7

Анонимен

преди 2 години

А колко от хората пътуващи в тези влакове пидадоха сигнали за реда хигиената и разписанието николко трябва да има доказателства чрез подадените жалби от пътуващите нищо не струва просто пушете на сайта на БДЖ

6

БИ

преди 2 години

Ония гробаря нали разправяше че за цялата страна е купил 3 локомотива които са най-модерните в цяла Европа. Аджаба къде са тези локомотиви че аз колкото пъти да пътувам така и не ги видях!!!!!!!!

5

Баба Яга

преди 2 години

Важното е другарите да се возят в Чорна Панамера.

4

Анонимен

преди 2 години

И в БДЖ персонала е на санитарния минимум, а шефове - безброй. Да не говорим с колко назадничаво и абсурдно мислене са шефовете там.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе другия път когато някой от Министерски Съвет иска да посети някой град слубежно, да се качи на БДЖ-то да го полашка малко, да видите тогаколко бързо ще се предприемат мерки

2

В Германия

преди 2 години

влаковете също закъсняват. Обаче чагъртането си е роден патент.

1

ФЕН на БДЖ

преди 2 години

Пътувам редовно , но Диспечерите са корумпирани.Пускат с предимство частните товарни превози, а пътническите да трупат закъснениеняколко пъти вече се случва това е хронично заболяване.БДЖ- Боже ДА стигна ЖИВ. И това е достатъчно , а чужденците са втрещени от пътуванетов дива Феодална БЪЛГАРИЯ?????