16

Според много хора

преди 3 години

ЕС трябва да е просто икономически съюз между страни, споделящи сходни морални ценности, базирани на основата на ХРИСТИЯНСТВОТО ! Някои обаче го превърнаха в територия за промовиране на извратеност и фалшива хуманност, замаскирани като "демокрация и човешки права" ! А най-лошото е, че болшинството от населението е съставено от овчедушни консуматори, които това просто не ги интересува, стига да имат работа и приличен стандарт на живот !

15

японец

преди 3 години

Българите са индивидуалисти. Всеки за себе си. От българите не чакай обединение за каквото и да е. В който и съюз да са влезли българи - все се е разпаднал. И с ЕС така.

14

Който е прегърнал

преди 3 години

Безценностите на LGBT - не е прокопсал. Още от времето на Калигула.

13

Манафейко:

преди 3 години

Тя вече отиде - на Къна в ...!

12

.

преди 3 години

На май-на-та си. И няма как другояче с орел, рак и щука!

11

Без общ език

преди 3 години

Няма как да станем глобален фактор. Реално върви процес на балканизация на Европейския съюз - исономическа, културна и религиозна. Единната валута изобщо не е панацея. Турция се ориентира към създаването на истинската Евразия като съюз на тюркоговорящите народи и тя постененно ще се превърне в трета глобална сила. За четвъртото място ще се борят ЕС и Индия. А Япония ще си заформи собствена Ойкумена.

10

мнение

преди 3 години

ЛГБТ не са толко голям проблем , огромния проблем са тия дето налазиха Европа - добре дошли_те на другарката меркел . проблема са германия и франция , създателите на ес с цел окупиране на Европа и довеждането и до зависимост от тях . това хитлер не успя да направи с война , меркел го направи с печатане на евро . като отделни държави Европа се справяше , сега с ес държави затъват . на нас какво ни даде ? наложиха ни да ядем и пием химикали . да се разпада ес , за да заживеят хората нормално .

9

Анонимен

преди 3 години

Евроатлантическите ценности са имат огромен смисъл: ако искате ЕВРО, слугувате на АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности.

8

Реалист

преди 3 години

Отива към упадък и .....!Натам отива!

7

Питам

преди 3 години

А кой дефинира т.н. ЦЕННОСТИ ?

6

Вън вън вън

преди 3 години

Като чуя термина без съдържание ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ и ми се повръща...

5

Стар набор

преди 3 години

Европейската Икономическа Общност започна като Общ Пазар, което беше положително,но в последствие се изврати в политическа диктаторска система, доминирана от зелено-червени глобалисти, за които нациите, традициите, обичайте и националната култура нямат значение. Тази игнорация ще изостри още повече противоречията в ЕС, доста народи ще искат да го напуснат, докато той се смали на съюз от 5-6 северо-западни европейски държави.

4

Европа

преди 3 години

не отива никъде! Европа ОТИДЕ по дяволиттте

3

Анонимен

преди 3 години

ценностите не са споделени, едни държави работят и плащат пари в евробюджета а наглите българи ги присвояват и ги дават на тиквата и дерибеевски и приятелите им мутри! по- нагли хора от българите няма, гнусно племе некадърници връзкари

2

Анонимен

преди 3 години

В ЕС всеки трябва да стане гей и да се откаже от месото и петрола! Ех какъв живот ни чака!

1

швестер

преди 3 години

е как на къде отива ?! към гей парадите .