20

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТОХ АМО ТАЯ ЦИФРА 3 МЛРД. ВАКСИНИРАНИ САМО В ЗАГЛАВИЕТО СЕ СПОМЕНАВА. УКАЗА СЕ ЧЕ ГОЛЕМИ НЕГРАМОТНИЦИ И СЛУГИНАЖ НА БИГФАРМА СА ДНЕШНИТЕ ***. ПРОСТО СИ ИЗМИСЛЯТ 1 ЦИФРА И Я ХВЪРЛЯН Е ТАКА АНГРО ЗА ДА ХВАЩА ДЕКИШ ПРЕД ХОРАТА И ТЕ ДА СЕ НАРЕДЯТ ДА СЕ БОДАТ КАТО ТЕЛЕТА С ОТРОВИ.ДА АМА ПОВЕЧЕТО СА ПРОСВЕТЕНИ И ОБРАЗОВАНИ И КВИТО И ПРИОМИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ НЯМА ДА СТАНЕ. ТИЯ ИНЖЕКЦИИ ОСВЕН ВИЕ ДА СЕ БОДЕТЕ ПО 10 ПЪТИ НА ДЕН ПРЕДИ И СЛЕД ХРАНА ДОКАТО СТАНЕТЕ КАТО БОДЛИВИ СВИНЧЕТ

19

noFreeman

преди 2 години

по-голяма лъжа не бях чел..

18

Анонимен

преди 2 години

Преди два дена човек умря в пожар - писахте го "ПОЧИНАЛ". Обаче тези с ковид са "ЗАГИНАЛИ". Не сте наред

17

Анонимен

преди 2 години

До БауАми не е според ***, но и да ти цитирам научни публикации по темата, не вярвам да си направиш труда да ги прочетеш. Не са една и две, а доста. Който се е интересувал, ги е прочел, а другите... Другите се ваксинирате... :) ... Живей си живота, радвай се на слънцето, пиши по цял ден под статиите за Ковид ***, Израел, Великобритания и така. Все пак бройката от 70% трябва да се достигне, за да свърши пЛандемията, така че трябва да има и ваксинирани... Живи и здрави!

16

Анонимен

преди 2 години

Ама недейте да се ваксинирате така по много наведнъж, защото после като вземете по много наведнъж да yмирате дека че ви копаме?

15

Докторка ми била

преди 2 години

Кое в Индия. Не може да пишете пропагандни статии, а в същото време данните да сочат, че Индия има по-ниска смъртност от всяка една голяма Европейска страна. Отделно случаите в Индия бяха по-малко от случаите в други държави, ако погледнем населението на страните. Също така, тази година има 3 млрд. души ваксинирани, а миналата година имаше 0 души. Испанския грип премина за 2 години. без нито един ваксиниран и с хигиена, каквато е в Индия (дет ***+м там ядем), а сега благодарение на мерките ...

14

Анонимен

преди 2 години

дали пък с ваксините няма да ни объркат пола и да сненем трансжендъри

13

Тракторист

преди 2 години

Където натискат за ваксини, там натискат и за трети пол. Голямо опитомяване ще пада...

12

Майстора

преди 2 години

До фффф - И аз не съм за тоя влак... Ама от вагона много силно викат, и ми се карат че не се качвам...

11

Анонимен

преди 2 години

ами право каза една *** - "Ходи пеша бе"

10

фффф

преди 2 години

До Майстора аз ще ходя пеша. Ти си отивай с влака където щеш.

9

Анонимен

преди 2 години

професор Монтание от Франция рече че до две години сички ваксинирани от ковид ще умрат

8

Майстора

преди 2 години

Преди 80тина години на перона в Германия - прocти евреи-*** (антивацъри): Има нещо много съмнително тук! Всички факти говорят, че се случва нещо подозрително и лошо! А "успелите, интелигентни" евреи вече са във вагона и викат: Стига с тия конспирации бе! Никой няма да ви закара в лагер и да ви убие с газ ! Айде качвайте се, заради вас не може да тръгне влака и прецаквате всички!

7

Анонимен

преди 2 години

Осдравели са почти 167 милиона души.

6

ДеПрогамиран

преди 2 години

аз съм в контролната група!

5

fghdser

преди 2 години

Стига толкова. Освободихте се от 3 млрд. души. Има още 2-3 млрд отвъд Сахара. Оправете и тях и да приключваме с пландемията. Или докато се завъртят вторите, на първите ще им изтече валидността на сертификатите и ще ги почнат отначало? Това е лудост!

4

Бау

преди 2 години

според *** след 5 години всички ще умра или няма да имат деца. :D Даже не допуска, че той може да греши. Не е възможно! Има клипче!

3

Песента на чичко Бил

преди 2 години

Топъл дъжд,чакан дъжд дъжд от кити заваля.Как светът изведнъж стана яко тралала.

2

асан

преди 2 години

за един сладолед Делта - толкоз гюрултия - пфууу

1

Анонимен

преди 2 години

Над 3 млрд. са ваксинирани. Загинали са поне 3.9 млн. души.