151

Защо нямаше грип

преди 6 месеца

Защо през 2020 и 2021 нямаше грип? Ами защото и това е грип, но по-тежък от предишните. Спомняте ли си като имаше птичи грип каква олелия беше. Сигурно и много хора са умрели от него, но не ги брояха тогава със сайтове. Ами свинския грип- също. Те идваха пак от животински/птичия/ свят и пак са коронавируси. Ами тези, които върлуваха в Африка- Сас и Мерц ли се казваха или нещо такова. Там умряха много хора, но никой не го обяви за пандемия. РНК ваксините на практика ни ПРЕПРОГРАМИРАТ-това е целта

150

Аста Зенека

преди 6 месеца

Моя близка сподели, че след първата ваксина в продължение на 4 часа всяка частица от тялото й се бунтувало, цялата треперела, вдигнала 39 градуса. Все пак личната й лекарка препоръчала да сложи и втора доза от същата ваксина. След втората доза нещата били по-спокойни, но след първата умала усещане, че умира. Днес казва- чувствам се различна след ваксинацията и пълнея неконтролируемо. Други познати със същата ваксина казаха, че са почувствали леко неразположение. Всеки организъм е различен

149

Darth shadow

преди 6 месеца

И какво от това ? Така иначе нямам намерение да се убивам с вашите прокламирани отровни препарати ваксини , това ми прилича на лудия с пръчката и кошера пчели ръчка лудия с пръчката в кошера, пчелите жилят, но лудия продължава да ръчка та всички ваксинопропагандаторите са имено такива лудите с пръчката, а недоволстовото на хората с този евтин ваксино цирк е кошера

148

СИМПТОМИТЕ

преди 6 месеца

Доколкото има информация, Делта и Делта плюс са по-заразни, но причиняват симптоми на грип - както се очаква вирусът мутира, това не е нищо ново. може ли някой да обясни какъв е проблемът?

147

Анонимен

преди 6 месеца

До Аз съм ***, вие не:) ,,, То затуй Вакс-мафията толкова се бореше сещу естествено създадения имунитет, с национални локдауни и какв ли не, за да си пробута ваксинините Кое им е по важно - да напълнят гуши или да стерилизират населението, не е е ясно още.Фокуса им към децата е смущаващ. След като занаем, както сами са заявявали, че искат да намалят населението на земята.

146

Аз съм тъп, вие не:)

преди 6 месеца

Toя експерт дето ни го пробутвате да плаши гаргите, прочел ли е че Швеция вече е вдигнала дори символичните си ограничения? Швеция никога не е имала локдауни или затваряла училища. Никога не са се носили маски и никъде, и не са били задължителни, въпреки само препоръчителни за някои места и професии. Вече и препоръчителното е отпаднало. Единствената регулация ресторанти да работят само до 22ч. също е отпаднала. И не е благодарение на ваксинираните, а на тези с естествения имунитет. Най-доброто!

145

Идеалист

преди 6 месеца

До Kпреди 2 часаДо do 90То ако беще така, нямаше да има ваксини, благодарение на тях много страшни болести са останали в историята /паралич, едра шарка и др./ Хайде да си говорим на база на факти"Да но онези ваксини са правени за такива, да предпазват от външни инфекциозни агенти. Тези, които най-вече ни се препоръчват са генетични и 10 години за разработвани като противоракови.

144

Анонимен

преди 6 месеца

Ами ще има нова вълна ей сега като им инжектират на овцета ваксина с изтичащ срок на годност. Ваксинираните само разнасят зараза и трябва да се ограничат.

143

K

преди 6 месеца

До do 90То ако беще така, нямаше да има ваксини, благодарение на тях много страшни болести са останали в историята /паралич, едра шарка и др./ Хайде да си говорим на база на факти

142

Ще ти се, вуйно...

преди 6 месеца

За да продължиш да цоцаш. Кърлеж ненаял се.Вече има по-малко заразени от кодив-19, отколкото от СПИН на ден.Стига дуднахте, стига прокобихте. Дърти вещици.Може да има нова вълна, а може и да няма.

141

Справка

преди 6 месеца

около 200 000 гербаджийки работят в министерствата.3/4 от тях са калинки.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Срещу кой щам ваксинират в момента, че тия новите щамове май заобикалят ваксината нещо.

139

Анонимен

преди 6 месеца

Срещу кой щам ваксинират в момента, че тия новите щамове май заобикалят ваксината нещо.

138

do 90

преди 6 месеца

Бе ти ако искаш притеснявай се от всичко и си бий ваксина сутрин и вечер преди лягане. Не виждате ли, че използват страха ви, за да ви контролират. Имунната система на човека вече я представят като нещо несъвършено, което ваксината може да поправи. Много сте зле ако вярвате, че някакви еднодневки ще сътворят продукт, който е по-добър от имунната система хората. Арогантно е дори, че си въобразяват, че ваксините им са по-добри от имунната система. Това няма как да не е лъжа.

137

Анонимен

преди 6 месеца

Тая си говори измишльотини.Какви са тия пророци с титли? Аз пък казвам,че лъже.Важното е да има хаос,страх и несигурност, така можеш да накараш хората да се подчинят на безумия.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Кога аз лично ми дадат да ваксинирам с Пфайзер или Модерна Родшилд и Гейтс и техните семейства,тогава ще повярвам във ваксините и кромида.

135

Анонимен

преди 6 месеца

това е вирус в неделя не работи и лятото не вирее Само 100% олита вярват на платени професори.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Хора внимавайте с ваксата, че детето ви ако остане сирак да не го осинови гейдвойка.

133

Маските ВЪН 0

преди 6 месеца

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ *** на *** Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???Ако на някой ол.иго.френ му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!

132

Маските ВЪН 1

преди 6 месеца

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми...