19

Анонимен

преди 2 години

Осъждаме детето и майката, но постъпката на възрастните не. Това, че не са и звъннали и не са извикали бърза помощ е нормално. Все едно не сме деца и не сме правили глупости. Българина напада и осъжда все едно на него няма да му се случи

18

Анонимен

преди 2 години

Питам. Колко училища имат басейни. Не плащат ли всички българи данъци. Плащат и то пре скъпо за богоизбраните дечица, живи и здрави да са. И за здраве плаща *** но болници в малките населени места и около тях няма. За това ни чакайте в София . Идваме . Ще направим град държава.

17

К. Ш.

преди 2 години

Заглавието е абсолютно некоректно. Не е откъснат пръст, а само част от кожичката на меката част. Лешоядите надушиха кръв и за да са интересни и да привлекат вниманието на читателя, засилват черните краски. А що се отнася до вината, виновно си е детето. Като е видяло нещо нередно защо не е уведомило треньора, а води децата там. Така е научен от родителите си. Ако аз съм треньор, това дете няма да тренира при мен. Направихте от мухата слон.

16

Мара

преди 2 години

Неприятен инцидент, но предизвикан от детска лудория. Майката трябва да поговори с дъщеря си за да разбере какво и как се е случило и после да обвинява света и арменския поп за това.

15

Анонимен

преди 2 години

Този директор въобще не е виновен за нищо. Изказванията са, че е виновен. Е, не е виновен! Да не си е завирало пръстите където не трябва. Аз бих източил басейна, затворил за неопределено време и толкова. Да плуват където искат и колкото искат. Главоболия не искам. Населението стана изключително користно, злобно, консуматорско, безочливо, неблагодарно и т.н. Да си търсят друго място за плуване!!!! Такова е населението в САЩ и подобните нему. Но всеки ден се стрелят "на корем". М.а.йната им!

14

Програмист

преди 2 години

А може ли майката-орлица да ни обясни какво е търсело пръстчето в тази тръба?

13

Анонимен

преди 2 години

От репортажа стана ясно, че дедето само е виновно от чисто типично детско любопитство и безотговорност. Майката беше страшно възпалена и веднага съдилища са и в главата, интересно после това дете, какво ще е отношението към него в клуба.

12

Турско робство

преди 2 години

Това е бЪлгария! Безхаберие, корупция, измами, бездействие, неглижиране, кражби и страдания!В училищата учителите се правят на ни чули ни видели!Всеки си гледа заплатата, но никой не иска да вземе мерки и да реши общ проблем !

11

Анонимен

преди 2 години

Децата по природа са любопитни. Не смятам , че в конкретния случай има персонална вина. Дали и следвало или не да посочва мястото. Дали друго дете е натиснало тръбата. В случая е добре да се изясни разбира се проблема. С цел превенция. Дано подобни инциденти да не се повтарят. В случая е било малкия дявол. Ще се оправи детето. Да е живо и здраво.

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега да поразсъждаваме малко, т.нар. майстори, технически персонал учил ли е въобще някъде професионално занаята си. В България почваш каквато си искаш работа и се учиш от някой, който също никога не е учил това професионално, само, че понякога непрофесионализма е фатален. Кой контролира, също такива нищо не разбиращи. Затова образование!!! Не измислени университети. Децата в Германия ходят на работа след 10 клас и на училище и стават специалисти в поддръжката. В България само виШо и нищо.

9

Анонимен

преди 2 години

Като гледам така, виновно е стъпилото върху тръбата мамино генийче, което явно е решило, че ще е много забавно да стъпи там точно докато другарчето му си е навряло пръста под тръбата. Абе мани...

8

555

преди 2 години

До АнонименМАРШ, ***

7

Анонимен

преди 2 години

Горкото дете, но при резилдента Радефффф е такъв живота.

6

Анонимен

преди 2 години

Вината си е на децата, че пипат тръбата. Треньора не може да е виновен.

5

Последно?

преди 2 години

Цял пръст или част от пръст? Ако има липсваща фаланга - положението е сериозно. А ако е част от кожата с малко под нея - не е нещо особено. Нищо не се разбира от статията.

4

БИ

преди 2 години

До басейн Няма какво да подава оставка при положение че тръбата нищо и няма!!!!! Там е да тренира не да си играя на строител!!!!!!

3

БО

преди 2 години

Вики - билА изпаднала в шок - женски род по на долу МАЛКИЯТ е дявол - мъжки род Въпроса е детето от какъв пол е???????

2

басейн

преди 2 години

В Албания досега директорът щеше да си подаде оставката.

1

Българският ви куца

преди 2 години

100 правописни и 200 смислови грешки.Кой изобщо успява да ви разбере писанията?