14

xaxsasб

преди 2 години

До 11 - Като искаш да те питат ще гласуваш за пряка демокрация. Българско лято.

13

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

12

Гледайте Пищеблок

преди 2 години

И ще розберете какво става в руските летни лагери...

11

gg

преди 2 години

Да не се подлъгвате, в Русия последния месец на такива лагери има евакуирани 500 деца никои незнае къде са били няколко дни родитли се оплакват че са ги върнали болни,Никои не ги е уведомил,независими журналисти разледваха до един ги вкараха в затвор.

10

БГ

преди 2 години

пак само за връзкарите....и то като правило са от богати семейства, а ще ползват "безплатна" почивка, платена от данъците на бедните граждани.

9

Ко?

преди 2 години

Как така безплатно, пък са осигурени едни милиони?!?! От къде са тия милиони? Да не са от моите пари което ми обирате с данъци, налози, такси и какво ли още не?! И изобщо, мен кой ме е питал дали искам да плащам за почивката на непознати за мен деца и учители?

8

отдих и туризаъм

преди 2 години

незабравими преживявания и спомени и прогрес. време беше лагерите да се завърнат

7

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля, че трябва да отидат децата от семейства с ниски доходи, които не могат да си позволят да ги заведат на море. Тези, които имат пари така или иначе ще си заведат децата на море, нека да отидат и тези които иначе няма да могат. В страната ни бол деца, които са свестни и от семейства с ниски доходи.А оценяването в училище е пълна скръб и не е ясен критерии за качеството на детето- добре, че вече има матури да се поуеднаквят нещата и някой истини да светнат.

6

xaxsasб

преди 2 години

Много готино, дано наистина се дават на децата с най-висок успех. До 4 - нормално е щом детето ти не иска да ходи, да запълнят бройката с някое с по-нисък успех от него, но не е гот да се толерират тройкаджии за сметка на отличници на които им се ходи. Тук има друг по-страшен въпрос. Осъзнавате ли колко много директори на училища си нямат и на идея за тази програма? Има над 15 милиона лева свободни по програмата, а са кандидатствали само 46 училища?!

5

от клуб радеФ

преди 2 години

а хотелите са на наши хора .

4

Анонимен

преди 2 години

Айде без дискриминация. Моето дете е с пълно 6, но не иска да ходи на подобни лагери. Има свестни деца и с 4 и с 5, защо да се ощетявват. Нека ходи, което иска, а учителите да преценят дали детето е проблемно или не, и ако създава риск да го отхвърлят, а не по тоя тъпанарски начин с успеха.

3

dryn- dryn

преди 2 години

Така и никъде не стана ясно какви ще са критериите за подбор на децата, участници в тази програма. Кой и на базата на какво решава кое дете ще отиде на море и кое не???

2

Т К О

преди 2 години

Да, добра новина......за усвояването на едни пари.......Дайте, да дадем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Това е една добра новина. Да го направят и догодина, всички с 6 за срока заминават. Двойкаджите да си седят на мизерия и жега. Аз съм за но само който заслужава.