18

Анонимен

преди 2 години

Опитайте напръскване с прясно мляко за унищожение на листни въшки!

17

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКалинките не са вреди животинки, напротив - полезни са, малките птички също са много полезни, защото унищожават вредители и по-големи птици като кълвача, който прочиства дърветата от вредители и т.н. В Азия си прочистват оризищата от вредители със стада патки, а не с химикали.

16

1

преди 2 години

До Анонимен 18 "Много добре щеше да е, ако д-р Тончева вместо думата,, каламитет'', на листните въшки беше използвала някоя нормална българска дума. От нея се иска да обясни на гражданите, а не да се прави на много учена" Има хубава българска дума за това "бедствие", а в случая с животинки - напаст. :))))

15

Анонимен

преди 2 години

Много добре щеше да е, ако д-р Тончева вместо думата,, каламитет'', на листните въшки беше използвала някоя нормална българска дума. От нея се иска да обясни на гражданите, а не да се прави на много учена

14

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо страшно. Просто заради многото валежи и влагата, има много листни въшки. Калинките се хранят с тях и затова е такава популацията на калинките. Ако сте забелязали, има едни малки осички (лъжеоса). Те също се появиха, защото и те се хранят с листни въшки. Дори изяждат почти двойно повече от калинките. Така че когато се засуши времето и листните въшки изчезнат, с тях ще изчезнат и калинките и лъжеосите. :) Природа, кво да я правиш :)

13

Анонимен

преди 2 години

Толкова много калинки има , че чак плуват в морето. Плажа е покрит с калинки както и водата покрай плажа , плуват ли плуват калинките.

12

Анонимен

преди 2 години

специалистите казаха: "Не е необходима човешка намеса за възстановяването на биологичното равновесие." - Слава Богу! Амин!

11

Анонимен

преди 2 години

Не ви пречи че ви крадат, убиват, изнасилват... Не ви пречи, че не ви плащат достатъчно, че не можете да си позволите да отидете където искате а където можете.. Не ви пречи, че децата на държавата и вашите искат да избягат... Най ви пречат калинките по дърветата.... А за тези по партии и организации ни дума.

10

Радеффф чао

преди 2 години

Това са калинките на Радевата хунта. Крадливи и некадърни.

9

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ СА ПО -ТОЧНО ЛИСТНИТЕ ВЪШКИ!! НАПАСТ!

8

Има виновни

преди 2 години

Поредното оправдание за несвършена работа, ако бяхте ръсили притивблистни въшки, С Черноморие щеше да има туризъм, това лято е поредното провалено за Варна. Няма кой да ви помогне, като гласувате за калинки. В Гърция ръстя на всеки 14 дни нощем, за това са дестинация номер 1 за всички. Лично ги видях калинките, не може да си извдеш сандвича без калинка в устата, отврат. Бай бай Варна до догодина до амина!

7

АнонимеН

преди 2 години

НЕ САМО КРАСИВО НО И ПОЛЕЗНО СЪЩЕСТВО! ЯДЕ ЛИСТНИТЕ ВЪШКИ!

6

Анонимен

преди 2 години

Комари,бръмбари ,миризливки,кърлежи - сега калинки. Остава скакалци да изядат житото.

5

Анонимен

преди 2 години

След изборите ще изчезнат.

4

Анонимен

преди 2 години

Калинките си взеха по 2-3 месеца отпуска да се крият на морето, защото в София ги чегъртат.

3

Анонимен

преди 2 години

Очаква се драстичен спад на герберските калинки след като нямат плячка вече.

2

Чегърт,чегърт,чегърт

преди 2 години

И днес ще има чегъртане на герберасти, ченгесаци и калинки. Лек и успешен ден.

1

123

преди 2 години

Калинките са напаст във властовите структури.