124

Анонимен

преди 2 години

Ми кво се мота тоя кирлив министър?Да вдига пенсиите 3 пъти.ГЕРБ ли му пречат или космите?

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 Щом има закон за тавана на пенсиите, значи е законно.

122

Анонимен

преди 2 години

Тоя откри топлата вода ,що си мисля че тоя беше министър от герба ,сега от кои е ?то пенсионерите не им се полага ,по важно са нашите хора с. милионите ,банкито и това правителство продължава да им подарява папки ,пример 60 на 40 защо няма вирус ,това продължава от миналата година ,гад духай супата ,продажник

121

Анонимен

преди 2 години

Принципно размера на пенсията би трябвало да зависи само от осигурителния стаж и размера на осигурителните вноски спрямо средния размер по същото време и не би трябвало да зависи от средния осигурителен доход за 12 месеца преди месеца на пенсиониране, както е сега и което гарантира непрекъснато намаляване на размера на пенсията спрямо средната за България. Хора пенсионирали се преди 20 години с пенсия два пъти по-висока от средната, сега са с минималната пенсия.

120

Анонимен

преди 2 години

Докога ще има таван на пенсиите и изобщо законно ли е това .След като човек си е внасял осигоровки на определен праг би трябвало да си получи своето. Всеки месец държавата краде от тези които съвестно са си внасяли осигоровките .

119

Или

преди 2 години

Както казваше една световно известна личност : ''Социалистите управляват много добре, докато свършат парите на другите'' !

118

Анонимен

преди 2 години

Жива подигравка..

117

адвокат Тенев

преди 2 години

5% е гавра дори за високите пенсии....За малките пенсии дори 50% е недостатъчно...

116

ЕКСПЕРТ

преди 2 години

Народът иска пенсиониране на 55 години за жените и 60 за мъжете. Както е по белия свят. Защо не го казвате на хората ?

115

1

преди 2 години

До Анонимен-113,***,аз не защитавам Рашков,той показа документи за къщата в с.АНТОН,не са 19 имота ,имота е един,а вие разбирачите-гербери,твърдите че са 19 бр.,аз това искам да ви обясня,Рашков много добре обясни,кога е купил дворното място,колко е продължило строителството на имота,а Барселонската хасиенда,на твоя "велик" вожд де не е поевтина,за нея нищо не коментира манивел манев,възпитаника на милиционерското училище.

114

Анонимен

преди 2 години

До пенсионер--118 ..Няма лошо , нека се вдигат постоянно , да догоним стандарта в ЕС , ще има и за останалите увеличение !

113

пари ,--ИМА !

преди 2 години

Искайте си , мин. пенсия от 500-600 евра , и мин. заплати от 1500 евра , както е във всички държави , нови членки на ЕС ...!Никакви стотинки от 5 % !

112

МноО КОФТИ

преди 2 години

До КОФТИ....Вече 3г. , няма ТВ-СЕВДА , НЯМА БОЙКО !

111

пенсионер

преди 2 години

Изумeн cъм. Гълъб, Кaлфин и КНCБ прeдлaгaт нeщo нeвиждaнo пo cвeтa- плaщaнe нa пeнcия зa НEИЗРAБOТEНИ ГOДИНИ. В мoмeнтa, aкo имaш 40 г., ТE ти "пoдaрявaт" oщe 8 и cтaжът cтaвa 48 г. Cтрaхoтнo , a? A иcкaт тoзи "кoeфициeнт" дa cтaнe 1,5 дo 2023 г., т.е. дa ти "пoдaрявaт" 20 ГOДИНИ НEИЗРAБOТEН ТРУДOВ CТAЖ. A индивидуaлния ти кoeфициeнт, кoйтo зaвиcи oт рaзмeрa нa твoятa внocкa, дa духa cупaтa. E, кaк дa нe криeш дoхoди? И кaк cтaрцитe дa нe cтoят нa рaбoтa дoкaтo дишaт?

110

КОФТИ

преди 2 години

И при управлението на ГЕРБ , младите тичаха на ТЕРМИНАЛА ...корупция до небето на МАРС !

109

питане !

преди 2 години

Колко милиарда заеми и ГЮВЕЧ от ЕС затриха ГЕРБ ?Вече 37млрд. , сме на минус !!За сведение , през 1984г. , бяхме само 1.6 млрд. външен дълГ

108

Да , ама не !

преди 2 години

Радев е най-чист от всички политици , ФАКТ !Болката ти е за това , че обратно на очакванията ''ви'' от ГЕРБ , Радев вече води на Бойко с 5:0 !Защо и САЩ свалиха ДОВЕРИЕТО СИ В БОРИСОВ , и защо не се отрази това от ТВ-СЕВДА ?

107

Анонимен

преди 2 години

До 1И защо вие не си актуализирахте бюджета. С Радевата хунта имахте 165 гласа мнозинство в НС. Кое ви попречи?

106

Анонимен

преди 2 години

До 1Да бе, нищо не разбираме ние от позиции дето са настойност 3-4 милиона лв.Ти видя ли имението на Рашков в с.Антон. Прилича на замък с пет декара двор и с басейн.Виж го хубаво и после защитавай Вожда си Рашков!

105

ЗАЩО НЕ ?

преди 2 години

До По чакайте малко... До сега чакахме цветя и рози от ''вожда'' , сега пък може и да има ЦВЕТЯ И РОЗИ !Не си ли се замислял : Какви са РЕЗУЛТАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , СПРЯМО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ в ЕС / не най-богатите , а такива като нас /?