167

Анонимен

преди 2 години

рашков да го арестува за критика на управлението, да се накажат и журналистите с които е говорил, сега не е нужно да се клати държавата а да се даде шанс на ИТН да управлява 1 мандат

166

Факт

преди 2 години

Какъв туризъм бе, Службите са на слагали нанокамери в стаите и ви слухтят през антените на операторите за да ви правят голи досиета за компромати на склад в данс! ДС е пеленаче в сравнение с тези!

165

а

преди 2 години

Еми привлечере БГ туристи. Това е шанса. Иначе - глад.

164

Анонимен

преди 2 години

топ

163

Гражданин

преди 2 години

До 178. Глу.пак, черноморието основно беше бетонирано преди ГЕРБ. Ей, не ви ли омръзна на гаддове като теб за всичко Герб да са виновни. Може би и за жегите пак са те, а?

162

Ганьо

преди 2 години

Същото ще е и при следващия редовен кабинет. Просто защото всички само много говорят и се хвалят, само че като заемат поста нищо не постигат. Всички са некадърници.

161

Басимо

преди 2 години

*** и късметлиите. Аз на коно от кога не съм бил...

160

и по времето ,...

преди 2 години

,.. на ГЕРБ !Бетонирай до дупка , а после защо не идвате на Бг-черноморие ,... не се ли сещате ЗАЩО ???Защо подкрепяте СИВАТА ИКОНОМИКА , ... И КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТОЗИ ПОДАРЪК НА ГЕРБ ЗА СИВАТА ИКОНОМИКА ,.. ГЛЕДАЙТЕ И СЕ ТЮХКАЙТЕ !

159

жалко !

преди 2 години

От ''бранша'' , още имам чувството , че не са разбралЕ , за какво иде на въпрос !Повредата не е във нашиО телевизир , а във вашиО !

158

Анонимен

преди 2 години

Стана така както предвиждах и говорих години наред! Гайнйо Хотелиерски бетонираше де що има природа по родните курорти като се надяваше да има туристи от рода на принц Фейсал и Бил Гейтс и изгониха българският турист с високи цени инула обслужване. Вместо това дойде 80 годишният Ханс с баба Гретхен които седяха цяла вечер в ресторанта на халба бира и порция пържени картофи. За това Клатис Мадуракис се радва на сезон !

157

време е ...

преди 2 години

До сега , туристите отиваха на ''кино'' , крайно време е и ''други'' да отиват на кино !Жалкото е че , колкото да отиват на кино , пак не осъзнават от ''бранша'' , КЪДЕ Е ПРИЧИНАТъ !Ще намажат частните квартири , хотелите ще са все по-празни , и всичко това , от ЛА-КО-МИ-Я !

156

Голямото реване

преди 2 години

Сезона отиде на кино да гледа филма ГЛАД!

155

Филма е

преди 2 години

"Момчето и туристите си отиват!"

154

Български турист

преди 2 години

Елате да видите какво се случва по южното черноморие, такъв наплив не е имало от години. Нямало сезон, еми нормално за останалите "курорти" които се храниха предимно от чужди пияници, сега да духат супата. Сънито и Златните са гадни и отвратителни места.

153

Манол

преди 2 години

Нали ви иновира с нови стикери. Като за министър с къс хоризонт ви е стига.

152

123

преди 2 години

Измислената пандемия унищожи международния туризъм.

151

Анонимен

преди 2 години

Тая гад как лъжи...охрана съм на хотел в сл бряг ,хотела е пълен с румънци и поляци 700 човека съседния хотел ,има 2000 човека в петък стават 3000 ,имат 150 Украинци на работа ,подобно е и в другите хотели ,що за лъжи!

150

Наблюдател

преди 2 години

На мутрите, които унищожиха красивото ни море им пожелавам да ядат бетон и да пият отпадни води.

149

СМЕХ....

преди 2 години

Помощи, помощи, помощи--божий...разделени в тесен кръг от хора със червени нежни кожи...!!

148

ддфхфхдф

преди 2 години

И тези дето се лъжеха да идват сега са изплашени от короната или не им се занимава с тестовете дето се правят за пътуване. Много ми е интересно тези хотелиери, ресторантьори и други засегнати не разбраха ли че на Бойко, а май и на служебното правителство не му пука за тях. Важното е да се ракламира медицинския експеримент дато му викат ваксиниране и по тая причина трябва да се всява страх