92

Анонимен

преди 2 години

Оня дет утрепа Милен Цветков - под домашен арест. Тоя къдравия - алкохол+наркотици и шофира, на место го хващат - условна присъда. А един обикновен данъкоплатец, за 2 ракии че е пиш - ша го разкатаят по всички параграфи и алинеи и ще лежи кат куче. България, сър.

91

Оня

преди 2 години

Пристрастил е малко силна дума. Ясно е че е объркал нещата няколко пъти но работата стана дебела и сега ще се кротне. Шоубизнес ... хората там са малко шашави не мисля че е чак толкова черен. Но да ако продължи пак същата песен ще трябва да страда малко няма как.

90

Анонимен

преди 2 години

До Оня111Умно момче??? Човек който взима наркотици, пие и шофира Ви изглежда умен??? На мен - Не. Ако е единичен случай - ОК, но да се пристрастиш към наркотиците нестава от веднъж.

89

Оня

преди 2 години

Абе разбра намека Бахаров... надали ще прави повече мизерии с кола+алкохол. Умно момче изглежда и знае че му се е разминало на косъм. Няма какво да го набутват в мизерията.

88

Някой

преди 2 години

То пък един актьор..... Иначе - Развръзката беше напълно очаквана като за в България. Чудя се всъщност къде е новината... Да дойде тук в Германия да го хванат, та давиди какво ще му се случи.

87

IT-спец

преди 2 години

след 7 часово заседание... ? абе този не стига че пилеее парите на данъкоплатците ами и го пуснали, тоя цър.вул може да е добър актьор но трябва да си понесе по тежко наказание, следвашия път наистина може да утрепе някого така карайки пиян или пиян и дрогиран..

86

тц

преди 2 години

Време му беше на човека да полежи в затвора, дори за няколко месеца. Много законови издънки и то сериозни. Обаче прокуратура и съд отново бяха организирани по поръчка. Дреме им на тях за обществено доверие и прочие банални думи.

85

Анонимен

преди 2 години

Значи едни лежат други условно. Еми майната им на всички.

84

Максим Стависки

преди 2 години

- Здравей, Яворе!Пиша в добро здраве. Няма нищо страшно, всичко ще бъде ОК след няколко дни. Може другата седмица да се видим на по накоя магистралка, ( ти знаеш как се прави)!Поздрави!

83

Трите удара

преди 2 години

Римското право е мъртво! Англосаксонското работи! Там има прецедент - осъдили бедняк за престъпление, същата присъда се дава и на богаташа за същото престъпление и точка! И още нещо - трите удара. Престъпление, второ, на третото ако ще и дъвка да откраднеш влизаш за 30 години в затвора!

82

Апартамент

преди 2 години

Сега синът на някоя съдийка се е обзавел с още един апартамент в Банско. Накрая ще останат *** и корумпетата.

81

Патриот

преди 2 години

И Бахаров и Кристиан Николов имат един и същи адвокат.!!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Легализирайте канабиса и спрете да тормозите хората. Тоя пиян ***, надрусан с кока е много далеч от представителната извадка на пушещите....

79

Анонимен

преди 2 години

Защо този не е в затвора. Или той има повече права от другите? Защо се създава това разграничение ? Трябваше да убие някой ли, за да бъде в затвора ?

78

.

преди 2 години

Ако беше неизвестен човек до сега щеше да си е в затвора.Как да имаш доверие на български съдии.

77

Анонимен

преди 2 години

Бахата трябваше да влезе ефективно защото вече има условни присъди. Този боклуук пак излезе от нашата смешна съдебна система.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Недей да пропускаш така удобно Алкохола

75

Анонимен

преди 2 години

Следващия път като се надруса дано да уцели "справедливия и независим" съдия.

74

Анонимен

преди 2 години

Да поясним, че пича е бил пиян *** и шмъкран с кока.... Но явно Бг съдът го е писал невинен, докато се тараш и тормозят хора които са пушили трева и хапват чипс. Правосъдие, а ? Българско при това

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Пропусна Пиян.