48

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм се чудел, ако европеец извърши нещо подобно в ислямска държава, какво се случва с него в последствие....

47

Евроатлантик

преди 2 години

Сакън,какви са тия анти евроатлантически изказвания.Чоекът е невинен просто е недоволен че соцяла му е малък и затова извадил нож да си постриже талибанската брада,а пък тия хора се спънали пред него и се намушкали без да искат.

46

Анонимен

преди 2 години

защо след заглавието има ? този пигмеин е викал знаете каквовсе се правят на неразбрали за да прикриват какво всъщност се случва.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Пич, Европа е най-гъстонаселения континент и няма място за повече люде" Ко речИ. Я се загледай ХУБАВО в Африка и Азия и ми кажи какво виждаш. Ако не можеш да ти подскажа: Африка половината не става за живеене, в Азия където става са стотици милиони на едно място.

44

До SS

преди 2 години

Либералите нямат съвест.Те ако имаха досега да са се самоубили по 20 пъти.

43

SS

преди 2 години

Жертвите ще лежат на съвестта на евролибералите !

42

Гай Баньо

преди 2 години

Мне,не може да бъде.Аллах Акбар се вика само по Коледа и е християнски поздрав.

41

Анонимен

преди 2 години

Що бе, човек като е луд не може ли да вика "Аллаху акбар!"?И аз мога да крещя "Аллаху акбар" без дори да съм мюсюлманин!Докато не намерят връзка между убиеца и Ал Кайда или друга ислямска терористична организация не може да се твърди че е терорист, а не просто опасно луд.

40

Анонимен

преди 2 години

Пич, Европа е най-гъстонаселения континент и няма място за повече люде. Гермения е малка страна, а 83 милиона живеят там. Англия е колко БГ, а живеят 70 милиона гoвЯда. Бежанците да ходят към арабския полуостров там са богати братя мюсюлмани да им помогнат. Ама интересното е че СА не ги пущя. И Турция не ги ще. И какво? Айде в толерантна и добричка Европааа. Ами бате, като разни глyпендъри я управряват така ще е тя.

39

Анонимен

преди 2 години

До Hartz IV "Трябва да има квоти. Трябва богати арабски държави да приемат голяма част." А защо реши, че не приемат? Турция, СА, Йордания всички са фрашкани с бегълци от различни конфликти. Островите по Средизмено море са осеяни с лагери. Просто е много народ, който трябва да отиде някъде, а Европа е слабонаселена. Катар, Бахрейн, тва са страни джуджета, повечето са в пустиня, там хора не могат много да живеят, особено без нужната инфраструктура. Бежанците са навсякъде, не само в Германия.

38

Тъй, зер

преди 2 години

Е, нищо. Да го пуснат човека да поизбие още някой друг и тогава да го обявят за ислямист. До 50 жертви не се смятат за тероризъм...

37

Ангела Меркел

преди 2 години

Защо сте стреляли по момчето!? Веднага да му помогнете и да му осигурите всичко, което му е нужно. Аз отивам на джамия, ще взема и Макрон.

36

до 38

преди 2 години

Батка ти прегрял ли си..или си недоучил.Германия е пораженческа държава, само господ знае какво са подписали до 100 тна година...в учебниците ни ни казват. Канцлер се избира у Вашингтон..Каквото кажат янките това става у тва васално княжество.Което е много жалко ,има какво да се научи от местните хора..и са много повече хора от нас за съжаление..500 години фес е оставил неизлечим отпечатък.Трагично.

35

Hartz IV

преди 2 години

Не. Трябва да има квоти. Трябва богати арабски държави да приемат голяма част. Тези хора се чувстват по-добре в такива страни. Затова голяма част от тях останаха в Турция и дори не искат да ходят в Германия. Но колко милиона прие Саудитска Арабия? А Катар, ОАЕ, Бахрейн? Това са много богати държави, които нямаха да усетят няколко стотин бежанци. А защо го отнесе Германия? Защото е колония. Доскоро ги беше срам и знамето да си развеят. Насадена им е вина. И те са объркани. Така я изкупват. Смях.

34

Анонимен

преди 2 години

Барак Хюсеин Обама заповяда на Меркел да отвори вратите за opди от терористи и религиозни фанатици. Обама и Меркел бяха сродни души. И двамата мечтаеха за смесване на раси и мултикултуризъм. Самия Обама е от смесен брак. Това е първата стъпка с цел унищожаване на националната държава и създаване на световно правителство.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Германия е колония на Великобритания, САЩ и Франция." Ахахахахахахаха. Германия е едноличен властелин в Европа, а САЩ много внимателно стъпват около нея, защото колкото Германия зависи от военната мощ на САЩ, толкова САЩ от Германската икономическа позиция в Европа. САЩ не може да си позволи да остане сам срещу Китай.

32

Анонимен

преди 2 години

До Hartz IV Правенето е до време. Да тия, които не успяват да се приспособят напускат, но това вече е друга тема. Огромното мнозинство се интегрираха успешно. Не разбирам аргумента с "таралежа". Какво трябва да направи Европа? Да ги издави в морето ли?

31

мангела меркел

преди 2 години

За такива расистчета само африканчета ама по 20-30 милиона на година африка е 1200000000 ще има достатъчно за западна европа само ме е жал за останалите добри запаноевропейци 10-15% нерасисти към остбалканите.А другите само африканчетата ще ги оправят.

30

Анонимен

преди 2 години

До God "Досега не съм чул и видял мюмюн да напада с викове Аллах акбар други мюмюни " Приятел, джихадистите избиват на принципа на враговете на групировката, не делейки на мюсюлмани и християни.Във Франция и Германия шанса да попаднеш на мюсюлманин е някъде 1/7. Тоя не е имал никаква идея, също както и при всички останали масови убийства с "ислямистки" контекст. Просто "страната" е врага, без знаечение от религията. Повечето от тия атентатори са само кукли на конци. Нямат идея от религия.

29

Анонимен

преди 2 години

Немчетата да се подготвят защото скоро няма да могат да веят знаменца с дъгички. Правоверните видят ли обратен немедленo тръгват да го гонят с ятагана.