169

ДА на Еврото

преди 1 година

ДА на Еврото! Не на рублата!

168

Анонимен

преди 2 години

Не искаме евро!

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен..196..ЛЕВА Е ПОДЦЕНЕН НО РЕАЛНО СЕГА ИМА ВИСОКА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен..Ние не ви искаме еврозоната, с лева и с валутния борд сме си добре а вие с К19 и еврозоната сте предателите.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.Ние не искаме в Евро зоната. И така сме си много добре. Лева е стабилен и валутния борд се справя добре. Предполагам че някой завижда на България че се справя добре и иска да изтърбуши постигнатото от валутния борд. Да ни вкарат в гръцкия сценарий но вече няма да има кой да ни спаси защото международната обстановка се промени. Същите сили които налагат К19 налагат и европарите. Ние не ви искаме еврозоната, с лева сме си добре а вие сте предателите.

164

Анонимен

преди 2 години

До Анка..Много граматически проблеми. Научи граматика, тогава пиши по форуми.

163

защо

преди 2 години

не изравнят евро -лев 2-1 и още отсега да го въведат? ами ако еврото изчезне ,кво прайм??

162

до 171

преди 2 години

Защото на село минават цветнокожите и ти обират градината, животните, хляба, парите и ако останеш жив си късметлия! Ама ти откъде да го знаеш това, като гледаш само медиите на шиши?

161

Анонимен

преди 2 години

До Даа! "ГОСПОДИНЕ , явно не можете да вденете !" Не, че не може да вдене, нарочно лъже. Той е един от малко по-рафинираните ***. Лъжите, които върти са малко по-тънки (макар че точно тази не е от тях) и трябва човек или да е бил свидетел, за да знае, че ХХ лъже, или да е запознат добре с материята. Иначе някъде добре са го обучили на тънките разлики между истина и полуистина. Честичко точно на това разчитат лъжите му: на нещо, което не казва (но го има и го орповергава) ;)

160

емигрант

преди 2 години

Какво се плашите бе , болшевики? Още 2008 г. една фирма ми показа цените в евро на мебели и левове.Приеха ми еврото при покупката.Нищо лошо за левчето, но това е бъдещето, а не рублички,йоани и песоси на Латинска Америка.Отворете си най -сетне очичките.

159

Анонимен

преди 2 години

Още една стъпка която ни доближава до най богатите държави. След като приемем Еврото остава са да влезем в Шенгенското пространство. А сега с новите фондове за възстановяване ще се довърши реконструкцията на инфраструктурата в цялата страна както и новите магистрали ще бъдат завършени до няколко години. Очаква се и българската армия да бъде модернизирана с последно поколение американска техника. Нещата постепенно се нареждат. Остава само да сме живи и здрави и да се радваме.

158

Анонимен

преди 2 години

Въвеждането на Еврото ако наистина се случи в срок ще бъде голям успех за България. Един проблем по малко за бизнеса и хората които често пътуват в чужбина. От въвеждането на Еврото ще загубят единствено банките и обменните бюра.

157

Анка

преди 2 години

До Анонимен- ЕС няма да се разпадне , но ТСВ ще бъде точно в западналата европа според предсказанията. На изток по няма да се усети. Алоис Ирлмайер има предсказания за европа.

156

Анонимен

преди 2 години

И аз искам референдум за приемането на еврото,какво е това нещо едни бас.туни се събрали и решили да немаме повече национална валута ами тази измислена пара която не се знае още колко време ще просъществува...стига толкова експерименти с нашата държава и народ...

155

Референдум!

преди 2 години

Хайде да си направим един национален референдум по въпроса и да видим всъщност колко хора ще подкрепят въвеждането на еврото. Гарантирам ви че ще са в рамките на 20% облагодетелствани от евро-грабежа на страната.

154

има нЯщо !

преди 2 години

Защо ''ако'' не обеднеем , до сега не сме миналЕ към еврото ?ЯВНО , ИМА НяЩО ДРУГО !При излизането ни от зоната , С КОЛКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ , И ОТ КАКВО ЗАВИСИ , КОЛКО ЩЕ БЪДЕ 1 ЕВРО СПРЯМО ЛЕВА ... Ами никой не може да обясни , защото НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВА ЩЕ НИ БЪДЕ ИКОНОМИКАТА ТО-ГА-ВА !А на дъ мо !

153

Анонимен

преди 2 години

Докато въведат еврото и ЕС може да се разпадне според известни гадатели. Даже пишеше, че арабският свят ще завладее Европа. Наблюдава ме го това със бежанците които прииждат всекидневно.

152

Даа!

преди 2 години

До Христо Христов,...ГОСПОДИНЕ , явно не можете да вденете !Говорим , НА ВРЕМЕТО КОГАТО ГЕРМАНИЯ МИНА КЪМ ЕВРОТО , ЗА КОЛКО СЕ РАЗМЕНЯШЕ 1 ЕВРО СПРЯМО М-А-Р-К-А-Т-А 1 евро се разменяше за 1.27 марки .Не бъркай ЛЕВА !За 1 евро в момента вярно е равно на 1.95 , ама ЛЕВА !Разбрахте ли ме ?На колко години сте , аз съм СВИДЕТЕЛ НА ТОГАВАШНАТА МАРКА И ЕВРО !

151

Анонимен

преди 2 години

Демек ни чака голямото обедняване.

150

Дедо вия

преди 2 години

До Анонимен--171--Дай Боже да не стигнеш на това дередже , наистина НЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ !После като видиш че съм прав , ще се скриеш и ще кажеш че ''ТАКЪВ Е ЖИВОТА'' . Е , да , за едни е такъв , за други е ДРУГ !''ТАКА Е ТУКА '' / в Бг / .