ни-дал (Само-взел) Алгафари ! Публична тайна е ,той чии избиратели привлича !

4

Анонимен

преди 2 години

На края на това интервю оня пич да ми обяснява колко сме късопаметни и не помним великите монументи създадени от герб. Да ги възхваляваме , че от цялата кражба и злоупотреба са свършили малко работа и на някой му е улеснен живота. Браво за околовръсното ама аз не живея в София и ми дреме на дедовия остналите какво меторото направили ми браво ае да се возя на меторото от село злокуч... ае у лево

3

Анонимен

преди 2 години

в крайна сметка вината си е на българина, рядко просто население логично идола му да е *** чалгар

2

Анонимен

преди 2 години

Нямам надежда....и аз така мисля!!! Отдавна не се търсят кадърни хора, не само в политиката, но и навсякъде в нашата държава. Търсят се послушните зомбита.....

1

Гроби Таласомо

преди 2 години

Па ли Брадатата Принцеса, Мицов в ефир?;)))