13

Глобалист-Мизантроп

преди 2 години

Пускайте еболата бе ! Какво ни мотате още ?

12

НОЩпедал

преди 2 години

Безплатна била ваксината.Ха..ха..хааа само ,че държавата е платила над 350 млн. за нещо което не му трябва на никой.

11

вирусолог, а?

преди 2 години

Делта, Бета, Гама, Зета и така до края и обратно пак, важното е паричките да дрънкат в касичките и балъците да са уплашени и покорни. такова избухване иде, че ще има доктори обесени по мегданите. тиктака тая бомба и всеки момент ще избухне.

10

ха ха

преди 2 години

Колкото и имена да му измислят Ковид грипа ,не вирее лятото в БГ. Ваксините заминават за бракуване!

9

Анонимен

преди 2 години

Гръцката азбука е дълга. Докатоя изредят ще минат 10 години. Сега са в самото й начало. Малко се съмнявам дали я знаят цялата но поне първите букви са ги чували. По интересното е откъде дойдоха тези алфи бети гами делти и тем подобни влечуги. Нали уж контрол някакъв има по границите. Или контрола е само на книга. Както винаги у бугарско никой не си върши работата и после ама каква стана. Есента и зимата болниците ще се препълнят от сеяндури които сега си печат задниците у Гръчко.

8

Анонимен

преди 2 години

А случайно вирусология да е облъчен с гама лъчи? Писна ни от вас.

7

Анонимен

преди 2 години

до кога ше си правите рейтинг с интерюта на разни книжни ексоерти които за да са уж актуални се чудят как повече психоза да разпространяват. Спрете се бе.

6

Анонимен

преди 2 години

Кога ще пускате омегата, да знаем кога ще свърши този цирк?

5

Анонимен

преди 2 години

А за гамма и епсилон вариантите какво се чува

4

Анонимен

преди 2 години

Това са вече стари вируси, сутринта обявиха най-новия модел - "Делта +". Ха ха ха, тъкмо да фанеш някой, то вече изляцъл по-хубав.

3

?!

преди 2 години

Колко букви има гръцката азбука? Дали ще стигнат ...

2

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да има извънземни на дъното на океана., възможно е да завали сняг през юни...

1

Анонимен

преди 2 години

Еййй, не спряхте с тази рекламна кампания и с това изнудване. Не се ли васкинирате ви чака локдаун. Да, само дето локдаун ни чака така и така от есента, а експерименталните ви отрови няма да са еднократни, защото ще има освен втора и трета, и четвърта, и пета доза и така до безкрай. Колкото щама толкоз и дози. Края не и се вижда на тази mizeria, a наивниците и хипохондриците дето си мислят че щом си набият в zadnika тая отрова вс. ще приключи с хепи енд мнооого се заблуждават!