14

Равнопосавеност

преди 2 години

До 14-та аноннимка. Е как пък почнаха да падат чак след, като за угодия на сещате се кого ги ремонтираме в Полша.

13

до 19

преди 2 години

абе тъппаннар, Висше военно въздушно училище има в Д Митрополия от 1948 г. Това че табелата на входа са сменили за 10 години с филиал на В Търново е пиредната глупост срещу ВВС в годините.

12

Анонимен

преди 2 години

"""уважаеми парите за БА в частност за ВВС ,30 години планомерно се режат. Режат ги политици а не генерали. """ ______________ е как, увеличени са. Направиха цяло висше военновъздушно училище. Това са мноооого пари за ВВС

11

до 14

преди 2 години

и да цъкате минуси, факта че сърбите са на стрелби с покана през външно от ББ е факт. И това се случва вече 6 година подред. А кой е на власт последните 6 години, Янев ли , Радев ли. Кой прибира парите които Сърбия заплаща за това участие, Радев ли , Янев ли....

10

до 14

преди 2 години

хайде стига с тая изтъркана плоча главнокомандващ, хайде прочети конституцията и виж кога презирента става Главнокомандващ и накакво Главно командващ, ...във военно време и на Въоръжените сили което е доста различно от Българската армия.

9

м,да

преди 2 години

Не за пръв пот по време на военни учения има жертви. Всеки си е избрал професията!

8

до 14

преди 2 години

ти как я мислиш , Радев и Янев седяли и чакали Бокича да падне и по средата на май поканили спешно сърбите на стрелби. Написах ти, сърди се на Баце поканата е още от януари пич.

7

Анонимен

преди 2 години

13 И малките деца знаят,че кюлчетата са фейк, намещалка и че руските МИГ- ове падат като стари, ръждясали кофи. За смъртта на Терзиев е виновен министъра и главнокомандващият Радев,които са се натегнали, да се похвалят с руските изтребители, излагайки живота на пилотите, на риск. Учението не е трябвало да се провежда, с тези руски ***. Радев покани Сърбия, руската марионетка, което е допълнителен риск.

6

Анонимен

преди 2 години

уважаеми парите за БА в частност за ВВС ,30 години планомерно се режат. Режат ги политици а не генерали. Не е място и време генерали да правят военни хунти за да доказват или извоюват средства за подготвена армия. Добре че дойде ВМРО министър на отбраната че нещо се раздвижи, че предните бойкови министри Аню Ньойски и оня Тракториста вазсипаха войската с реформи трансформации и съкращения в личен състав и бюджет. Абе хората си купуват консумативи за служебнитпринтери зареждат от джоба си тонери

5

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е като разчетат украинците кутията и ви кажат пилотска грешка в сложни условия какво пак ще измислите да 8бвините. Ако примерно не беше летял, приказките са некадърници ,само в слънчево ли лети ВВС. Като лети в сложни условия пък що летял. Дай да забраним нощем да ни нападат от към море.

4

до1

преди 2 години

та я ни обясни как са убийци Радев и Янев. Това учение е заявено и сърбите са получили разрешение за участие още януари от Баце. Какъв Янев и Радев....смешеннн лаик

3

до 3

преди 2 години

Сръпски некадърници....като вземеш ти да сваляш стелт аероплани се обади. Сръпската Нева е тотално модернизирана и можем само да цъкаме. А и как си предстваяш на полигон с 200 човека никой да не забележи пуск на това добиче и да не сподели някъде, да не говорим че и рибарите са тан наблизо и посред нощ ракета незабелязано да литне само куха лейка като теб би си го представил.

2

Бонго Бонго

преди 2 години

Сигурно. Радев ми е супер анти,но друг е причинил трагедията с ракета, а Радлев заличава следите. Той е предател и нищо българско няма в него. Дори ромите са по- големи патриоти от Радев.

1

Анонимен

преди 2 години

УБИЙЦИТЕ РАДЕВ И ЯНЕВ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ЛИ?