32

Да живее

преди 2 години

бесмъртният комунист!

31

Анонимен

преди 2 години

А до 2023 какво правим? Перманетен Локдаун? Фалит на държавите? Или който ще мре, да мре. Откъде дойде 2023? Защо не 2022 или 2024? Повече от 2 милиарда ваксинирани са вече, колко още искаш, да ваксинират извънземните ли! 6 месеца е изпитание на нови лекарства и ваксини . Вече са минали 11 месеца.

30

Анонимен

преди 2 години

Да бяха изчакали поне да приключат официално изпитванията на тези препарати през 2023та година, преди да посегнат и на децата за пари!

29

Анонимен

преди 2 години

Явно пак ще има дистанционно обучение и тая година. :( И децата ще заразяват родителите си и бабите и дядовците си. И край няма да има.....

28

До 32

преди 2 години

Имам две висши образования и 0 желание да се ваксинирам. Освен това имам позната - лекар, научен работник и разработчик на нови медицински технологии в една от водещите болници в Москва ( където случайни се лекува руския елит ). И знаете ли какво мисли тя ? Ами каза - няма да се ваксинирам при никакви положения, нито с руска, нито с РНК ваксина. Щом смятате, че отказ от ваксина е приоритет на необразованите хора, то това говори колко сте ограничена, не осведомена и неграмотна.

27

Citizen

преди 2 години

До 32. Това че взимаш 30000 и си ваксинирана мислиш ли че е автоматично те прави интелигентна? Не си споменала само че си с минимум две висши образования и си родена в София. Тогава може би щеше да бъдеш минимум с професорска титла и кандидат за Нобелова награда. Абе интелегентната, я бегом обратно на село да плевиш тревата

26

Куку

преди 2 години

До АнонименДа ти пикам на мисленето! Една кокощка има повече интелект. Червените медии ли ти казват истината?

25

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив има много 5G клетки, младежта първа реагира на новите технологии и първа ще се снабди с 5G устройства, първата масова ваксинация на младежи е в Пловдив. Тройно сафпадение? Не мисла.

24

Анонимен

преди 2 години

Глобал ресет трябва да продължи. Жестоко се лъжете, ако очаквате животът да се нормализира дори и да се ваксинират100% от населението.

23

Коприва

преди 2 години

Темата е особено значима и троловете се развилняха. Казвайте значимото и новото, без да им се връзвате. При момчетата и младежите рискът от възпаление на сърцето е по-голям отколкото при момичетата, като значително превишава очакваните странични ефекти. Протеинът на шипа не просто продолява кръвно-мозъчната бариера, а я отваря, което създава риск от увреждане на мозъка.

22

Анонимен

преди 2 години

Тия посегнаха и на децата, но няма да мине номерът.

21

Златена

преди 2 години

Аз и познатите ми сме интелигентни и ваксинирани и взимаме по 30000лв, пък антиваксърите са злобни и безотговорни от ромската махала.

20

Анонимен

преди 2 години

Заради вас пак ще има локдаун, препълнени болници, крах на икономиката, липса на културен живот. Затова!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да не разбирам как неваксинираните са заплаха за ваксинираните?Кой е страхливец-ваксинираният оли неваксиниракия, а Златено, кой е егоист?Аз няма да се ваксинирам, защото изчетох всички възможни листовки за ваксините и няма данни нито една от тях да е докато безвредна за мен предвид хроничните ми болести. Внимавай какво пишеш

18

Златена

преди 2 години

Всички антиваксари българи егоисти много ги е страх от иглата като видят спринцовката се наакват от страх в гащите това не са българи а страхливци

17

Анонимен

преди 2 години

До ЗлатенаЗлатенче ,работата става лоша .Добре ,че директора на Карлуково ми е приятел ,ще му кажа да ти удвои дозите ,положението излиза извън контрол .Тревожа се да не си прерережеш вените в период на умо-по.мрачение и ваксърска пропаганда .

16

ami

преди 2 години

Кои иска да си направи децата стерилни ?

15

Анонимен

преди 2 години

Да видим колко от тях ще си отидат от инфаркт! Няма оцелели животни след тестовете на тия препарати.

14

Анонимен

преди 2 години

Златена, нормалните интелигентни българи не допускат правописни и пунктуационни грешки!

13

Златена

преди 2 години

До номер 14 истината боли нали безмозъщно проклето антиваксарче ние се оправихме от коронавируса благодарение на ваксината пфайзер.Но за съжаление братовчед ми е неваксиниран и сега кара коронавируса много тежко благодарение на дебилните антиваксари които го убедиха да не се ваксинира за мен те са престъпници и убийци на нас нормалните интелигентни българи