10

Курти

преди 2 години

Аз съм от електората и не ме пипат. С кафеф цвет съм на кожата и дори милиционерите не ме ловат. Шарим си къде си искам. ЧАО Балъци..........

9

Анонимен

преди 2 години

В България, всичко може, тука не е ясно за кой са правилата, като вече никой не ги спазва.

8

vlady

преди 2 години

Примерно във Варшава при подобна ситуация на екрана на валидатора излиза надпис "Tylko jedna karta prosze." и валидацията трябва да се повтори, като няма други карти в близост.

7

БИ

преди 2 години

До Анонимен 10 ами върви пеша бе. Гледай го бази нахалитения хем иска да се вози хем и да не плаща!!!!!!!!

6

БО

преди 2 години

Вие в София тепърва ли ще ползвате тази услуга хахахах???? Във Варна сме вече две години ако не и повече по този начин. Мале мале и после ГРОБА ще ми обяснява че сме много напреде хахахахахаха!!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Е те и сега ни таксуват двойно.1,60 лв.за една спирка какво е?

4

до 4

преди 2 години

Аз съм гратисчия и като бледолик представител на булгаропитеците се възмущавам от такива представители на малцинствата, слава Богу единици, които си дупчат билетите! Не дупчете билети, братя!

3

Анонимен

преди 2 години

Олеле ... що за откачена история. Хората позлват такива карти от 2005-а ... проссто копи-пейст и толкова! Каква е тая селска гордост, да преокриваме топлата вода, за да разберем, че сме пуснали всъщночст студена ...

2

Анонимен

преди 2 години

ами, ако имам 2 безконтактни карти от различни банки, плюс още една от центъра за градска мобилност? тогава да не ги таксува и 3те по един път?

1

Анонимен

преди 2 години

Аз не поднасям нищо и пътувам гратис, защото Промяната на президент румен радев ветото не ме направи богат, а още по - беден!