18

12345

преди 2 години

До Анонимен Болни болшевишки мозъци!

17

Анонимен

преди 2 години

Нали уж имало разпределения на дела. А една и съща съдийка се пада да гледа делата на ББР, Автомагистрали и Александровска. Естествено спира назначаването на нови директори. Как се случва това?

16

Бокови боклуци

преди 2 години

Скоро ще ва изчегъртами заедно с Босса ви Чекмеджан

15

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ раздадоха 800 милиона на 8 фирми с техни хора. кокалът не се пуска толкова лесно, все още имат влияние

14

Гост

преди 2 години

За какво обжалване става въпрос от страна на членове на Надзорния и Управителния съвет? Те не могат да бъдат страни по този спор.. Съдийката да бъде върната да вземе изпита по търговско право...

13

Бой за тях

преди 2 години

Мутрите от герб заедно с продажна та съдебна система съботират промените и държавата....

12

Анонимен

преди 2 години

Директна банка за финансиране на дългосрочни проекти, бе необходима. И тя бе направена. Сега основните празни приказки са, що не финансирала малък и среден бизнес и стартъпи. Това е неумие.И съдебната система да се взема в ръце и да стопира разрушаването на държавата. Дори и назначените министри, носят отговорност за действията си.Не може да чупиш парични потоци, докарва до фалит държавни предприятия, само заради политически амбиции.Има граница, с преминаването на която, трябва да се заеме съда

11

Анонимен

преди 2 години

7 Киро Харварда, както и спецовете по фалити и източване на ДДС-министър Василев, и охраната му Спецов, са тук, за да печелят, а не да работят за държавата. Спецов има бизнес в Дубай, който не е обявил. Василев има да връща 6.7 млн паунда, ако сега не си ги "даработи", кога. Но това си има цена, трябва да изпълняват зададените им от Божков и Радев, "задачи". Божков си плати преврата, сега чака да му върнат услугата.

10

Анонимен

преди 2 години

Марионетките в кабинета на Радев, подготвят ББР, за свой фонд, от който да харчат пари, без да отговарят за това. Смяната на ръководството на ББР, и назначението на руския човек Валентин Михов, който е работил на отговорен пост в руската Сбербанк, подсказва, че там ще нахлуят мръсни руски пари, с подставени фирми и лица, което ще доведе до фалита на ББР, също както стана с КТБ.

9

Кико

преди 2 години

За пустата пара,какво става ей!

8

Мутри вътре

преди 2 години

Охооо, вкарват в ръководството мафиота Валентин Михов. Браво. Нека източването на ББР започне сега.

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко друго правят само изборите не са пипнали. Машините за чужбина още не са пратени, изобщо едно големо нищо. Но сменяме всеки и всичко поголовно с наши хора.

6

Другаря

преди 2 години

Харвард, си противоречи , гледах негово интервю в което той каза ,че съдебната власт е независима и той е доволен от това. Тоест ако съда си е свършил работата , но не в полза на шушумигите назначени от БЕЗПОЛЕЗНОТО парвеню радефофоф решението е незаконно . Това нищожно министърче трябва да си подреди приоритетите или да потърси лекарска помощ от специалист по ментално здраве.

5

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Кери!

4

Ха-ха-ха

преди 2 години

Калинките на Радев продължават с фигурантска упоритост да се занимават с неща, които не са тяхна работа!

3

Анонимен

преди 2 години

Бързо, време не остана. Трябва да се папа.

2

Анонимен

преди 2 години

Само с дръзновение не става. Трябва и акъл. Има си устави и процедури. Всичко друго е беззаконие.

1

Майора

преди 2 години

Не става така министър Петков!Мъчиш се о ти да си отличник както трипто, но не става! Не бива и не трябва изпълнителната власт да се месив работата на съдебната!