10

Анонимен

преди 2 години

Не щем Румънските цuuraнu дори на почивка в България! Да си ходят в Maнraлия!

9

Анонимен

преди 2 години

И още нещо, не почиваме през целия месец Август, просто не желаем.

8

Анонимен

преди 2 години

Не ходим в чужди страни на почивка, т.е във Византия ( сегашните Гърция и Турция),нито в западната Европа. Предпочитам със семейството ми да почиваме в България, с тази разлика, че не посещаваме мръсното ни Черноморие и градовете там, просто не сме "морски" и не искаме да сме като повечето екзалтирани поклонници на морето и всичко в него. Сега дойде лятото и всички биещи се в гърдите българи се юрнаха да почиват във Византийска Гърция и да говорят на домакините на гръцки, колко жалка работа!

7

Анонимен

преди 2 години

Не ходя в чужди страни на почивка, т.е във Византия ( сегашните Гърция и Турция),нито в западната Европа. Предпочитам със семейството ми да почиваме в България, с тази разлика, че не посещаваме мръсното ни Черноморие и градовете там, просто не сме "морски" и не искаме да сме като повечето екзалтирани поклонници на морето и всичко в него. Сега дойде лятото и всички биещи се в гърдите българи се юрнаха да почиват във Византийска Гърция и да говорят на домакините на гръцки, колко жалка работа!

6

Дясно

преди 2 години

Румънците са Нагли и Нахални. Карат в насрещното и си мислят че са безсмъртни . Защо в Гърция не карат така а в България си правят каквото искат. Мерси не ми трябват такива туристи. Да си стоят в Мангалия.

5

1-n

преди 2 години

Румънците на едно ходене до Гърция посещават България два пъти...затова и Са толкова много География

4

Док

преди 2 години

Туризма само по морето ли е според вас? Откакто дадоха свободно в двете посоки между БГ и Румъния, Търново е фул със румънски туристи, както впрочем си беше и преди. Румънците са високо ценени клиенти по заведенията, определят ги като щедри и платежоспособни.

3

пияния ватник

преди 2 години

да не стъпва тук.

2

Никк

преди 2 години

214хиляди транзитно преминали за един месец. Ако им взимаме по 10 евро за еднодневна Винетка - 2 140 000евро. Което е 4 200 000лв. Като сложиш и на връщане от още толкова - стават 8.5 милиона лева за един месец, само от транзит на коли за туризъм. Тук даже не влизат винетки от българите, тол таксите и т.нКъде са парите? Имаме ли добра събираемост?

1

а

преди 2 години

Българският туризъм е мъртъв, единственият шанс да се възстанови е да се помолят/умилостивят българските граждани.